עבור לתוכן

בעיה בפתיחת DMZ

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי ראוטר של EDIMAX BR6204WG

אני רוצה לכוון את ה DMZ לפלייסטיישן וקצת מסתבך עם זה.

כל עוד ה FIREWALL ב DISABLE אין לי גישה ל DMZ אלא רק אחרי שאני לוחץ ENABLE

אחרי שלחצתי וקבעתי את האייפי של הפלייסטיישן אני עושה ריסטארט כמו שהראוטר מבקש ואז האינטרנט פשוט לא מתחבר.

אחרי שאני מבטל את ה FIREWALL ואת ה DMZ אז אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט

בקיצור, חייב עזרה. תודה

פורסם

שלום.

יש לי ראוטר של EDIMAX BR6204WG

אני רוצה לכוון את ה DMZ לפלייסטיישן וקצת מסתבך עם זה.

כל עוד ה FIREWALL ב DISABLE אין לי גישה ל DMZ אלא רק אחרי שאני לוחץ ENABLE

אחרי שלחצתי וקבעתי את האייפי של הפלייסטיישן אני עושה ריסטארט כמו שהראוטר מבקש ואז האינטרנט פשוט לא מתחבר.

אחרי שאני מבטל את ה FIREWALL ואת ה DMZ אז אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט

בקיצור, חייב עזרה. תודה

אם אין לך את הגירסה הכי חדשה אז תעדכן קושחה.

תוודא ש UPNP לא מופעל ב PS3 , תדאג ש DHCP SERVER דלוק ותכניס את האייפי של ה PS3 למצב שהוא אף פעם לא התאפס NEVER EXPIRE.

תכניס אותו ל DMZ

הפיירוול לא אמור לעשות בעיות, אצלי ב DLINK655 עידכנתי גירסאות ומצאתי שהכי טוב זה 1.30 תנסה להוריד את ההגנה של הפיירוול לפחות אם יש לך.

ותדאג ש ה UPNP פעיל בראוטר אחרת יהיה לך בעיות מוזרות בכל מקום, אם אתה לא רוצה לפתוח 9000 פורטים

פורסם
  • מחבר

אם אין לך את הגירסה הכי חדשה אז תעדכן קושחה.

תוודא ש UPNP לא מופעל ב PS3 , תדאג ש DHCP SERVER דלוק ותכניס את האייפי של ה PS3 למצב שהוא אף פעם לא התאפס NEVER EXPIRE.

תכניס אותו ל DMZ

הפיירוול לא אמור לעשות בעיות, אצלי ב DLINK655 עידכנתי גירסאות ומצאתי שהכי טוב זה 1.30 תנסה להוריד את ההגנה של הפיירוול לפחות אם יש לך.

ותדאג ש ה UPNP פעיל בראוטר אחרת יהיה לך בעיות מוזרות בכל מקום, אם אתה לא רוצה לפתוח 9000 פורטים

קודם כל אני לא מעדכן קושחה מסיבה פשוטה , אני עם קושחה 1.55 , כאשר בפועל יש כבר קושחה 1.61. לפני כשנה היו לי בעיות עם הקושחה הכי חדשה נכון לאז (אם אני זוכר נכון 1.59) ואחד ממשתמשי ה EDIMAX הציע לי לשנמך ל1.55 שהיא הכי יציבה וטובה.

דבר שני - אני אכן אנטרל את ה UPNP ב PS3 כמו שאמרת אבל שאמרתי שאין לי אינטרנט התכוונתי שבכלל אין לי אינטרנט בראוטר, לא רק בPS3 אלא גם במחשב.

את ההגנה של הפיירוול אני לא יכול להוריד. ברגע שאני עושה DISABLE לפירוול אז אין לי אפשרות לעשות DMZ.

אגב ביקשת לקבוע ב DHCP את הIP של ה PS3 שיהיה NEVER EXPIRE.

אין צורך כי כבר קבעתי דרך ה PS3 עצמו את האייפי שישאר קבוע (והוא אכן נשאר קבוע כבר מעל לחצי שנה).

אנסה את הפתרונות שלך, תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים