עבור לתוכן

לא יודע מה לעשות ( עבודה )

Featured Replies

פורסם

אתמול התקבלתי לעבודה בחנות מחשבים שעובדת ב ZAP כמו KSP לעבוד במכירות , עסק שעובד דווקא יפה העניין הוא שהתקשרו אלי אתמול מ ORS כח אדם כדי לעבוד במוטורולה " 10 ימים פרוייקט " שבעצם אני עובד דרך " טלדור " אווט סורסינג קצת מסובך ( כח אדם - אווט סורסינג - מוטורולה ) אני בחוליה הכי חלשה כח אדם , חשבתי שאם אני אכנס ל 10 ימים יש מצב שזה יכול להיות להרבה יותר הבעיה שהבחורה בטלדור אמרה לי במפורש " רק 10 ימים " שווה לקחת סיכון ובכל זאת לנסות להיכנס למוטורולה ל 10 ימים בהנחה שאולי אני אזרום משם להייטק או לפרוייקט אחר של טלדור ? הבעיה שאני דרך כח אדם ואם חברת טלדור הייתה רוצה מישהו לטווח ארוך למה הם צריכים את ORS ? זה נותן תחושה של משרת ניצול ::)

בקיצור אני מתלבט רצח אם להיות בחנות מחשבים או לעשות " רולטה רוסית " לעזוב את העבודה למשרה של ההייטק 10 ימים בהנחה שאולי אני אכנס לשם לזמן ארוך יותר ?

הבחורה בכח אדם רמזה לי " יש הרבה אנשים שרוצים את המשרה תחליט "

פורסם

כוח אדם זה חרא אחד גדול אתה לא תקבל שם כלום

פורסם

לדעתי לך על הפרוייקט של 10 ימים.. לא נשמע משהו בומבסטי בכלל,

אבל:

א. לחנות מחשבים זה בכלל לא בעיה להתקבל, ובנוסף אתה פשוט יכול לבקש מהם להתחיל לעבוד חודש עוד 10 ימים.

ב. אין לך לאן להתקדם בחנות מחשבים וזה לא משהו מעניין בכלל.

פורסם
  • מחבר

זאת חנות שעובדת ב ZAP מוכרת שם , הבעיה שכל מה שאני מסכם איתו בעל פה אחרי 5 דקות משתנה משכורת פעם 10 פעם 15 , פעם עבודה קבועה פעם נראה נראה נראה , נסיעות פעם בסדר פעם אני צריך לשאול את " המשפחה " שמתעסקת בכספים בלה בלה בלה ניהול ברמה של שכונה , הייתי בהייטק זה רחוק מרחק שנות אור בקיצור בסוף החלטתי שנמאס לי והלכתי לטלדור לעבודה זמנית במוטורולה אחלה מקום אחלה תנאים ממש בית מלון , חדר אוכל משכורת הבעיה שזה גג ל 10 ימים ואז מתגלגלים נראה עדיף מאשר לעבוד בחנות מחשבים שהמנהל שלה חושב שהוא גאון הדור ויודע הכול ועובד בשיטה קומוניסטית לפני 70 שנה במוסקבה

לפחות שם אני יודע מתי אני מקבל משכורת כמה אני מקבל ותנאי העבודה של בני אדם , אחלה אנשים חברה איכותיים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים