עבור לתוכן

פתיחת חשבון Pay Pal והעברת כסף אליו דרך הבנק ולא דרך האינטרנט- יש חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני רוצה לקנות דברים דרך האינטרנט, אבל אני פרנואיד שלא רוצה להעביר את מספר כרטיס האשראי דרך האינטרנט, כולל דרך אתר פייפל עצמו, רק מהחשש שגם בפעולה הזאת ידלפו הפרטים(לאו דווקא לפייפל, מי יודע למי).

רציתי לדרך אם יש דרך לעשות את הפעולה הזאת דרך הבנק, ואז בכרטיס יהיה כמה כסף שארצה ואוכל לקנות איתו מה שבא לי, ובמקרה הכי גרוע ילך לי הכסף שהכנסתי לשם ולא כל מה שהיה בחשבון הבנק.

תודה, רן

פורסם

אתה מודע לכך שזה הרבה יותר מסוכן לתת למלצרית במסעדה את הכרטיס אשראי שלך מאשר ללהעביר אותו באינטרנט?

פורסם

תעשה חיפוש על ויזה נטענת זה יחסוך לך הרבה שערות לבנות

פורסם

לא בישראל.

פורסם

אתה מודע לכך שזה הרבה יותר מסוכן לתת למלצרית במסעדה את הכרטיס אשראי שלך מאשר ללהעביר אותו באינטרנט?

ועל פי מה אתה טוען את הדבר הזה?

פורסם

כי המלצרית הזאת יכולה להעתיק את כל מה שהיא צריכה מהכרטיס כדי לחגוג עליו בלי בעיה

כדי לגנוב כרטיס מפאיפאל צריך הרבה יותר מדף ונייר

פורסם

נשמע לי מהשאלה שלך שאתה חושב שפייפל מעבירים את פרטי כרטיס האשראי שלך לגורם אליו אתה משלם, וזה פשוט לא נכון.

פרטי כרטיס האשראי נשמרים רק בפייפל ואינם מועברים לשום מקום, אלא שפייפל משלמת למוכר ומחייבת את כרטיס האשראי שלך, כך שבעצם המוכר לא מקבל את הפרטים לעולם.

פורסם

נשמע לי מהשאלה שלך שאתה חושב שפייפל מעבירים את פרטי כרטיס האשראי שלך לגורם אליו אתה משלם, וזה פשוט לא נכון.

פרטי כרטיס האשראי נשמרים רק בפייפל ואינם מועברים לשום מקום, אלא שפייפל משלמת למוכר ומחייבת את כרטיס האשראי שלך, כך שבעצם המוכר לא מקבל את הפרטים לעולם.

זה בדיוק הרעיון של פיי פאל

כמו כן. אם מחייבים אותך בלי האישור שלך אתה יכול לפנות לפיי פאל שיחזירו את החיוב. ואם לא אז גם לחברת האשראי שלך

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות אבל נראה לי שלא הבנתם אותי,

אני פשוט לא רוצה להעביר את האשראי באינטרנט, גם אם זה רק לאתר של פייפל. אני אצטרך לעשות את זה ככל הנראה כל פעם שארצה להעביר לשם כסף ואני פוחד שפעם אחת פתאום אני אפול על איזה קילוגר או רוגלה, אנטיוירוסים לפעמים מפשלים ואני לא רוצה לקחת גם את הסיכון המינימלי הזה.

רציתי לדעת אם יש אפשרות לתת לבנק להעביר את הכסף מהאשראי לפייפל בלי שאשתמש במחשב בשלב הזה...

פורסם

אתה לא צריך להקליד את מספר כרטיס האשראי שלך בכל פעם שמתבצע חיוב.

פורסם

רק אם יש לך חשבון בנק אמריקאי, בכל מקרה אני מקווה שאתה גם לא נותן לשום מלצרית את הכרטיס אשראי שלך, ובטח שלא כשאתה מזמין פיצה בטלפון.. יש גם כמה קופאיות שבדקה שהכרטיס אצלך יצליחו לזכור מספיק בשביל לגנוב לך כסף (הרוסיות האלה היו מדעניות אטום ברוסיה לך תדע על איזה קופאית תיפול) בקיצור אני מציע לך לבטל את הכרטיס אשראי

תודה על התגובות אבל נראה לי שלא הבנתם אותי,

אני פשוט לא רוצה להעביר את האשראי באינטרנט, גם אם זה רק לאתר של פייפל. אני אצטרך לעשות את זה ככל הנראה כל פעם שארצה להעביר לשם כסף ואני פוחד שפעם אחת פתאום אני אפול על איזה קילוגר או רוגלה, אנטיוירוסים לפעמים מפשלים ואני לא רוצה לקחת גם את הסיכון המינימלי הזה.

רציתי לדעת אם יש אפשרות לתת לבנק להעביר את הכסף מהאשראי לפייפל בלי שאשתמש במחשב בשלב הזה...

מספיק פעם אחת להעביר לפאיפאל את המספר כרטיס אשראי שלך

פורסם

רק אם יש לך חשבון בנק אמריקאי, בכל מקרה אני מקווה שאתה גם לא נותן לשום מלצרית את הכרטיס אשראי שלך, ובטח שלא כשאתה מזמין פיצה בטלפון.. יש גם כמה קופאיות שבדקה שהכרטיס אצלך יצליחו לזכור מספיק בשביל לגנוב לך כסף (הרוסיות האלה היו מדעניות אטום ברוסיה לך תדע על איזה קופאית תיפול) בקיצור אני מציע לך לבטל את הכרטיס אשראי

חזק :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:xyxthumbs:

פורסם

אני מוכן להציע לך שירותים בנקיים

בוא תתן לי את הכסף במזומן +רבית

ואני מפקיד לך אותו ישירות לPAYPAL במקום.

*כמובן שיש עמלת המרה(משקל למטבע זר), עמלת שורה ועמלת מצליח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים