פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים שלום רב,אני מעוניין להקליט וידאו מהרשת בעזרת תוכנת VLC, יש איזה מדריך שמצאתי הבעיה שכנראה המדריך מיועד לגרסה ישנה יותר ולא תואמת לגרסה חדשה אז אשמח אם מישהו יכול לומר לי כיצד לשמור סטרים.הקובץ הוא WMV והכתובת מתחילה ב-MMS.אם יש תוכנה אחרת שניתן לעשות זאת אז אשמח לשמוע.תודה.
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים לא יודע אם התוכנה תומכת בפרוטוקול הזה אבל היא מוצלחת מאוד ללכידת וידאו מאתרים רבים:http://www.streamtransport.com/howto/
פורסם 2010 בדצמבר 914 שנים מחבר היי Blue_Core, תודה על התגובה.כשאני מכניס את הכתובת לתוכנה אז זה פשוט פותח לי את מדיה פלייר ואין לי אפשרות בתוכנה להוריד את הקובץ. יש פתרון ?
פורסם 2010 בדצמבר 914 שנים אני לא ליד המחשב אבל לא צריך לזה מדריך כל כך. כל מה שאתה צריך זה לעשות open stream בתפריט הראשי (file) יש לך שם שמירה לדיסק.
פורסם 2010 בדצמבר 914 שנים מחבר הי מייק,אם אתה מדבר על VLC אז התכוונת ל-Open network stream כנראה.זה מה שאני ניסיתי, אך הקובץ שנוצר אני יכול לשמוע רק את האודיו, ניסיתי לנגן בכמה נגנים לא עזר.יש שם אפשרות לשמור את הקובץ התצורה שונה, איזה אני צריך לבחור בשביל שאוכל להשתמש בקובץ הוידאו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.