פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים האם זה בסדר לדעתכם שמישהי תצא עם מישהו קטן ממנה? ואני מדבר על טווחי גילאים של 17-23 בערך. נגיד מישהי בת 20 עם מישהו בן 17 (וזה בהנחה שהיא הסכימה לצאת איתו...).יצא לכם להיתקל במקרים כאלה? (ולא , אני לא מדבר על הורים שהאמא בת 41 והאבא בן 40...)האם לדעתכם בכלל יש למישהו בגילאים של נגיד 18 סיכוי ללהצליח להתחיל עם מישהי שלוש שנים נגיד מעליו? אני מכיר מישהי בת 19 שיש לה חבר בן 27 לדוגמא. אני לא רואה שום סיכוי למצב הפוך...
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים סיכוי יש אבל אפסי ... היום (או שתמיד זה היה ככה) הגברים עצמם מחפשים את הקטנות יש להם יותר סיכוי וגם מי לא אוהב בשר טרי
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים גם אני מכיר חברים בניי 19 שמזיינים גרושות אבל הבחור שאל פה על לצאת איתם ואולי יותר מזה .....
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים יש הבדל בין לזיין גרושות ללזיין בנות 24.בכל מקרה, אם אפשר לצאת, אני מניח שכן.כמובן שבכל זאת מערכת יחסים כזאת תהיה בעייתית, כי בוא נודה בזה, גיל 18 זה עדיין ילד (לפני צבא).אבל גם במצב הפוך זה לא שונה, בנים שיוצאים עם בנות קטנות הרבה יותר מהם בדרך כלל לא מחפשים משהו רציני או מסובך.
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים ההבדל הוא שעדיף גרושה בת 28-29 חתולה תאמין לי אחרי מספר עם אחת כזאת בנות 18 זה יהיה לך כמו לשחק במשחק מרוצים במקום לנהוג באמת .
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים אני לא מבין מדוע פותח הדיון מעסיק את עצמו בשטויותבזמן זה יכולת ללמוד קצת תורהשהרי כבר נאמר והגית בם אלף לילה ולילהולראות את ההתחבטויות שמעסיקות את כל יתר הגנון תגידו כולכם אתם יותר מבני שתיים?
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים שמע אם אתה נראה ממש טוב ויש לך כישורים חברתיים גבוהים אני לא רואה סיבה שזה לא יצליחאם אתה והיא פחות או יותר באותו שלב בחיים (נגיד צבא או אוניברסיטה) יש סיכויבהצלחה
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים אני לא מבין מדוע פותח הדיון מעסיק את עצמו בשטויותבזמן זה יכולת ללמוד קצת תורהשהרי כבר נאמר והגית בם אלף לילה ולילהולראות את ההתחבטויות שמעסיקות את כל יתר הגנון תגידו כולכם אתם יותר מבני שתיים?כן חגגתי שנתיים* לפני 17 שנה
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים מחבר אני לא מבין מדוע פותח הדיון מעסיק את עצמו בשטויות בזמן זה יכולת ללמוד קצת תורה שהרי כבר נאמר והגית בם אלף לילה ולילה ולראות את ההתחבטויות שמעסיקות את כל יתר הגנון תגידו כולכם אתם יותר מבני שתיים? אתה צודק מה חשבתי לעצמי... כל הזמן הזה שישבתי בבית והירהרתי לעצמי, שעות על גבי שעות אם זה חשוב. איך לא הבנתי שזה שטויות.... עוד מישהו רוצה לבלבל ת'מוח? ולעניין, ישנם היום הרבה מערכות זוגיות של בנים גדולים על בנות קטנות (תרתי משמע ) ולאו דווקא למטרות לדפוק וללכת אלא כה זוגיות. אבל בכל זאת, לא תראו באמת זוגיות של מישהי בת 24 שיוצאת עם מישהו בן 19-22... יש לי חבר שהוא מדריך ריקודים באיזה מקום (סלסה) והוא דופק שם בנות 30... זה לא שייך.
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים היה לי מעין קטע קצר ולא ברור עם מישהי בת 19, כשהייתי בן אפילו-לא-14. אני לא רואה שום דבר פסול בזה.
פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים הבדל של שנה אחת הוא לא הבדל של 3-4.ובמיוחד בגילאי 18-25 ההבדל הזה יכול להיות קריטי כי הוא עלול להוביא ללהיות בשלבים שונים בחיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.