עבור לתוכן

מהירות הורדה נמוכה בטורנטים

Featured Replies

פורסם

חיבור 10 מגה, בזק + בין-לאומי. DSL

לאחרונה יש לי האטה רצינית בהורדה מטורנטים, בהורדה ישירה הוא בסדר גמור.

אני משתמש ביוטורנט גרסה 2.0.4

אני עם ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G

מודם: AZTECH 600E

מערכת הפעלה: WIN764bit

פתחתי את הפורט בראוטר.

המהירות שאני מגיעה אליה בטורנטים היא בסביבות 400-600 KBs במקום 1.2MB.

התקשרתי אל אתמיכה של בזק לשאול "יש לי האטה בהורדות..."

איש התמיכה כצפוי שלח אותי לכל מיני אתרים לבדיקת מהירות הורדה, וכמובן שהכל יצא תקין.

אמרתי לו שההאטה היא בטורנטים ואז הוא אמר ל משהו דומה לזה: "אנחנו לא אחריאים להורדה מחו"ל, אין לנו שליטה על שרתים מחו"ל..."

ואמר שאין דבר שהוא יכול לעשות בעניין.

פורסם
  • מחבר

זה גם מה שאיש התמיכה אמר...

בשביל מה לרכוש חבילת גיימר? מה זה נותן לי?

מי שיכול שיבדוק מהירות הורדה בטורנט של קובץ ubuntu-10.10-desktop-i386.iso

באתר הזה: http://torrent.ubuntu.com:6969/

אצלי הוא התחיל מ-10 ולאט מאוד טיפס ל-600 והתמקם שם בנוחיות.

פורסם

אין לך מה לעשות חוץ מחבילת גיימר שתיתן לך תעדוף טוב יותר לחו"ל ואז גם אני לא מבטיח לך שיהיה לך מהירות מריבית בטורנט

פורסם

המהירות שאני מגיעה אליה בטורנטים היא בסביבות 400-600 KBs במקום 1.2MB.

מצבך טוב אם אתה באמת בדקת בסביבות 17:00 . בגדול הגבלת torrent בשעות העומס זה דבר הגיוני ביותר. אם תבדוק בשעות הלילה הקטנות זה בטח יעבוד על מקסימום.

אנשים צריכים להכנס לפרספקטיבה ולהבין שהם לא משלמים על "10 מגה " אלא על "עד 10 מגה" וזה אומר שאין שום התחיבות על מהירות מינימום. בגלל זה 30-50% בשעות יחסית עמוסות נחשב למצב טוב. בכל מקרה לרוב torrent לוקח המון זמן להוריד ואם דחוף לך לראות משהו תעשה תיעדוף לקבצים עדיין תמיד עדיף לתכנן מראש. בשביל לראות 720p (בפורמט של 2.5mbps ) למשך 16 שעות ביום אתה צריך 1.7mbps מהירות הורדה במידה ואתה מוריד 24 שעות ביום. אם אתה רוצה להוריד משהו תתחיל את ההורדה ותבדוק בבוקר . זה לא יעבוד על מקסימום בשעות העומס אלא אם תשלם אקסטרה לספק שירות ואז ההורדה שלך גוזלת רוחב פס ממשתמשים אחרים שגם משתמשים באותו הקו הבינלאומי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים