פורסם 2010 בדצמבר 1015 שנים פיירפוקס, ואקספלורר כשהIETABS מקרטע.המנהל הורדות שלו הרבה יותר נוח משל הIEהוא הרבה יותר מהיריותר נוח (עיצוב נוח יותר, Add-Ons)יותר יפה (הPersonas זה אחד הנחמדים)כל פעם שלIE יוצאת גרסא חדשה יותר השיפורים לעומת הגרסא הקודמת מועתקים מAdd-Ons (כמו לדוגמא הcolourful tabs)IE רק כי כל שירותי האינטרנט הנחותים והבסיסיים מושתתים עליו (אתר בצפר לא עובד טוב בFF, עידכונים לXP)
פורסם 2010 בדצמבר 1015 שנים אני משתמש בCHROME. אבל בגלל שהוא תומך במעט מאוד פיצ'רים, למרות המהירות, אז אני משתמש בבטא של INTERNET EXPLORER 9. ואני אומר לכם, בIE9 הם עשו שיפור ענק, הדפדפן כבר לא מסיבי ואיטי, אלה צעיר קליל ומהיר. הוא תומך בהמון דברים, והאמת היא שנגיד את HWZONE, את וואלה ואת גוגל IE9 פתח לי יותר מהר מCHROME. אבל אני בקרום עדיין כי התרגלתי.
פורסם 2010 בדצמבר 1015 שנים CHROME בגלל המהירותהייתי משתמש ב FIREFOX תקופה מאוד ארוכה. אבל הזמן עליה שלו בלתי נסבל. כ 5 שניות.CHROME נפתח לי ממש בזמן הלחיצה על הקיצור דרך.חוץ מזה, לדעתי הרבה יותר מהר.חסרונות? תוספים לא משהו...
פורסם 2010 בדצמבר 1015 שנים Firefox. אני עוד מהדור הותיק והישן והנאמן לדפדפן של מוזילה - פיירפוקס. התחלתי להשתמש בו בשנת 2003 בערך עוד שקראו לדפדפן firebird\Phoenix ומאז נשארתי נאמן לכל הגרסאות של פיירפוקס, וכרגע אני משתמש ב FF4 BETA
פורסם 2010 בדצמבר 1015 שנים FF:רק בגלל אתרים כאלו למשל:http://userscripts.org/אפשר להוריד כל סקריפט שצריך בשניותהוא נטען ממש מהר לעומת קרום ובדקתי על המחשב שלי זה נטען יותר מהר לא אכפת לי מה אומריםהוא יותר נוח מכולםיש לו טאבים מעל הטאבים לקיצור זה נורא מהיר לגשת למשחק שאני משחק הרבה זמן או למדריך ששמרתי בטאבים נורא כיף ונוחבנוסף כשעושים ריסט למחשב או שקורה משהו ולא שמרתם את העבודה שלכם על FF אז איך שתדליקו את המחשב הוא פשוט יעלה לכם את האתרים האחרונים לפעמיים גם אם כתבתם תגובה באיזה פורום או אתר ולא פירסמתם אותה הוא שומר לכם את מה שכתבתםזה גאוני(האומנם זה לא קורה תמיד אבל זה ממש עוזר לי)פשוט אהבת חיי
פורסם 2010 בדצמבר 1015 שנים Konquerorדפדפן קוד פתוח של kde. מהיר ומשולב טוב אם יתר הדסקטופ. משתמש במנוע khtml שאליו מבוסס גם safariFirefoxלדברים כבדים יותר
פורסם 2010 בדצמבר 1015 שנים כרום - מינמלי לגמרי, מהיר, בלי חרא, תמיכה בהכל - בדיוק מה שצריך בדפדפןתמיכה בכל?? איפה אתה חי? קרום לא תומך כמעט בכלום, הוא מהיר ולא אכפת לו מכלום.
פורסם 2010 בדצמבר 1015 שנים IE9אף אחד לא הזכיר אותו, הוא תומך בכמעט כל דבר, לא כמו FF אבל הוא תומך בהרבה יותר דברים בGC. והוא מהיר כמו GC. יש לי אותו בגרסת הבטא שלו, והוא פשוט מעולה. כדי לכם לנסות (עשו עליו כתבה כאן בפורום לפני איזה חודש. אתם יכולים לחפש את ההורדה בחדשות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.