עבור לתוכן

בעייה חמורה באינטרנט ווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחרונה (חודש וחצי האחרונים) נתקלתי בבעיה בחיבור באינטרנט. בדקתי את החיבור, והוא בסדר, את הכבל (עם מחשב אחר)- והוא בסדר, כיביתי והדלקתי את הראוטר ולא עזר. אין לי מושג מה הבעיה ואיך מטפלים בה אבל היא ממש מעצבנת. הבאתי כמה דוגמאות כדי שתוכלו לראות דרך העניים שלי את הבעיה:

בעיה בהצגת תמונות- זה לא קורה עם כל התמונות, אלא עם כמה תמונות רנדומליות שיש בעיה בהצגתן גם אם אני עושה ריפרש זה לא עוזר, לאחרונה זה גם התחיל להוות בעיה גם בתמונות בפייסבוק.

הנה המחשה :

II.jpg

לאחר שזה מסיים לטעון את הדף, התמונה נעלמת ובמקומה נהיה האייקון הזה:

IIII.jpg

יש גם בעיה בחיבור לאינטרנט גם בפיפא שמותקן אצלי במחשב וגם בסימולטור טיסה.

יש בנוסף בעייה בצפייה בסרטים באינטרנט, הסרט נטען אבל הוא מראה סימני טעינה גם שהסרט סיים לטעון עד הסוף:

III.jpg

*לפעמים הוא מנגן חלק מהסרטון ואז נתקע על הטעינה למרות שהסרט הוטען עד הסוף.

לפעמים באתרים מאובטחים זה עושה שלי שגיאת sll או משהו כזה.

יש עוד בעיה, והיא שלפעמים מוצגות שורות הקוד של האתר כמו בתמונה הזו:

1903ae07.jpg

גם רוב הפעמים האתרים לא מוטענים עד הסוף ואני צריך לעשות ריפרש כמה פעמים כדי שהם יטענו במלואם.

כמו דף הפייסבוק:

Untitled.jpg

קרדיטים לכל מי שלקחתי ממנו את התמונות כדי להמחיש את הבעיה.

אני מקווה שתוכלו לעזור לי, אני באמת עומד חסר אונים מול התקלה המעצבנת הזו.

תודה רבה :)

פורסם

ניסית בדפדפנים אחרים?

פורסם
  • מחבר

הכל אותו דבר, לא עובד

פורסם

זה לא הבעיה ווינדוס 7,ממליץ תבדוק כרטיס מסך,רק דעתי.

פורסם
  • מחבר

GTX480

לא נראה לי בעייתי

פורסם

GTX480

לא נראה לי בעייתי

אולי הוא לא בעייתי, אבל בהחלט ייתכן שהוא תקול.

אני הייתי מתחיל בבדיקת טמפרטורות של הרכיבים בכלל ושל כרטיס המסך בפרט, ממשיך בהסרה של הדרייברים והתקנתם מחדש.

ואם זה לא עזר, הייתי מנסה להחליף לכרטיס אחר בשביל לבדוק את הנושא.

פורסם
  • מחבר

איך בודקים טמפ'?

פורסם

אני מאוד אופתע אם זה משהו בכרטיס מסך. נראית לי בעיית תקשורת או התקנה של משהו שפוגע בתקשורת (וירוס/רוגלה/נוזקה). כמו תמיד, תתחיל בבדיקה שהמערכת שלך לא נגועה במשהו זדוני.

נסה להשיג דיסק ממנו תוכל להעלות את המחשב ולגלוש מבלי קשר למערכת ההפעלה (Live CD). אם הבעיה ממשיכה אז תיתכן בעיית חומרה. אם הבעיה נעלמת אז יש לך בעית תוכנה. אם יש לך כוח אתה יכול לגבות דברים חשובים ולהתקין מערכת מחדש. בדוק האם הבעיות קיימות במערכת הנקייה לפני שאתה מתקין דבר.

אולי איפוס הגדרות הרשת יעזור.

פתח CMD בהרשאות ADMIN ותריץ את השורה הזאת:

netsh int ip reset c:\resetlog.log

אולי לאפס את הנתב (לא סתם לכבות ולהדליק). צריך להיות כפתור או נקב זעיר מאחורי הנתב לאיפוס להגדרות יצרן.

פורסם
  • מחבר

יש לי 3 אנטי וירוסים אחד בתשלום(Norton) אחד של מקיירוסופט ו0 Zone alarm אף אחד לא אמר שיש וירוס או משהו.

"נסה להשיג דיסק ממנו תוכל להעלות את המחשב ולגלוש מבלי קשר למערכת ההפעלה (Live CD)"

מה זה ואיך אני עושה את זה?

איך אני מאפס את הגדרות הרשת?? (אני לא יודע מה זה CMD ומה זה "בהרשאת admin" )

פורסם

יש לך שלושה אנטיוירוסים מותקנים ביחד?! אם כן (וזה יכול להסביר הרבה) אז תסיר את כולם ותתקין אחד. גם אם יש לך אחד ויש בו חומת אש אז אולי עדיף שתסיר גם אותו ותבדוק האם יש שינוי בבעייה. גם פתרונות הגנה יכולים להשפיע על תעבורת רשת.

לגבי איפוס רשת:

http://support.microsoft.com/kb/299357/he

פורסם
  • מחבר

כן, זה מחשב חדש ויקר אז חשבתי לשמור עליו חחחח

אני חושב של- Norton Internet Security אין פיירוול אז התקנתי גם את האנטי וירוס של מייקרוסופט ואז את zone alarm

אבל הכל לפי ההמלצות פה באתר חחח

http://hwzone.co.il/guides/ifb

אז העצם למחוק את הכל???

עריכה: ניסיתי מה שנתת לי עם האתר של מייקרוסופט ולא עזר

פורסם

אני לא יודע אם זה יפתור את הבעיה אבל להפעיל מס' תוכנות הגנה באופן שאתה עושה זה מתכון בטוח לבעיות. אם אתה מאחורי נתב אז כל עניין חומת האש הוא הרבה פחות קריטי. ההגנה של מיקרוסופט היא לא רעה ואולי נסה רק להשתמש בה. כמו שאמרתי, נסה להסיר את הכל (אל תגלוש לאתרים חשודים בלי הגנה) ובדוק אם הבעיה נפתרת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!! הסתדר

פורסם

איך הסתדר אוליי תספר לנו?

פורסם
  • מחבר

הסרתי את Zone alarm

כנראה ההגנה שהתכנה שלהם מציעה פגמה באינטרנט שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים