עבור לתוכן

לגבי קביעת פרופיל

Featured Replies

פורסם

אם היה לי אסתמה לפני מספר שנים והרופא משפחה שלי כתב לי שהתקף אחרון לפני שנתיים, זה יהיה סעיף כלשהו? או שיש סיכוי שזה יוריד לי פרופיל?

ועם איזה פרופיל אפשר לבקש חריג קרבי?

פורסם

יעשו לך בדיקות בשביל לבדוק את המצב שלך עכשיו .

אחרי הבדיקה אז הרופא יקבע לך את הרופיל

פורסם
  • מחבר

יעשו לך בדיקות בשביל לבדוק את המצב שלך עכשיו .

אחרי הבדיקה אז הרופא יקבע לך את הרופיל

ואם הכל תקין יש סיכוי שלא יהיה סעיף אפילו?

כי לפי הבדיקה האחרונה שבדקתי של נפח ריאות וקוצר נשימה יצא לי מושלם וגם מעל הממוצע מבחינת נפח ריאות, לגבי קוצר נשימה כבר מזמן אין לי את זה אני רץ קילומטרים בלי לדאוג לנשימה

פורסם

אם אין לך עכשיו בעיה, אז אין סיבה שזה ישפיע

פורסם

בבדיקה אתה תצטרך לנשוף לתוך מכשיר שמחובר למחשב , ואחרי זה אתה תרוץ 5 דקות על הליכון ואחרי זה שוב תעשה את הבדיקה.

עם התוצאות שיביאו לך אתה תלך לרופא והוא יגיד לך מה הפרופיל .

עם הכול תקין אז לא נראה לי שהרופא יוריד לך פרופיל .

פורסם
  • מחבר

בבדיקה אתה תצטרך לנשוף לתוך מכשיר שמחובר למחשב , ואחרי זה אתה תרוץ 5 דקות על הליכון ואחרי זה שוב תעשה את הבדיקה.

עם התוצאות שיביאו לך אתה תלך לרופא והוא יגיד לך מה הפרופיל .

עם הכול תקין אז לא נראה לי שהרופא יוריד לך פרופיל .

הסיפור עם ההליכון יהיה בצו ראשון כן? אני לא יצטרך לנסוע למקום כלשהו ואז לחזור שוב אני מקווה :-\

אני ממש רוצה פרופיל 97

אגב עוד שאלה, אני בן יחיד, מתי צריך את כל הקטע של ההחתמה עם ההורים?

תודה רבה על התשובות

פורסם

לא יודע אם זה בצו ראשון .

אני אחרי הצו ראשון קיבלתי זימון להגיע לחיפה בשביל לעשות את הבדיקה הזאת .

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם זה בצו ראשון .

אני אחרי הצו ראשון קיבלתי זימון להגיע לחיפה בשביל לעשות את הבדיקה הזאת .

אוף זה מעצבן, הצו ראשון שלי בטבריה, איפה אתה עשית?

אגב הבדיקה זה לנשוף למכשיר כזה לכבות נרות?

פורסם

אני עשיתי בחיפה .

:lol: :lol: :lol: לי לא היה נרות אבל תבקש ממנה אולי היא תפעיל לך את התמונה עם הנרות

וכן זה אותה בדיקה שעשית עם הנרות .

פורסם
  • מחבר

אני עשיתי בחיפה .

:lol: :lol: :lol: לי לא היה נרות אבל תבקש ממנה אולי היא תפעיל לך את התמונה עם הנרות

וכן זה אותה בדיקה שעשית עם הנרות .

:lol: :lol: :lol:

זה איזה רופא ערבי עשה לי לפני כמה חודשים עם נרות כיביתי הכל וקיבלתי מדבקה :yelclap:

פורסם

עושים את זה בגלל שיותר קל לך לעשות את הבדיקה כשאתה יודע שאתה צריך לכבות את הנרות.

בכול מקרה תבוא עם מכנסי ספורט בשביל שיהיה לך יותר נוח לרוץ על ההליכון למקרה שיעשו לך את זה בצו ראשון.

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי, מקווה שלא יטרטרו אותי יותר מדי... ממש שימחת אותי חשבתי שלא יבדקו אותי וישפטו לפי מה שהיה בעבר.. אני רק קרבי :silly:

פורסם

אל תדאג הצבא יטרטר אותך כ"כ הרבה עד לגיוס שהטריפ הקטן לחיפה יראה לך שטותי לגמרי.

פורסם

לגבי היותך בן יחיד- תעשה את זה כמה שיותר מהר, אתה צריך שההורים שלך יחתמו אצל נוטריון בקצין העיר. ללא החתימה לא יוכלו לשבץ אותך ביח' קדמיות, גם לא כתומך לחימה, וכמו כן לא תקבל באופן אוטומטי זימון ליום סיירות.

בהצלחה :D

פורסם
  • מחבר

לגבי היותך בן יחיד- תעשה את זה כמה שיותר מהר, אתה צריך שההורים שלך יחתמו אצל נוטריון בקצין העיר. ללא החתימה לא יוכלו לשבץ אותך ביח' קדמיות, גם לא כתומך לחימה, וכמו כן לא תקבל באופן אוטומטי זימון ליום סיירות.

בהצלחה :D

פשוט ללכת אליו לחתום ולא צריך ללכת עם זה לשום מקום?[br]פורסם בתאריך: 6.12.2010 בשעה 13:09:01

אל תדאג הצבא יטרטר אותך כ"כ הרבה עד לגיוס שהטריפ הקטן לחיפה יראה לך שטותי לגמרי.

אני מוכן להכל 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים