עבור לתוכן

מחשב איטי

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

יש לי לאחרונה בעיה ששמתי לב שהמחשב שלי נורא איטי.

ניסתי לנקות את המחשב עם כל התוכנות נקיון האלו, עשיתי סריקה של וירוסים, ADAWARE ו- CCLEANER וזה ניקה קצת, אבל המחשב עדיו איטי.

עכשיו אני מבינה שיש לי מחשב יחסית ישן:

1 GB RAM

150 GB זיכרון כללי

אבל עדיין, יש עוד דרכים יותר עמוקות אולי שניתן לנקות המחשב שלי, אני משתדלת להמנע מפירמוט כרגע.

ועוד שאלה, לפי הנתונים שציינתי מקודם, נראה לכם שוינדוס 7 ירוץ בסדר על המחשב שלי או שהוא זקן מידי ואין טים? ><

תודה רבה לכל מי שעוזר! (:

פורסם

מה הם מפרטי מחשב שלך,

פורסם
אבל עדיין, יש עוד דרכים יותר עמוקות אולי שניתן לנקות המחשב שלי, אני משתדלת להמנע מפירמוט כרגע.

את יכולה לנסות ולהימנע, אך בסופו של יום את זו שסובלת מירידת ביצועים כללית במחשב. אין לך מה לחפש "עמוק" יותר במערכת, Windows היא מערכת "גאונית" שכזאת, בהתקנה שלה היא נורא זריזה ועובדת אבל אחרי כמה חודשי שימוש היא מתחילה לזייף.

ועוד שאלה, לפי הנתונים שציינתי מקודם, נראה לכם שוינדוס 7 ירוץ בסדר על המחשב שלי או שהוא זקן מידי ואין טים? ><

תני מפרט מלא של המחשב (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וכו').

בכל אופן, לפי דעתי הפצת גנו לינוקס ידידותית תשרת אותך טוב יותר, השאלה היא: למה משמש המחשב?

פורסם

לבעיית איטיות שלך תורידי את התוכנה Registry Mechanic לאחר מכן תריצי את האופציה clean your registry

לאחר מכן תריצי clean your disks זה ינקה שאריות של זבל שלא נחוץ במחשב, האופציה הקודמת תנקה את הרג'סטרי

המחשב אמור לשפר מעט את הביצועים.

פורסם

מחשב ישן , 7 יעבוד לאט עליו .

מומלץ לעשות ניקוי דיסק ואיחוי בשביל שיפור ביצועים .

פורסם

יהיה סיוט לעבוד עם ווינדוס 7 על מחשב כזה. אם עכשיו מותקן לך ווינדוס 7, תפרמטי. שום תוכנה ושום איחוי לא יגרום לו לעבוד מהר.

פורסם

איזה שטויות, חלונות 7 יעבוד שם ללא בעיה.

נטבוק עם ATOM N270 ו-1GB זיכרון מפעיל חלונות 7 מעולה אצלי.

מה שכן, אני מסכים שכדאי לשדרג ל-2 ג'יגה זיכרון, כיום זה באמת נחוץ, אם את נשארת עם XP אז אין טעם.

פורסם

אני לא רואה בעיה שתמנע מימך ווידוס7, כמו שאמרו מעלי מומלץ להוסיף סטיק של 1GB.

אצלי לפחות המערכת משתמשת בלפחות 1 גיגה ביט של זיכרון בלי מאמץ לכן אני ממליץ על שידרוג הזיכרון.

פורסם

יש סיבה מהותית לא לעבוד עם XP למשל, במקום לבזבז כסף על זיכרון שככל הנראה לא ישמש אותה לשדרוג עתידי?

פורסם

תעלי בבקשה צילומי מסך של הלשוניות CPU, Mainboard ו-Graphics מהתוכנה CPU-Z (קישור למדור התוכנות המומלצות שלנו).

מהם השימושים במחשב?

פורסם
  • מחבר

אני מאמינה שאם לשדרג זיכרון אז עדיף לשדרג את שאר חלקי המחשב ואם ככה עדיף לקנות כבר מחשב חדש, לא כך?

לשם מה המחשב? בעיקר הורדות, אינטרנט, ופוטושופ לא הרבה מיוחד (:

פורסם

תעלי בבקשה צילומי מסך של הלשוניות CPU, Mainboard ו-Graphics מהתוכנה CPU-Z (קישור למדור התוכנות המומלצות שלנו).

לאיטיות יש כל מיני גורמים אפשרים, לרוב מדובר בגורם תוכנתי ולא חומרתי (עד למצב גבולי בו החומרה לא מתאימה לשימושים).

את צריכה לבדוק:

1. מהי צריכת הזכרון הנוכחית שלך בעומס (כלומר במצב שבו את מעמיסה הכי הרבה על המערכת).

2. האם את נוהגת להתקין ולהסיר הרבה תוכנות?

בנוסף את גם יכולה לבדוק את הכונן הקשיח עם כלי האבחון של היצרן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים