עבור לתוכן

מודם adsl שמתחבר לpcmcia , יש חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

יש כזה דבר? :-X

פורסם

עד כמה שאני יודע , ממש ממש לא!

אבל זה לא צריך להיות מסובך כל-כך להכין סוללה שתפעיל את ה מודם החיצוני.

תבדוק איזה voltage הוא צורך, תקנה סוללה נטענת חזקה שמספקת את זה (נגיד סוללות של מצלמות וכאלה) ותחבר אליה חוט שבקצהו יש קונקטור שמתאים למודם (אפשר להוריד מאיזה שנאי ישן...) .

במידה ואתה קונה סוללה נטענת , רצוי מאוד מאוד מאוד שיהיה לך איך להטעין אותה...

פורסם
  • מחבר

יש לי גנרטור פשוט חשבתי שעם יש אז עדיף בישביל הנוחות :-\

פורסם

יש מודם USB שמספיק לו הזרם שמתקבל דרך ה USB.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להביא לי פרטים אליו בבקשה?

פורסם

Globalspan Virata USB

או משהו דומה. מודם זוועתי, כמו כל המודמים שאני מכיר של Globalspan, אבל הוא יכול לעבוד כמו שאתה רוצה. בזק עדיין מחלקים אותו למצטרפים אני חושב.

פורסם

It's actually not that bad, I used one of those for a while and except the fact you have to install a driver it works pretty fine, it's nice and compactic aswell.

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול לקנות את המודם הזה באופן פרטי ? ותודה רבה לפחות אני יודע שיש משהוא כזה :).

פורסם

It's actually not that bad, I used one of those for a while and except the fact you have to install a driver it works pretty fine, it's nice and compactic aswell.

אישית ראיתי 2 מודמים כאלה מותקנים אצל אנשים, שניהם עשו בעיות.

אצל אחד מהחברים שלי, המודם מתנתק כל כמה דקות (אין בעיה לא בקו, לא בפילטרים ולא במחשב - נבדק עם מודם אלקטל).

אצל ידידה שלי הביצועים פשוט קטסטרופה עם מודם USB כזה.

למעשה, כל הדיון הזה מזכיר לי מקרה מבדר.

החבר שלי, עם המודם המתנתק הוציא את המודם מהמחשב, וניסה להתקין אותו מחדש. הוא התקשר לבזק, דיבר עם התמיכה, וזה מה שהם אמרו לו לעשות (לדבריו):

1. הפעל את המחשב, הכנס לחלונות.

2. התקן את הדרייבר של המודם.

3. בזמן שהתוכנה של המודם מנסה לאתר את המודם, הכנס את המודם (כרטיס PCI) לתוך המחשב.

::)

למזלו לא קרה שום דבר למחשב. אבל הגאון הזה, למרות אזהרותי המפורשות בחיים לא לעשות דבר כזה שוב, ניסה את התהליך שוב.

הפעם זה נגמר בלוח אם שהלך קפוט.

פורסם

3. בזמן שהתוכנה של המודם מנסה לאתר את המודם, הכנס את המודם (כרטיס PCI) לתוך המחשב.

::)

למזלו לא קרה שום דבר למחשב. אבל הגאון הזה, למרות אזהרותי המפורשות בחיים לא לעשות דבר כזה שוב, ניסה את התהליך שוב.

הפעם זה נגמר בלוח אם שהלך קפוט.

התמיכה הטכנית של בזק\הספק אמרה לו לעשות את זה?

פורסם

התמיכה הטכנית של בזק\הספק אמרה לו לעשות את זה?

לטענתו, כן. חקרתי אותו והוא אמר שהוא שאל אותם בפירוש לפני שהוא הכניס האם להכניס את הכרטיס כשהמחשב דולק? והם אמרו לו שכן.

פורסם

זה קרה בעבר הקרוב? אם כן יש לו זכות מלאה לתבוע אותם לקבל פיצועים על מנת לקנות לוח אם חדש!

פורסם
  • מחבר

אנחנו מדברים על מודם usb כרטיסי pci לא רלוונטים. ולשאלה , איפה אני יכול לקנות את המודם באופן פרטי?

תודה.

פורסם

אנחנו מדברים על מודם usb כרטיסי pci לא רלוונטים. ולשאלה , איפה אני יכול לקנות את המודם באופן פרטי?

תודה.

נסה בבזקסטור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים