עבור לתוכן

חייל משוחרר מחפש עבודה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לנושא, מקווה שהימרתי נכון.

השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני מחפש עבודה בתחום המחשבים הכללי. בין אם בתיכנות פשוט, ניהול רשתות או סתם תמיכה טכנית (כשזו האופציה האחרונה).

הבעיה מתחילה עכשיו ופה אני צריך את עזרתם.. הידע המועט שצברתי לפני הצבא (קצת מעבר ל-10 יח"ל שלמדתי בתיכון) די נשכח.

לכן אני מחפש עבודה שכוללת הכשרה כלשהי, קורס כלשהו...האם מישהו מכיר עבודות כאלו?

הדבר הקרוב ביותר שאני מצאתי הוא תמיכה טכנית בחברות האינטרנט השונות, וכמו שציינתי מעל זו האופציה האחרונה- השכר ממש נמוך.

טיפה חפרתי, השורה התחתונה היא שלא בראש שלי למלצר עכשיו בשביל לממן את הטיול... אני רוצה לעשות כסף טוב מישיבה מול המחשב.

המלצות כלשהן?

פורסם

התשובה היא, לא!

כאשר מעסיק בא למצוא עובד הוא בודק אם.

לעובד הפוטנציאלי יש: נסיון רלוונטי? תואר? דיפלומה? נסיון בתחום קרוב? תעודות?

נשמע שאין לך אף אחד מאלו. מי ירצה אותך? אתה לא שימושי.

אם אתה מתעקש ללכת עם הראש בקיר במקום לעשות תואר אז אתה יכול לעשות איזה קורס נתבים או מנהלי רשת באחת המכללות שמציעות לימודים ע"ח פיקדון +עבודה בתום הלימודים

HACKERU לדוגמה (זו לא המלצה אליהם הם פשוט שלחו לי ספאם בנושא לא מזמן).

אם אתה לא מתחיל את התואר עכשיו ורוצה לטייל קודם אז עשה מועדפת.

פורסם

לעובד הפוטנציאלי יש: נסיון רלוונטי? תואר? דיפלומה? נסיון בתחום קרוב? תעודות?

נשמע שאין לך אף אחד מאלו. מי ירצה אותך? אתה לא שימושי

אם אין לך ידע מהבית ולא ניסיון מהצבא, תתחיל מאפס. לי היה ידע מהבית אבל בנושאי חורמה וזה לא מעניין אף אחד שם "בעולם האמיתי" והתחלית מאפס(מוקד תמיכה טכנית והלאה). אגב גם למוקדים הטובים(HELP DESK בחברת היי-טק איכותית) לא יקבלו אותך בלי ידע מהבית/ניסיון מהצבא אז תשכח מ 30 או 40 לשעה.

פורסם

מאיפה אתה מהארץ?,נגב, מרכז,צפון?

פורסם

קודם כל תמיכה טכנית או כל עבודה שכזאת היא נוראית. היא אומנם יחסית מתגמלת מבחינת שכר (יותר ממינימום,אפשר לסגור 5-7 בחודש בהתאם לתנאים בונוסים וכדW) אבל צריך לעבוד במשמרות מזוויעות ובעבודה שתחדד את קצות העצבים שלך למקסימום,והם גם דורשים שנה התחייבות בד"כ. אם אתה יכול להתברג יש הרבה Q&A שזה עבודה טובה בד"כ עם הכשרה קצרה ולא צריך ניסיון בכלל. השכר מתגמל אבל זה עבודה קשה,חדגונית וקשה להתקבל (נסה בסימנס או פיליפס). מעבר לכך אין שום סיכוי עבורך להתקבל לעבודה בתחום ללא ניסיון כלשהו.

אם אתה כן מוכן להזיז את התחת יש המון עבודות,לא חובה במלצרות,החל מעבודה עבור חברות גדולות ועד חקלאות. מהכל אפשר לעשות כסף,השאלה היא אם אתה מוכן לכך.

פורסם

מכיוון שנשללות ממך כל האפשרויות שרצית, ואתה רק רוצה לממן כסף לטיול, כמו שהזכירו כאן - למה לא מועדפת?

פורסם

אם היית לוחם, אני ממליץ לך לחפש עבודה באבטחה. יש דברים ממש טובים (לא שומר בכניסה לקניון).

אני הייתי מאבטח בחברת החשמל. הייתי יוצא עם קבוצות לעבודות בשטח. 29 לשעה+מועדפת.

בחצי שנה הרווחתי 35,000 ש"ח + 8800 ש"ח פיקדון.

פורסם

קודם כל תמיכה טכנית או כל עבודה שכזאת היא נוראית. היא אומנם יחסית מתגמלת מבחינת שכר (יותר ממינימום,אפשר לסגור 5-7 בחודש בהתאם לתנאים בונוסים וכדW) אבל צריך לעבוד במשמרות מזוויעות ובעבודה שתחדד את קצות העצבים שלך למקסימום,והם גם דורשים שנה התחייבות בד"כ.

הכל תלוי באיזו חברה הוא עובד, הגודל שלה ותחום העיסוק שלה.

כרגע, אני עובד בסוג של תמיכה טכנית/שירות לקוחות. אני מרוויח גרושים אבל ביחס לשאר התמיכות הטכניות, מקום העבודה הזה גמיש עם משמרות נוחות יחסית. במקום שאני נמצא אין לך את כל הדברים האלה של יעדי שיחות, שירותיות והתרפסות מול הלקוח... לא מצאת פתרון ללקוח? אתה לא שובר את הראש. הלקוח צריך להזמין מישהו שמבין ומתמצא במחשבים. המקום הזה רחוק מלהיות מושלם, אבל לדעתי, עדיף לעשות טבילת אש ראשונה במקום כזה ולא ללכת ישר לחברות התקשורת הגדולות עם ראש נפוח. חוץ מזה, כרגע אני לא מסתכל על הכסף. מה שמעניין אותי כרגע הוא צבירת נסיון עבודה שמאוד חסר לי כרגע.

פותח הדיון, אם אתה רוצה ללכת לעבוד בסוג כזה של עבודה וחושש. חפש מקום עבודה בחברות קטנות ולא פלצניות. יש לי ידידה שעובדת (בית תוכנה) במוקד תמיכה של תוכנה לניהול חשבונות. לפי מה שהיא מספרת התנאים שם לא רעים בכלל.

לפי הפרופיל שלך האיזור לא רלוונטי לגביך. אבל אני אתן לינק למשרה לשאר חברי הפורום: (העבודה בנתניה)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484397.0

ועכשיו שאלה שמופנית אליכם חברי הפורום:

יש עבודה שהיא לא בתחום התמיכה הטכנית/שירות לקוחות/מכירות שאפשר לצבור בה נסיון שיהיה רלוונטי במשק?

לעבודות משרדיות שלא דורשות / דורשות תואר או כל עבודה אחרת שהיא לא פיזית.

ניסיתי לחפש כבר המון זמן ובאמת שלא מצאתי כזו עבודה. האירו את עיניי בבקשה אם כן.

פורסם

כמעט כל מודעה שתמצא באתר דרושים לגבי "מתכנת PHP" -

למען האמת אני שולח את ההודעה הזאתי מהמחשב בעבודה הזאתי, והגעתי בלי שום תואר, רק ניסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים