עבור לתוכן

איזה דפדפן אתם מעדיפים?-"מלחמת הדפדפנים"

באיזה דפדפן אתם משתמשים? ולמה? 1,371 הצבעות

1. 1. באיזה דפדפן אתם משתמשים? ולמה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

במיוחד לשאלון זה גלשתי ב W3M הדרך הכי טובה להמנע מהזבל (וגם מהיר כמו שד)

• תגובות 113
  • צפיות 50.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אין פה מה בכלל מה להשוות ,FireFox מכול הדפדנים שניסיתי פשוט הכי נוח.

פורסם

פיירפוקס וIE , פיירפוקס תמיד רץ , אבל אם אתה צריך להכנס לבנק או משהו עם SSL עדיף לעבוד עם IE .

פורסם

פיירפוקס וIE , פיירפוקס תמיד רץ , אבל אם אתה צריך להכנס לבנק או משהו עם SSL עדיף לעבוד עם IE .

למה?

פיירפוקס תומך ב-SSL לא פחות טוב (וכנראה יותר טוב) מ-IE.

פורסם

בשנת 2003 התחלתי להשתמש ב- Avant Browser מהסיבה שהיו לו טאבים וחוסם פופ-אפס מובנה (לאקספלורר 6 שהיה קיים באותה תקופה, לא היו טאבים וזה לא היה נוח)

כששיחררו את אקספלורר 7 עברתי אליו, ובהמשך עברתי ל- Firebird. עכשיו אני משתמש באופן קבוע עם הפיירפוקס ולאתרים מאוד מסויימים אני משתמש באקספלורר 8.

למה אני משתמש בו? הרגל ונוחות. ניסיתי את הכרום וממש לא התחברתי לממשק המשתמש שלו. בד"כ אני אוהב פשטות אבל משום מה הוא נראה לי פשוט מדי.

בעבודה אני משתמש ב- Firefox Portable (אני פותח אותו פעמיים ומשתמש בפונקציה Show windows side by side)

פורסם

אם אתם רוצים לקבל תודה מגוגל לאיימל שלכם

פשוט תשלחו להם את התארד הזה הם כבר ישלחו לכם תודה כשהם יבינו למה כולם משתמשים בפיירפוקס ולא בכרום שלהם

אבל תאכלס אם הם רוצים להיות הכי מובילים בשוק כדאי להם לקרוא תארדים כאלו של סקרים למה אנחנו משתמשים בפיירפוקס ולא בכרום שלהם

פורסם

בשנת 2003 התחלתי להשתמש ב- Avant Browser מהסיבה שהיו לו טאבים וחוסם פופ-אפס מובנה (לאקספלורר 6 שהיה קיים באותה תקופה, לא היו טאבים וזה לא היה נוח)

כששיחררו את אקספלורר 7 עברתי אליו, ובהמשך עברתי ל- Firebird. עכשיו אני משתמש באופן קבוע עם הפיירפוקס ולאתרים מאוד מסויימים אני משתמש באקספלורר 8.

למה אני משתמש בו? הרגל ונוחות. ניסיתי את הכרום וממש לא התחברתי לממשק המשתמש שלו. בד"כ אני אוהב פשטות אבל משום מה הוא נראה לי פשוט מדי.

בעבודה אני משתמש ב- Firefox Portable (אני פותח אותו פעמיים ומשתמש בפונקציה Show windows side by side)

גם אני פחות או יותר.

לא השתמשתי בAvant אבל יצא לי להכיר את פיירפוקס בשמו הקודם "פיניקס"\"פיירבירד" גם בסביבות שנת 2003 הייתי אומר.

ופחות או יותר מאז אני משתמש בפיירפוקס.

כרגע אני משתמש בכרום מכמה סיבות,

אחד היא בגלל שגוגל מחלקים 60 אלף ניידים מבוססי כרום, רק צריך לרשום סיבה. אז החלטתי להוריד את הדפדפן ולמלא את השאלון דרך הדפדפן שלהם :)

והשניה היא בגלל כמות המשתמשים של כרום פה בפורום.

יצא לי להתנסות בגרסאות הקודמות של כרום, אבל לא בחדש.

ואני חייב לציין שאני מרוצה מאוד מהדפדפן.

אני עדין חושב שבפיירפוקס יש יותר תמיכה של תוספים (כולל Staylish, Greasemonkey), אבל לפי דעתי כרום יותר user friendly.. וטיפה יותר מהיר מפיירפוקס 4.

פורסם

אני משתמש לרוב ב IE למרחת שזה זבל של דפדפן שכל הזמן קורס , פשוט אני רגיל אליו.

העדפה שלי FIREFOX.

פורסם

אני משתמש לרוב ב IE למרחת שזה זבל של דפדפן שכל הזמן קורס , פשוט אני רגיל אליו.

העדפה שלי FIREFOX.

אתה משתמש במקרה בגרסה השישית שלו?? :P

תנסה את IE9. ותראה עולם אחר לגמרי (כרגע אני על הלפטופ, וCHROME הוא דפדפן יותר קל, לכן בלפטופ שלי אני מעדיף להשתמש בקרום, בזמן שבמחשב הראשי שלי אני על MSIE9

פורסם

האקספלורר 9 בטא. לא הייתי מתעסק איתו.

פורסם

Netscape Communicator 3.0

מהימים בהם פתיחת הדפדפן אשכרה הסבה לי אושר...

פורסם

פיירפוקס, בגלל התוספים (אני מתכנת ויש לו כלים מעולים) , לפעמים גם בכרום כי הוא מהיר רצח , אבל כבר התרגלתי לשועל :)

פורסם

משום מה כשהשתמשתי בפיירפוקס עם הזמן הוא הפך להיות איטי ואיטי יותר, עד שהוא בקושי זז. (הייתי צריך לפתוח פרופיל חדש בשביל שזה ייפתר)

ב- Chrome אני משתמש כבר כמה חודשים והוא עדיין מהיר ביותר.

אומנם אין לא את כל התוספים, אבל גם ככה לא הייתי משתמש תוספים גדול בפיירפוקס.

פורסם

רק CHROME, זה הדפדפן שני שלי שבא אחרי IE, ולא יהיה אחר.

*הוא נתען הרבה יותר מהר מFIREFOX (ניסיתי).

*הוא מאפשר TWEAK קטלני.

*הוא מאוד נוח פרט ל-BOOKMARKS.

*הרבה מאוד EXTENSIONS.

*פשוט מאוד התחברתי אליו.

מסכים - רק אני לא מתעסק עם EXTENSIONS לא צריך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים