פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים אחרי שאני מצרף את המחשב לדומיין, אני נכנס עם היוזר וזה נתקע על loadihg your seitinge ופשוט לא ממשיך הלאה.מישהוא נתקל בכזאת תקלה?
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים מה הקשר פה לרשתות ואינטרנט כאשר בוודאות מובן שיש בעייה אפליקטיבית?בדקת שפרופיל ה default user תקין אצלך? ניסית לבדוק עם משתמש מקומי חדש שאתה יוצר שהכל תקין בטעינת הפרופיל?
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים מחבר כנראה שלא פרטתי מספיק את הבעיה,התחנות קצה מתחברות דרך rdp על ידי מסופונים,ו/או לפטופים,הם לא מצורפים לדומיין אלא מתחברים כאמור דרך rdp לשרת ברשת,שם נשמרים להם כל ההגדרות,אני רציתי לחבר את הלפטופ שלי לדומיין ולחסוך את ה rdp וכמו שאמרתי קודם,זה נתקע בשלב של הטעינת פרופיל,וכן בפרופיל מקומי זה נכנס חופשי.
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים מה הכוונה מתחברים בRDP? מדובר על terminal server ע"ג Windows server?חוץ מזה למה השאלה הזאת מופנת פה ולא מישהו שבאמת אחראי על התשתית ויודע מה מתרחש שם כמו מנהל הרשת למשל?
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים מחבר כן,מדובר על טרמינל בשרת,אני ישאל את מנהל הרשת,פשוט חשבתי שאולי משהוא ניתקל בדבר כזה,יש לך מושג ממה זה יכול לנבוע?
פורסם 2010 בדצמבר 714 שנים יש אלף ואחרד דברים שניתן להגדיר ה group policy ולא רק, במיוחד בDC מבוסס 2008 R2.אתה מצפה פה לקבל תשובות על סמך ניחוש?
פורסם 2010 בדצמבר 814 שנים מחבר מדובר על סרבר 2003 ולא נראה לי שזה פוליסי מאחר ויש לי הרשאות דומיין אדמין
פורסם 2010 בדצמבר 914 שנים מחבר זאת לא בעייה של שם מאחר והמחשב מצטרף בהצלחה לדומיין עושה רסטרט,ומופיע המסך של alt ctrl delete רק כשאני נכנס עם היוזר שלי זה נתקע בלואדינג יור סייטיניג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.