פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים מחבר אמרת שיש לך מחשב נוסף בבית, האם גם בו מופיעים אותם הקווים?.. לא במחשב הנוסף לא מופיעים הקווים.יש לשני המחשבים בערך אותם ביצועים.איזה בעיה מייאשת אני אומר לכם..
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים אמרת שכאשר חיברת את המחשב לשקע שנמצא בחדר אחר, ה-FPS נעשה גבוה יותר באופן משמעותי... האם ניסית לחבר אותו בדיוק לאותו השקע שאליו מחובר המחשב השני? כי אם במחשב השני אין בעיית FPS ואין בעיית קווים, אז אולי חיבור המחשב לשקע שאליו מחובר המחשב השני, יפתור לא רק את בעיית ה-FPS, אלא גם את בעיית הקווים.. אם בעיית הקווים היא אינה בעיה חיצונית שנובעת מן החשמל בבית אלא מן המחשב עצמו, אז כמוצא אחרון, אתה יכול להחליף חלק אחרי חלק מן החלקים שבמחשב השני - בחלקים של המחשב הבעייתי, ולראות באיזה שלב הקווים מתחילים להופיע במחשב השני... כלומר, שאם הם מתחילים להופיע לאחר החלפת הכרטיס מסך, אז הבעיה היא בכרטיס... ואם הם מתחילים להופיע לאחר החלפת הלוח אם, אז הלוח אם הוא האחראי לבעיה, וכן הלאה... (אולי מעבד, מאוורר וכו'...) מה שכן, זה דורש סבלנות... אבל אם זה חשוב לך, אז נראה לי שכמוצא אחרון זו דרך די יסודית לבדוק את העניין..
פורסם 2010 בדצמבר 1614 שנים יכול להיות שהאדמה בשקע שיש בו גלים לא מחוברת או שיש חיבור דפוק איפה שהוא בחיבורים של השקע או לפניי
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מחבר התקנתי מערכת windows 7 נקיה + כל הדרייברים שצריך.הפסים האלא מופיעים גם בסרטים שמתי לב לאחרונה וכמובן בכל המשחקים.בדקתי את המחשב בבית אחר לגמרי,עדיין הבעיה קורת.מומחים מה אתם חושבים על הבעיה המוזרה הזאת?
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים תנסה לקחת את המחשב ו/או את המסך למקום אחר וגם לקחת מחשב ומסך אחרים למקום הזהתנסה לחבר את המסך למחשב נייד, כשהמחשב הנייד עובד מסוללה, לא מחובר לכבלי רשת וכו, ועומד אל משטח מבודד חשמל או אל רגליות פלסטיק/גומי שלוהבעיה יכולה להיות קשורה למקום - בעיות בחיבור אדמה של החשמל, כבל שמביא הפרעות (קורה הרבה באינטרנט של הוט) וכו
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים נסה לעבוד עם כרטיס מסך אחררוב הסיכויים בעיה בכרטיס מסךאך אם הבעיה קוראת בשני מחשבים בו זמנית , רוב הסיכויים שיש משהו שמפריע לגלים במסך עצמוהייתי ממליץ לך לחבר את המסך ל-UPS
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים מחבר בבקשה תיקראו את מה שכתבתי נימאס לחזור על אותה תשובה.בדקתי כבר כרטיס מסך אחר ובדקתי במעבדת מחשבים אם יש הפרעות והבעיה עדיין נמצאת.הבעיה כנירא בדרייברים נירא לי : (מה עושים?
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים לא נראה לי שבעיה בדרייברים תעשה גליםתבדוק את המסך אם מחשב אחר (כל המחשב לא כרטיס מסך) ואת המחשב אם מסך אחרתבדוק אותם בשקע חשמל אחרתנתק את הכבלים של האינטרנט / כל כבל אחר שיכול להביא חשמל או אדמה ממקום אחר
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים מחבר לא נראה לי שבעיה בדרייברים תעשה גליםתבדוק את המסך אם מחשב אחר (כל המחשב לא כרטיס מסך) ואת המחשב אם מסך אחרתבדוק אותם בשקע חשמל אחרתנתק את הכבלים של האינטרנט / כל כבל אחר שיכול להביא חשמל או אדמה ממקום אחרתודה על העזרה אבל כל מה שהצעת ואף יותר כבר ניסית.עדיין הגלים מופיעים בכל מקרה.זה לא גלים זה מן פסים/ קווים כאלה במסך בזמן תזוזה. זה לא מה שנקרא "קריעת תמונה" בקריעת תמונה התמונה נחתכת וזזה פה זה לא ככה.כשאני מפעיל VSYNC הבעיה נעלמת אבל זה קורה גם בסרטים,ובמשחקי רשת אני צריך FPS גבוהה VSYNC לא בא בחשבון.אולי תחפשו באינטרנט על הבעיה בבקשה? פשוט האנגלית שלי על הפנים..אשמח לכל עזרה שהיא.
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים מחבר על הכי גבוהה שזה 60.כמובן ניסיתי את כל האפשרויות של קצב רענון לא עוזר.
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים כשאתה משחק, תנתק את הכבל הרשת שלך, ובמידה וזה כרטיס אלחוטי, תוציא אותו החוצה.משום מה יש לי תחושה שאתה עם כבל... תעבוד איתו מנותק ותבדוק אם זה קורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.