פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים ראיתי דיון מקודם אבל האוזניות שהבחור חיפש היו מאוד יקרותאני מחפש אוזניות נוחות לשימוש יומי עם הנייד , לשבת במשך שעות ארוכות ליהנות ממוזיקה טובה בלי שהאוזניים יתעייפו , עדיף שהלבישה תיהיה מלמעלה שתיהיה אפשרות לשכב ועדיין לא יפריע. בעיקר שומע רוק .מוכן להתגמש עם המחיר אם יהיה צורך אבל לא יותר מידי.
פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים סנהייזר HD 201השאלה מה אתה מעדיף- אוזניות סגורות/פתוחות/חצי סגורות/IN EAR/כפתור...??הסנהייזר הנ"ל הם חצי סגורות
פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים מחבר כזה עיצוב ניראה לי מצויין יש עוד אופציות ? משהו יותר עדכני הבנתי שהאוזניות תקופה ארוכה בשוק או שזה לא משנה?
פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים ממש חבל שפיספסת את שישי השחור בבאג. יכולת לקנות את הHF5 ב-200 ש"ח. אחת הקניות הכי הכי מוצלחות שיצא לי לעשות.תחפש אולי מישהו קנה אותן ולא רוצה אותן ואתה תוכל לקנות.
פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים מחבר אממ לא בטוח שפיספסתי ,אף פעם לא אהבתי כזה סוג תמיד עשה לי גירוי ואחרי שעה כאב אוזניים ,אולי אני טועה והיה ניסיון עם אוזניות זולות ולא נוחות
פורסם 2010 בדצמבר 414 שנים תנסה להשיג אותן. הן נוחות [כי הן ממש קטנות וקלות] והצליל שלהן באמת מדהים ביחס למחיר. צליל מאוד מפורט ומאוזן לאורך כל הספקטרום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.