עבור לתוכן

Koribo Vivar: תחסכו מעצמכם את התענוג (+ מילה טובה על KSP)

Featured Replies

פורסם

הייתי צריך מקלדת אינטגרלית עם עכבר עבור ה- HTPC. הופתעתי לנוכח מיעוט האופציות המוצעות ע"י החברות הגדולות (תקנו אותי אם אני טועה, אבל המוצר היחיד בסקטור הזה הוא ה- dinovo המתפלצן) ולכן ניגשתי לחברות ה- nonames בידיעה שיש פה פוטנציאל ג'אנק רציני.

אסייג ואומר שמה שיש לי לומר מתמקד רק במעטפת כי המקלדת שקיבלתי פשוט לא עבדה (לא זוהתה ב- XP, 7 ואובונטו). בלי קשר, הכפתורים מרגישים זולים, הטראקבול מרגיש מאוד לא איכותי ותא הבטריות אינו גדול מספיק כדי לאפשר הכנסה של הבטריות (כן, כן. מדובר ממש במאבק). בקיצור - ג'אנק. בכל זאת מדובר במקלדת שעולה 400 ש"ח והציפייה היא ליותר.

ניגשתי ל- KSP להחזיר את המוצר ולהפתעתי קיבלתי זיכוי מלא, למרות שזה בניגוד לנהלים :xyxthumbs:

פורסם

על פי חוק הם חייבים להחזיר זיכוי כספי תוך 14 יום

פורסם

אני בדיוק שוקל קניה גדולה של חלקים למחשב, ואני מטלבט

מאיזו חנות ... ( עוד נקודה ל KSP מבחינתי ) .

אני רק מקווה שהם לא יתפלצנו על מחירים .

פורסם

יפה מאוד לשמוע על שירות טוב והוגן. KSP בדרך כלל מאוד זולים ויש להם מבחר ענק של מוצרים. אז טוב לדעת שגם שירות שלהם טוב. :)

פורסם
  • מחבר

ככל הידוע לי מדובר על מקרים של החזרה ללא פתיחה ושימוש במוצר. במקרה הזה נאלצתי לפתוח ולהשתמש בו ולכן זה כן היה משהו לפנים משורת הדין. מה שהם היו חייבים לי זה תיקון או החלפה במקלדת תקינה, לפי שיקולם.

פורסם

ככל הידוע לי מדובר על מקרים של החזרה ללא פתיחה ושימוש במוצר. במקרה הזה נאלצתי לפתוח ולהשתמש בו ולכן זה כן היה משהו לפנים משורת הדין. מה שהם היו חייבים לי זה תיקון או החלפה במקלדת תקינה, לפי שיקולם.

צודק! זה רק בחו"ל אתה יכול לקנות, להשתמש, להתחרט ולהחזיר. קראתי בפורום אחד בארה"ב המליצו לבחור לקחת עכבר גיימינג XAI ואם תתחרט פשות תחזיר. באמת הרגשתי קנאה לשירות לקוחות כזה.

פורסם

אז הפעם נתקלתם בשירות טוב.

אני נתקלתי אצלהם עשרות פעמים (אני וחברים שלי) בשירות מזעזע והתנערות מאחריות

פורסם

על מוצר באריזתו המקורית, שלא נפתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים