עבור לתוכן

אתר סלקום נחשב לבעייתי אצל IE8

Featured Replies

פורסם

כאשר אני נכנס לאתרים מסויימים למשל של סלקום אני מקבל הודעה:

ישנה בעיה באישור האבטחה של אתר זה.

איך אני נכנס לאתר הזה ללא התראות מיוחדות מהדפדפן?

מצ"ב הודעת שגיאה

[attachment deleted by admin]

פורסם

כי באתר הזה אולי אין SSL? :nixweiss:

תבדוק תאריך ושעה במערכת ההפעלה שלך.

פורסם
  • מחבר

בכתובת האתר בלשב הלוגין היא: https.

תאריך ושעה מעודכנים. למה תאריך ושעה קשורים?

פורסם

כי אם הם לא תואמים למיקום בגאורפי שלך תקבל שגיאה של certificate.

פורסם

כאן מוסבר כיצד להתקין את האישור, בצורה מפורטת מאוד. אני חושב שאפשר גם להוסיף את האתר ל"אזור הבטוח" (כלים-->אפשרויות אינטרנט->אבטחה-->אזור בטוח-->אתרים והוספה שלושם.

אגב, נראה לי שבמקרה והתאריך/שעה לא תואמים, הוא היה מציג הודעה על בעיה עם התוקף של האישור, ולא עם המיהמנות שלו...

פורסם

לא צריך להתקין שום certificate.

הם אמורים להיות עם אחד שנקנה מCA שנמצא ב root CA של כל מחשב.

פורסם
  • מחבר

כאן מוסבר כיצד להתקין את האישור, בצורה מפורטת מאוד. אני חושב שאפשר גם להוסיף את האתר ל"אזור הבטוח" (כלים-->אפשרויות אינטרנט->אבטחה-->אזור בטוח-->אתרים והוספה שלושם.

אבל אז כל פעם זה נותן הודעה: "לחץ על אישור שזה אתר מאובטח"

פורסם

יש כל מיני הודעות הנוגעות לכך שהאתר מאובטח, ולא מצאתי גרסה באנגלית שקרובה מספיק למה שהצגת, כך שאני לא בטוח מה קיבלת בדיוק. אם זו הודעה בסגנון שמופיע כאן אתה יכול להגדיר לדפדפן לא להציג אזהרה בנושא. אם זה הודעה אחרת, לשון ההודעה המלאה (והאם מדובר בחלון קופץ או שזה מופע בדפדפן, כמו בהודעה הראשונה) או צילום מסך יעזרו .

כיוון שאמרת שהבעיה לא רק באתר של סלקום, יכול להיות שעדיף לנסות דרכי פתרון כלליים יורת כמו אלו שמופיעים במאמר הזה.

פורסם
  • מחבר

יש כל מיני הודעות הנוגעות לכך שהאתר מאובטח, ולא מצאתי גרסה באנגלית שקרובה מספיק למה שהצגת, כך שאני לא בטוח מה קיבלת בדיוק. אם זו הודעה בסגנון שמופיע כאן אתה יכול להגדיר לדפדפן לא להציג אזהרה בנושא. אם זה הודעה אחרת, לשון ההודעה המלאה (והאם מדובר בחלון קופץ או שזה מופע בדפדפן, כמו בהודעה הראשונה) או צילום מסך יעזרו .

עשיתי לפי המאמר, עדיין את מקבל את ההודעה בחלון קופץ (כפי שצירפתי אותה)

ואם אני לוחץ "כן" אז אני מקבל את הודעה ההיא בגוף הדפדפן (כמו שבפתיחת הת'רד הזה)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני אסביר שוב ופעם האחרונה: אין צורך לעשות שום דבר ידנית כדיל הכיע לאן שאתה רוצה להגיע

כל פעולה ידנית בעצם מסמלת על תקלה ולא פותרת אותה.

פורסם

הכל נכון, אבל הוא בכל זאת מקבל הודעה וזו התקלה שבגללה נפתח הדיון. כיוון שלסלקום יש הסמכה שהונפקה ע"י VeriSign, באתר הזה לא אמורה להופיע שום הודעה. יחד עם זאת, משום מה VeriSign לא מזוהה במקרה זה כמנפיק אמין של הסמכות.

כיוון שאתה מבין בנושא יותר ממני (כי הידע שלי מגיע בעיקר ממה שקראתי אחרי שנתקלתי בדיון הזה), אולי תוכל להגיד איך אפשר לגרום לדפדפן להתייחס ל-VeriSign כאמין? לפי הבנתי, IE אמור להוריד אוטומטית רכיב בשרשרת שמאפשרת לקבוע האם הסמכה היא קבילה, ולאחר מכן כל דפדפן אחר במחשב אמור להיות מסוגל לזהות ולהשתמש בה. אני מניח שזה מה שאמור להיות ב-root ca. (אגב, את זה אני מבין מכאן). אז אם כל זה אמור להיות תהליך אוטומטי ללא מעורבות המשתמש, כנראה שמשהו בכל זאת התערב ומונע זיהוי נכון. ואם אתה מתנגד לכל שינוי בהגדרות, אז האפשרות היחידה שאני חושב עליה היא וירוס או מזיק אחר שמונע זיהוי נכון של ההסמכה.

פורסם
  • מחבר

אני אסביר שוב ופעם האחרונה: אין צורך לעשות שום דבר ידנית כדיל הכיע לאן שאתה רוצה להגיע

כל פעולה ידנית בעצם מסמלת על תקלה ולא פותרת אותה.

אם כן, מה הפתרון?

פורסם

תעבור לגוגל CHROME

אחרי שנים עם IE וטענה שאין לו מחליף כי הוא נוח

שמתי לב שהוא כל כך איטי שכשאתה פותח אותו המחשב לא מפסיק לזלול זכרון, עובד לאט, גולש לאט, כבד, מכוער ומה לא..

אמרתי ננסה גוגל כרום קצת, ולבנתיים אני לא עוזב אותו.

פורסם
  • מחבר

תעבור לגוגל CHROME

אחרי שנים עם IE וטענה שאין לו מחליף כי הוא נוח

שמתי לב שהוא כל כך איטי שכשאתה פותח אותו המחשב לא מפסיק לזלול זכרון, עובד לאט, גולש לאט, כבד, מכוער ומה לא..

אמרתי ננסה גוגל כרום קצת, ולבנתיים אני לא עוזב אותו.

כרום הוא אכן אחלה, הבעייה שלא כל האתרים תומכים בו באופן מלא.

למשל נסה לשלוח סמסים דרך האתר של סלקום איתו, ותיווכח שזה בלתי אפשרי....

פורסם

טוב הדבר האחרון שאני עושה דרך המחשב זה לשלוח הודעות SMS דרך האתר של סלקום...זה לא ימנע ממני לגלוש בגוגל..

לי אישית מותקנים 3 דפדפנים, IE8 גוגל כרום ואופרה...שתי האחרונים הרבה יותר טובים לדעתי, ולצערי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים