פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים לאחר ציפייה של 4 שבועות (כן כן, 4 שבועות), היא הגיעה- מערכת קירור המים! לא הלכתי על EMP, אלא על Koolance, מהסיבה שהם הרבה יותר זולים, הם נראים נהדר על מארזים שחורים, והמערכת חיצונית, כך שיש לי שליטה חלקית על המערכת. למערכת עצמה קוראים Exos, והיא באה עם רדיאטור, צינורות, משאבה, מיכל, יחידת בקרה ושליטה, שלושה מאווררים בגג המערכת, נוזל מיוחד, ברגים ועוד כמה שטויות. אני גם קניתי בלוק קירור לגששר הצפוני ולמעבד, אז יש לציין שהטמפ' ירדו משמעותית, ועכשיו אני יכול להמשיך באוברקלוק שלי ללא דאגות. כמה תמונות: אם תרצו עוד תמונות תגידו, נגמרה הבטריה של המצלמה. :-X
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים נראה טוב, בהחלט רושם ראשוני תתקין, דווח, תעשה ביקורת קטנה - אולי שווה תתחדש ! 8)
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מחבר אני רק אומר לכם את ההתרשמות שלי.המטרה שלי הייתה פשוט להוריד את הטמפ' בשקט גמור, ולא רציתי משהו שיהיה Top notch. אז הלכתי על ה- Koolance.יש לה יתרונות חסרונות, הרוב נובעים מהרעש של המאווררים למעלה, והבלוקים לא הכי איכותיים שיש, אבל עדיין עושים את העבודה באופן מצוין...אתר הבית שלהם זה- www.koolance.comעוד מעט אני אביא תמונות שהיו שמורות לי על המחשב.
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מחבר הנה עוד תמונות של המערכת מבפנים- להנאכתם. 8) אני לא רוצה להתעסק איתה מבפנים כל כך, כי היא בכל זאת חדשה. היא גם נראית מדהים, עשויה מאלומיניום שחור מוברש... מרוצה 100% מהקנייה.
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מחבר על איזה טמפר' אתה עומד?אתה רשאי להסתכל במפרט. והטמפ' לדעתי מעולות...
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים ממש כמו שלי!, רק לי יש AC4G www.activecool.comזה בן*** של קרור, טרמו אלקטרי
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מחבר לא הבנתי, מה כמו שלך? יש לנו מערכות קירור שונות לגמרי.שלי מים ושלך טרמו-אלקטרי...אבל נראה מגניב.
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים לא הבנתי, מה כמו שלך? יש לנו מערכות קירור שונות לגמרי.שלי מים ושלך טרמו-אלקטרי...אבל נראה מגניב.אני מתכוון לטמפרטורות
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים נראה ממש חמוד סתם בשביל לדעת כמה כול העסק עלה לך ומאיפםה קנית את זה מח"ול או שיש מישהו שמיבא את זה לארץ.דרך אגב אחלה טמפרטורות ועוד בOC חמוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.