עבור לתוכן

שאלה בנושא עיצוב גרפי

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהשאלה שלי קצת לא קשורה פה למטרות של הפורום, ובכל זאת אני מבין שיש פה אנשים רציניים שמבינים עניין.

אני מעוניין ללמוד עיצוב גרפי. השאלה שלי אם יש את זה לתואר ראשון או הנדסה. ומידה וכן איפה אפשר ללמוד את זה.?

:screwy:

תודה מראש!

פורסם

שלום לך

אם חשקה נפשך בתואר ראשון , אז יש לך את זה ב -

1. בצלאל

2. שנקר

3. המכון הטכנולוגי בחולון

ואולי עוד כמה שפיספסתי :silly:

קרוב לוודאי שהירשמות למוסדות האלה מחייבת תיק עבודות מרשים

וכן ידע כל שהוא בגרפיקה / עיצוב.

:xyxthumbs:

פורסם

יש מכללה שניקראת תילתן בחיפה שם אתה יכול להגיעה לתואר אחרי 4 שנים של לימודים הביתה"ס מציעה הרבה יותר ממה שאתה חושב ומבחני קבלה די לקשים אם יש לך את זה אז לא תהיה בעיה

נ.ב זה בית ספר פרטי

נ.ב.ב בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה בעניין אני מכיר 2 אנשים שלמדו באיטליה, יותר קל מבחינת תנאי קבלה ולדעתי גם יותר מעניין ללמוד בחו"ל.

פורסם

היי ,

בתחום העיצוב הגרפי ניתן ללמוד בכמה מסגרות: תואר ראשון, הנדסאי, לימודי תעודה.

לכל אחת מהמסגרות מוסדות שונים, תנאי קבלה שונים, משך לימוד שונה, עלויות שונות – וכמו שאפשר להבין הכל שונה.

לכן, הצעד הראשון שצריך לעשות הוא להבין מה סוג הלימודים שאתה מחפש ובהתאם להתחיל את חיפוש המידע על כל אחד מהמוסדות הרלוונטיים.

למשל, אם אתה רוצה תואר ראשון בעיצוב גרפי (=הנחשק ביותר, המבוקש ביותר ע"י המעוניינים ללמוד את התחום, הבוגירם המבוקשים ביותר בשוק העבודה)

אז אתה צריך לדעת שאתה יכול ללכת ללמוד או במרכז האקדמי ויצו חיפה או בשנקר או בבצלאל או בחולון.

עכשיו אתה צריך להתחיל לברר על תנאי קבלה, תהליכי המיון ועוד...

הטיימינג שלך מהבחינה הזו מצויין כי בסוף החודש רוב המוסדות ייפתחו רשמית את ההרשמה ויפרסמו את הימים הפתוחים שלהם.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים