פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים יש FF4 בגרסאת B7 שאני איתו והוא יציב לחלוטין ונהדר, לא רואה סיבה למה לא להתקין אותו, זו לא גרסאת B ראשונה..יש בו חידוש משמעותי? מעניין? בקיצור, יש סיבה למהר ולהחליף את העדכון האחרון לשלוש או שאפשר לחכות לגרסא סופית?
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים תגידו איך הסיקור בעמוד הראשון בתגובה בראשונה ?טוב?/לא טוב?מה אפשר להוסיף?ותראו:Firefox-מקום ראשון בנתים עים 171 הצבעותGoogle Chrome-מקום שני עים 103 הצבעותInternet Explorer-מקום שלישי עים 45 הצבעותוגם : Opera-מקום רביעי עים 14 הצבעות תודה' date='רום[/quote']עם*
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים לא הסתכלתי על ה-Change log לפני ששדרגתי אבל אני אישית לא מרגיש שדרוג משמעותי בגלישה יום יומית ובשימוש הפשוט שלי. הוא נראה יותר טוב, שיפרו כמה כפתורים ומיקומים של דברים, אבל אני גם לא רואה סיבה למה לא לשדרג כבר עכשיו..כל המועדפים נשמרים וכל ההגדרות
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים יש FF4 בגרסאת B7 שאני איתו והוא יציב לחלוטין ונהדר, לא רואה סיבה למה לא להתקין אותו, זו לא גרסאת B ראשונה..אני גם מאוד אוהב אותו, רק שלא מצאתי אפשרות להוסיף לו STATUS BAR, האם קיימת כזו אפשרות, ואם כן איך אני מאפשר אותה ?
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים אני כיום משתמש ב-IE9 Beta שהוא לפי דעתי שיפור משמעותי בייחס ל-IE8.ואני מאמין שהמוצר הסופי יהיה מעולה!ובנוסף, אני משתמש בכרום, דפדפן דיי מהיר וקליל, גם לנטבוקים.מפיירפוקס לא התרשמתי, במיוחד לא מה-4 בטא, הוא מרגיש כבד וגם לא "נקי" כמו השאר...
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים אני אישית מעדיף את פיירפוקס, אבל נראה שהפיתוח למערכתההפעלה לינוקס אינו עומד בקצב של הפיתוח במקביל לחלונות.נמצא כי הביצועים של פיירפוקס על חלונות הם פי כמה וכמה יותרטובים.זה גרם לי לתקופה מסויימת לעבור לכרום, שהוא לדעתי הדפדפןהכי מהיר שיש היום בשוק. חזרתי בחזרה לפיירפוקס עם הבטאהחדשה (פיירפוקס 4), עדיין לא מהיר כמו כרום, אבל ניתן לסבולזאת, בעיקר בזכות התוספים שאינם קיימים לכרום (עדיין?).מוזילה פיירפוקס, גוגל כרום.
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים משתמש בכרום..קל, נוח, מהיר, ונראה טוב בלי הרבה קשקושים..התוספת היחידה שאני משתמש בה לכרום זה כמו AD BLOCK של FF רק לכרום וזהו..
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים אני כיום משתמש ב-IE9 Beta שהוא לפי דעתי שיפור משמעותי בייחס ל-IE8. ואני מאמין שהמוצר הסופי יהיה מעולה! ובנוסף, אני משתמש בכרום, דפדפן דיי מהיר וקליל, גם לנטבוקים. מפיירפוקס לא התרשמתי, במיוחד לא מה-4 בטא, הוא מרגיש כבד וגם לא "נקי" כמו השאר... פשוט הוצאת לי את המילים מהפה
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים CHROME-הדבר היחידי שאתה באמת רוצה מהדפדפן-שיעבוד,ומהר (וגם הוא נקי יותר,שזה נותן תחושה טובה).
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים יש לי גליון ישן של PC Magazine (תקוע במחסן אלא אם זרקתי אותו) עם כותרת של "מלחמת הדפדפנים", הכוונה הייתה אז למלחמה בין IE ל-Netscape שעדיין שלט אז בשוק ללא עוררין.IE עם הגב של מיקרוסופט והשילוב שלו לתוך חלונות חיסל את נטסקייפ שנרדמו בשמירה. כעת הקרב שקול יותר ומעניין (גם בגלל שהשוק מאוד השתנה - אם אז היה מדובר באופן כמעט בלעדי על מחשבים שולחניים שהריצו חלונות - היום רוב הגלישה היא ממכשירים ניידים שונים וממערכות הפעלה מגוונות).
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים הורדתי גם FF 4 BETA, אי אפשר יותר לכתוב בעברית בשורת הכתובת, פעם זה היה נכנס לאתר היום זה הולך לגוגל :'(
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים Chromeהכי מהיר ומאוד יציבואני אישית גם אוהב את העיצוב הפשוט והנח ואת התוספים שממש מספיקים לי
פורסם 2010 בדצמבר 1115 שנים עכשיו הורדתי את Chrome -איזה ביצועים ושיפורים יש לו,מעניין מאוד,בוא נראה כמה זמן אני יסבול אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.