פורסם 2010 בדצמבר 1014 שנים זאת לא השוואה כאן בכלל.אולי תפסיק להתבכיין?אתה אשכרה מתבייכן שלכל הגולשים יש סיכוי שווה, ושאתה לא מקבל עדיפות."אמא אמא, הם לא נותנים לי פרוטקציות תגידי להם :'(" - אתה לא מתפדח על עצמך?
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים דבר ראשון סליחה על ההקפצהאבל רק איתי לא דיברו על הפרס השתתפות?עבר כבר יותר מחודש ואף אחד לא אמר לי כלום, לא במייל ולא בטלפוןלמי אני פונה?תודה
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים היה אמור להיות פרס השתתפות של מקלדת עכבר ואוזניות שהיה אמור להיות מחולק לכולםזה התבטל או מה?
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים היה אמור להיות פרס השתתפות של מקלדת עכבר ואוזניות שהיה אמור להיות מחולק לכולםזה התבטל או מה?כנראה :-)
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים בעמוד ההגרלה:http://hwzone.co.il/contest/msi_militaryבנוסף ללוחות אם וכרטיסי מסך, נחלק בהגרלה זו גם 25 ערכות חומרה של סדרת ה‑Military Class II בתור פרסי השתתפות.
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים וגם שלחו לי הודעה במייל שזכיתי (בפרס השתתפות).אתה יודע עם מי לדבר או שלא?
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים שלחתי מייל למור (ששלח לכולם את ההודעות) כדי לברר מה הולךשנייה אחר כך קיבלתי מייל אוטומטי בחזרה שהוא בחופשה עד ה26, אם הוא יגיד משהו אני אמסור פהstay tuned
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.