פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים אני מחפש להתחבר ממחשב נייד לאינטרנט מכל מקום וכפי שהבנתי ניתן לעשות זאת.באמצעות אינטרנט סלולרי.האם המבצעים שמציאות שלל החברות שהם אינטרנט + חיבור לרשת סלולרי שווים את רכישתם ?ביכולתי להביא את המחשב הזה LG T380-RB1 ב 3000 ואז להוסיף לו מודם סלולרי,לכן אםהרכישה של המבצעים של שלל החברות לא משתלמת,אשמח למידע על איזה חברה ממומלצתמכיוון שאין לי שום ידע בנושא..תודה מראש !
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים אני עם סלקום, הם בסדר, רוב הפעמים אם בכלל לא מגיעים כלל למהירות המוצהרת (2.8 מביט) רוב הזמן אני תקוע על 90 קב"ש [לא מוריד בקצב העולה על 90 קב"ש] שזה בערך 0.5 מביט. אני לא חסום (לא חציתי את ה-10 גיגה בחודש ואני לא משתמש באפלקציות לשיתוף קבצים דרך החיבור הזה). יכול להיות שהמהירות נובעת מהאזור בו אני נמצא... אולי הפריסה פה אינה טובה?! לדעתי אין לכך קשר, וגם כשהייתי באיזור ב"ש המהירות הייתה זהה. בין כו וכו הן מבטיחות לך "עד 2.8 מביט" בסופו של דבר כל חברות הסלולר יבטיחו לך המון, ואני דיי בספק אם הן מסוגלת לקיים, אבל אני יכול לדבר מתוך נסיון רק על סלקום. אני לא אכנס לניתוח המבצעים והעליות, אבל בסופו של דבר גם אם תבוא אם מחשב משלך ומודם משלך, אתה תצטרך לשלם 130 שקלים על חבילת גלישה (בסלקום). ועם המבצעים שלהם הם לרוב מסבסדים את המודם בלבד (עולה 300 שקלים) או חלק מזערי מעלות הנייד שהן מביאות לך. http://blog.itk98.net/?p=56
פורסם 2010 בדצמבר 1215 שנים מחבר האינטרנט הוא בעיקר ל שימושים כמו SKYPE , לסחור מניות בבורסה וכו' .אשמח לדעת עם כיום החברות מגבילות לנפח מסויים-שכאשר עוברים אותו משלמים מעבר לסכום הרגיל או שאפשר לגלושבלי הגבלה,תשלום חודשי..חוות דעת נוספות יתקבלו בברכה גם כן.
פורסם 2010 בדצמבר 1315 שנים ללא הגבלה זה 130 ש"ח לחודש.אם זה דרך מודם סלולרי תוסיף עוד 10 שקל לחודש.אם זה דרך מכשיר סלולרי טלפון וכדומה זה 128 שקלים מה שעולה לי כרגע לפחות.יש לך עם הגבלה ל 2 או 10 גיגה אם אני לא טועה רשום לך באתר, זה עולה פחות משהו כמו 90 ש"ח. אלא אם שינו את זה...לא בטוח ששינו.אם אתה עובר את החבילה ללא ההגבלה הם פשוט יאטו לך את המהירות, אם נגיד עברת 10 גיגה בחודש כביכול "ללא הגבלה", עדיין יאטו אותך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.