עבור לתוכן

אינטרנט ספקית + תשתית צריך עזרה מבולבל מבחר גדול מידי

Featured Replies

פורסם

אוטוטו עוד להתסיים לי התחייבות עם בזק כיום אני משלם 85 על תשתית + ספק [בזק + בזק בינלאומי] על 2.5MB וזה נראה לי מחיר בזיוני!

אני לי שום צורך באינטרנט מהיר יותר מזה

מישהו בירר ומעוניין לשתף במחירים כיום? לא יודע אם זה שווה להתחייב שוב כי המחירים יורדים כל הזמן

אני טועה?

אשמח לעזרה :xyxthumbs:

פורסם

מחיר סביר כדאי לך להמשיך בתנאים האלה

פורסם

מה?! מה סביר במחיר הזה ל2.5 מגה?

פורסם

מחיר סביר אומרים לך. אתה משלם תשתית וספק. אצלי המחיר כמעט אותו דבר ואני בהוט+012.

פורסם
  • מחבר

לאחר ברורים עם כל החברות בזק הציעו לי את החבילה הכי משתלמת התחייבות לשנה 85 ש"ח באנדל ל4 מגה

שתדעו מה המחירים :)

פורסם

אם אתה מפצל אז אפשר להשיג תשתית בזק 2.5M ב- 39 שח בקלות בשימור לקוחות,

וספק ב- 20 שח (בזב"ל)

סהכ 59 שח לחודש

http://www.kamaze.co.il/%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%91%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99-2.5.aspx

ובכלל כדאי להציץ בדף של "מחירי התמקחות" שם מפורטים מחירים אמיתיים שהשיגו אנשים בכל החברות לאחר מאמץ קל:

http://www.kamaze.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%AA%D7%9E%D7%A7%D7%97%D7%95%D7%AA.aspx

בתחתית הדף "ספק ותשתית אינטרנט" ואח"כ לפי ספק ספציפי ומהירות

ותראו מה שאחרים השיגו - פשוט לא להאמין.

פורסם
  • מחבר

תאמת שלא ראיתי במחירי התמקחות משהו יותר מידי מעניין אבל לא ראיתי את זה אז תודה

!!! :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה הולך לשחק במשחקי רשת ורוצה PING נמוך משמעותית, רק HOT HOT HOT, בזק סתם חלשים בזה.

לגבי ספק הייתי ממליץ בזק בינלאומי. עם 012 ה-PINGS היו יותר גבוהים אצלי מאשר שבבזק 014 (בינלאומי), כסף לא משקר.

אבל אם ברצונך מחיר זול, אז בזק + CCC, TRIPLE C.

פורסם
  • מחבר

שילוב מעניין באמת לCCC יש מחירים זולים אבל איך השירות שלהם? לא צריך להיות בעייה מסוימת נכון הם כולה ספק?

פורסם

שים לב , במחירי התמקחות לא מסתכלים על הטבלאות של הספקים שהם באמת לא משהו ולא מייצגות את המציאות.

מה שחשוב זה תגובות הגולשים שמצטטים מחירים אמיתיים אותם השיגו בפועל לאחר ההתמקחות.

פורסם

אני משלם ל-CCC בסך הכל 30 ש"ח לחודש בהוראת קבע מבלי שום התחייבות על 5 מגה. השירות הלקוחות סבבה, הספק דיי חדש אז אפשר להבין, אבל אני מאוד נהנה מהגלישה והמשחקים ברשת. PING נמוך.

הייתי הרבה מאוד זמן בבזק בינלאומי לפני עד התאקל שלי איתם בחשבוניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים