עבור לתוכן

בעיה| לא יכול להיכנס לתיקיות

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני שבוע בערך התחילה להיות תקלה נורא מעצבנת,

בהתחלה לא היה אפשר ללחוץ על קבצים ותיקיות בשולחן העבודה, ולפעמים זה היה מסתדר לבד, או שהייתי עושה ריסטרט וזה היה מסתדר, או שהייתי נכנס דרך הסייר.

אבל עכשיו אפילו אם אני רוצה להיכנס דרך הסייר אני לא יכול להיכנס, ובכלל לא יכול להיכנס לאף תיקייה וגם חלק מהסמלם בשולחן העבודה נעלמו ויש רק את השם שלהם.

וכשאני מנסה להיכנס דרך הסייר מופיעה לי ההודעה הזאת: "קריאה למערכת נכשלה" תחת הכותרת "explorer.exe"

פרטי המערכת: windows 7 32 bit ultimate

מה יכולה להיות הבעייה ?

תודה מראש

פורסם

זה נשמע כמו וירוס... כדאי לבצע סריקה של המחשב במצב בטוח ולראות האם זה עוזר. אם אתה כבר שם, תוכל לבדוק האם הבעיה מופיעה גם במצב בטוח.

בפורום התמיכה של מיקרוסופט מישהו נתקל בבעיה דומה ובדיון יש הרבה הצעות כיצד לנסות ולבודד את הבעיה. בהודעה אחרת, מישהו הציע לסגור את כל המופעים של explorer.exe במנהל המשימות ואז להפעיל אותו מחדש דרך ה-Task Manager, File-->New Task (Run...)

אם דבר לא עזר עד כאן, אפשר לנסות לבצע שחזור מערכת למועד שלפני הופעת התקלה. אם גם לא עוזר, אפשר לנסות Repair Install. ולבסוף, במקרה הכי גרוע, לבצע התקנה נקייה וחדשה.

פורסם
  • מחבר

סרקתי עם התוכנה Malwarebytes' Anti-Malware ואין וירוסים

ולגבי הדיון שהבאת אני לא ממש חזק באנגלית והתרגום של גוגל ממש לא טוב.

מה אפשר לעשות?

פורסם

החלק הראשון של הבדיקות מופיע במאמר הזה בעברית. אפשרות נוספת היא לפתוח חשבון משתמש חדש ולראות האם הבעיה מופיעה גם שם. תוכל למצוא בעברית בעמוד זה.

פורסם
  • מחבר

אחי זה ממש מסובך.... לא הבנתי כלום

פורסם

אני יכול לנסות להסביר מחדש את מה שמתארים בקישורים, אבל אני בעצם אתאר את אתו הדבר, כך שאני לא רואה טעם בכך. אפשרות יותר טובה, לדעתי, היא שתגיד איפה אתה נתקל בבעיה וננסה לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

הבעייה לא קורה באופן קבוע היא קוראת מידי פעם.... לפני 3 ימים התקנתי קודק של K-LITE אבל אני חושב שזה לא קשור כי הבעייה התחילה לפני

פורסם

מצטער, לא שאלתי באופן ברור...

quote]אחי זה ממש מסובך.... לא הבנתי כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים