עבור לתוכן

FAIL תאונות דרכים - למה לא לזרוק זין בכביש?

Featured Replies

פורסם

מה זה שייך בכל מקרה, שמירה על החוקים שהזכרתי מקודם הייתה מצילה חיים.

אין ספק - אני שוקל להדפיס אותם בפונט קטן וקריא ולהחליף אותם בתפילת הדרך שתלויה לי מתחת למראה המרכזית ברכב.

• תגובות 34
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבר ראשון צריך לאשר את הטיונינג, שינוי משקל, מידות ומנוע של הרכב.

ורק אחרי זה לצפות מאנשים לשמור על החוקים ;)

פורסם

אין ספק - אני שוקל להדפיס אותם בפונט קטן וקריא ולהחליף אותם בתפילת הדרך שתלויה לי מתחת למראה המרכזית ברכב.

תשנן אותם כל לילה לפני השינה, אחרת אלכס יבוא אליך בלילה.

אבל עם כל ההסתלבטות, הוא צודק :)

אני אישית שומר על כל החוקים שהוא ציין בעיקר כי אני נהג נורא פחדן.

פורסם
  • מחבר

:lol: מה עשית ממני BoogeyMan

פורסם

תצלם את הכישרון שלך לאכל תולעים ושלח לפה חחחח :xyxthumbs:

פורסם

אשתף אתכם בטיפ מועיל (שחלקכם כבר לבטח מכיר) שכבר מס' פעמים הציל אותי מפגיעה אחורית ברכבי מרכב שהגיח מאחורי ולא בלם בזמן...

אני נעצר תמיד במרחק בו אני רואה בבירור את הקו בו הגלגלים האחוריים של הרכב שמלפני נוגעים בכביש. הדבר מקנה לי מספיק מרווח לתמרון קדימה ו/או לנתיב המקביל/שוליים כשאני מבחין ברכב המגיע מאחורי ונראה שעשוי להתנגש בי.

פורסם

בהחלט לא הבנתי מה הקשר בין שמירה על הכללים והחוקים שהוזכרו פה בתחילת הת'רד, והינם בהחלט חשובים, לבין התוצאות בסרט.

התאונות בסרט פשוט נראות ממש כאילו יזמו אותן. מדובר בנהגים ממש משוגעים, לא כאלה שסתם "שמו זין" על כמה חוקים.

פורסם

אשתף אתכם בטיפ מועיל (שחלקכם כבר לבטח מכיר) שכבר מס' פעמים הציל אותי מפגיעה אחורית ברכבי מרכב שהגיח מאחורי ולא בלם בזמן...

אני נעצר תמיד במרחק בו אני רואה בבירור את הקו בו הגלגלים האחוריים של הרכב שמלפני נוגעים בכביש. הדבר מקנה לי מספיק מרווח לתמרון קדימה ו/או לנתיב המקביל/שוליים כשאני מבחין ברכב המגיע מאחורי ונראה שעשוי להתנגש בי.

+1
פורסם

בהחלט לא הבנתי מה הקשר בין שמירה על הכללים והחוקים שהוזכרו פה בתחילת הת'רד, והינם בהחלט חשובים, לבין התוצאות בסרט.

התאונות בסרט פשוט נראות ממש כאילו יזמו אותן. מדובר בנהגים ממש משוגעים, לא כאלה שסתם "שמו זין" על כמה חוקים.

מזה בדיוק נגרמות תאונות. ראית פעם תאונה בשידור חי? זה ממש ככה.

פורסם

ראיתי תאונות בלייב(לא בשידור, אלא שקרו ממש מולי) וגם הייתי מעורב בכמה(יחד עם זאת, לא נוראיות כמו בסרט).

כשסתם לא שמים לב, או גונבים רמזור, לא נכנסים בשיא המהירות באוטובוס,

לא סוטים באופן ספונטני לנתיב הנגדי שנמצא עוד 3 נתיבים ממך ולא מתנגשים בתוך עמוד.

זה קורה לנהגים משוגעים, לפעמים גם בשילוב שתיית אלכוהול ונהיגה, או חוסר כשירות מוחלטת לנהיגה ורגע של שגעון.

מעניין אם יש סרטון כזה על תאונות מישראל, זה משהו שהיה יותר רלוונטי לראות אותו.

:lol: מה עשית ממני BoogeyMan

עשיתי ממך דובר "האגודה למניעת תאונות דרכים" מורעל יתר על המידה שמשתמש בכל טקטיקה, כולל שקרים

והמצאות בכדי להעביר את המסר.

פורסם
זה קורה לנהגים משוגעים, לפעמים גם בשילוב שתיית אלכוהול ונהיגה, או חוסר כשירות מוחלטת לנהיגה ורגע של שגעון.

מעניין אם יש סרטון כזה על תאונות מישראל, זה משהו שהיה יותר רלוונטי לראות אותו.

תהנה... לשמחתינו זה לא כלל פגיעה באחרים.

http://www.youtube.com/watch?v=Q2eV63GCGN4

פורסם

בדיוק. ובדיוק כאלה יש לנו, לצערי.

פורסם

5:22 GTA STYLE

קם וממשיך לרוץ :lol:

פורסם
  • מחבר

עשיתי ממך דובר "האגודה למניעת תאונות דרכים" מורעל יתר על המידה שמשתמש בכל טקטיקה, כולל שקרים

והמצאות בכדי להעביר את המסר.

כולל שקרים והמצאות? ויש לך הוכחה לכך ? מה אמרתי בתרד הזה שהוא שקר או המצאתי אותו ?

בדיוק. ובדיוק כאלה יש לנו, לצערי.

נכון, התאונות בסרטון קורות יומיום בארץ.

יש לצערי חבר'ה שחיים בבועה ופשוט לא ראו פעם אחת תאונה מול העיניים, זה מובן למה הם מדברים ללא הבנה וחושבים שתאונה רצינית היא משהו שמאוד צריך להתאמץ בשבילו. מה שקורה בסרטון קורה כעת, מחר ומחרתיים בכביש. לא הכל זה תאונות רציניות אבל מספיק להציץ בסרטונים משמאל ולהבין שבכל שעה יש כמה תאונות על כביש כולשהו בארץ בדרגת חומרה זו או אחרת. אני לא אביא סטטיסטיקה כי זה נדוש, מה שעוזר זה רק "בתוף פרצוף שלך".

פורסם

הדבר שהכי שמתי לב אליו מהסרטון הוא שמי שבדרך כלל בצורה סטטיסטית הכי נדפק זה לא מי שעובר על החוק ונוסע באור אדום אלה הרכב הראשון שנוסע באור הירוק... מה גם שהוא חוטף מכה ישירה בצד הרכב ואילו הרכב הפוגע נכנס בו עם מכסה המנוע שסופג הרבה יותר טוב את המכה.

מה שהזכיר לי תמיד כמו שהמורה נהיגה שלי לימד אותי לפני שנים רבות, גם כשיש לך ירוק, תסתכל ימינה ושמאלה על מנת לראות שגם בצד השני שמו לב לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים