עבור לתוכן

משהו שיצא לי לתהות לגביו. מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

האם זה בסדר לדעתכם שמישהי תצא עם מישהו קטן ממנה? ואני מדבר על טווחי גילאים של 17-23 בערך. נגיד מישהי בת 20 עם מישהו בן 17 (וזה בהנחה שהיא הסכימה לצאת איתו...).

יצא לכם להיתקל במקרים כאלה? (ולא , אני לא מדבר על הורים שהאמא בת 41 והאבא בן 40...)

האם לדעתכם בכלל יש למישהו בגילאים של נגיד 18 סיכוי ללהצליח להתחיל עם מישהי שלוש שנים נגיד מעליו? אני מכיר מישהי בת 19 שיש לה חבר בן 27 לדוגמא. אני לא רואה שום סיכוי למצב הפוך...

פורסם

מה זה משנה מה הדעה "שלנו"?

אם למישהי מסויימת זה טוב, שתהנה.

פורסם

סיכוי יש אבל אפסי ... היום (או שתמיד זה היה ככה) הגברים עצמם מחפשים את הקטנות יש להם יותר סיכוי וגם מי לא אוהב בשר טרי :smile1:

פורסם

חבר שלי בן 18 והוא זיין מישהי בת 24 (והיא לא הייתה כונפה).

פורסם

גם אני מכיר חברים בניי 19 שמזיינים גרושות אבל הבחור שאל פה על לצאת איתם ואולי יותר מזה .....

פורסם

יש הבדל בין לזיין גרושות ללזיין בנות 24.

בכל מקרה, אם אפשר לצאת, אני מניח שכן.

כמובן שבכל זאת מערכת יחסים כזאת תהיה בעייתית, כי בוא נודה בזה, גיל 18 זה עדיין ילד (לפני צבא).

אבל גם במצב הפוך זה לא שונה, בנים שיוצאים עם בנות קטנות הרבה יותר מהם בדרך כלל לא מחפשים משהו רציני או מסובך.

פורסם

ההבדל הוא שעדיף גרושה בת 28-29 חתולה תאמין לי אחרי מספר עם אחת כזאת בנות 18 זה יהיה לך כמו לשחק במשחק מרוצים במקום לנהוג באמת .

פורסם

אני לא מבין מדוע פותח הדיון מעסיק את עצמו בשטויות

בזמן זה יכולת ללמוד קצת תורה

שהרי כבר נאמר

והגית בם אלף לילה ולילה

ולראות את ההתחבטויות שמעסיקות את כל יתר הגנון

תגידו כולכם אתם יותר מבני שתיים?

פורסם

שמע אם אתה נראה ממש טוב ויש לך כישורים חברתיים גבוהים אני לא רואה סיבה שזה לא יצליח

אם אתה והיא פחות או יותר באותו שלב בחיים (נגיד צבא או אוניברסיטה) יש סיכוי

בהצלחה

פורסם

שהרי כבר נאמר

והגית בם אלף לילה ולילה

כן חגגתי שנתיים* לפני 17 שנה

פורסם
  • מחבר

שהרי כבר נאמר

והגית בם אלף לילה ולילה

אתה צודק מה חשבתי לעצמי... כל הזמן הזה שישבתי בבית והירהרתי לעצמי, שעות על גבי שעות אם זה חשוב. איך לא הבנתי שזה שטויות....

עוד מישהו רוצה לבלבל ת'מוח?

ולעניין, ישנם היום הרבה מערכות זוגיות של בנים גדולים על בנות קטנות (תרתי משמע :D) ולאו דווקא למטרות לדפוק וללכת אלא כה זוגיות. אבל בכל זאת, לא תראו באמת זוגיות של מישהי בת 24 שיוצאת עם מישהו בן 19-22...

יש לי חבר שהוא מדריך ריקודים באיזה מקום (סלסה) והוא דופק שם בנות 30... זה לא שייך.

פורסם

היה לי מעין קטע קצר ולא ברור עם מישהי בת 19, כשהייתי בן אפילו-לא-14. אני לא רואה שום דבר פסול בזה.

פורסם

אתה שואל אם זה בסדר. בוודאי, למה שלא יהיה בסדר?

פורסם

בטח שאפשרי, אני 17 וחברה שלי 18.

פורסם

הבדל של שנה אחת הוא לא הבדל של 3-4.

ובמיוחד בגילאי 18-25 ההבדל הזה יכול להיות קריטי כי הוא עלול להוביא ללהיות בשלבים שונים בחיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים