עבור לתוכן

שאלה| MEPG4 וH.264 זה אותו קידוד?

Featured Replies

פורסם

אהלן !

קודם כל אין לי מושג לאיפה הנושא של כרטיסי טלוויזיה קשור, אז מצאתי לנכון לפתוח תדיון כאן בגלל שזה פורמטי קידוד ויש קשר מסוים בין זה לבין וינדוס, מצטער אם טעיתי במקום.

אני קונה כרטיס טלוויזיה למחשב שלי והבנתי שהקידוד של הHD(החינמי והעתידי) בישראל יהיה H.264.

בחרתי לקנות את הכרטיס טלוויזיה הבא:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3277#ov

באתר שלהם רשום "Support recording formats in MPEG1/MPEG2/MPEG4", אני לא סגור על זה שאם רשום "MEPG4" אז זה אומר שהוא תומך בH.264.

אז מה אתם חושבים? הכרטיס תומך או לא?

פורסם

ברגע שרשום את זה -

Support “S-video”, “Composite in” and “Audio-in” to connect with DVD player and Gaming machine

ולא רשום דברים נוספים זה בכלל לא כזה חשוב

יכול להיות שהכרטיס מאפשר להקליט בH.264 -שזה לא בעיה כי אפשר גם דרך תוכנה לאפשר את זה

הבעיה שלא תוכל להקליט באיכות גבוה מחוץ למקור שהמחשב נותן כי פשוט אין לכרטיס כניסות מתאימות

היום צריך מינימום קומפונט אבל רצוי HDMI

כרטיס ברמה הזאת אני מנסה לימכור כמה זמן בגרושים -לצערי אין לזה ביקוש גדול

בכל מיקרה כרטיסי טלוויזיה מהדורות החדשים שכן תומכים במה שצריך לHD עולים הרבה יותר יקר וכרגע לטעמי לא משתלמים

לפחות עד שבארץ יכנסו יותר ערוצים שישתמשו בזה

כמו כן עדיף לחכות לתאימויות לארץ כי עוד שנה וחצי הערוצים החופשים יעברו לשידור דיגיטלי HD ואז נידע מה מתאים ומה לא

פורסם
  • מחבר

אני מעיף את הטלוויזיה שלי והופך תמחשב שלי לחצי טלוויזיה חצי מחשב (מסך אחד טלוויזיה מסך אחד מחשב), בגלל זה אני בודק איזה כרטיס תומך בDVB-T (שיטת השידור של הישראל לפי מה שהבנתי) וגם תומך באנגלוגי (מה שיש עכשיו).

קשה למצוא את שתיהם ביחד ולכן הלכתי על הכרטיס הזה.

תודה רבה על העזרה, אני יקבל את זה כ-כן אבל יחפש כרטיס אחד בכל אופן (בגלל שהוא לא תומך בHD).

מהתשובה שלך ומקריאה חוזרת הבנתי שאתה הבנתה את השאלה שלי יותר ממני כאשר אני שאלתי אותה (לא הבנתי שמדובר על הקלטה וששיטת הדחיסה של השידור לא קשורה להקלטה).

עריכה:

נ.ב פתחתי אשכול חדש אני ישמח אם תוכל לעזור לי בגלל שנאי רואה שאתה מבין בנושא.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483644

פורסם

מה שרשום באתר הייצרן זה מה שתקף ,

אין טעם אפילו שאני יתחיל לחפור ,

מקווה שעזרתי , והמלצה שלי,

גש לאתר היצרן[br]פורסם בתאריך: 5.12.2010 בשעה 10:22:09

אהלן !

קודם כל אין לי מושג לאיפה הנושא של כרטיסי טלוויזיה קשור, אז מצאתי לנכון לפתוח תדיון כאן בגלל שזה פורמטי קידוד ויש קשר מסוים בין זה לבין וינדוס, מצטער אם טעיתי במקום.

אני קונה כרטיס טלוויזיה למחשב שלי והבנתי שהקידוד של הHD(החינמי והעתידי) בישראל יהיה H.264.

בחרתי לקנות את הכרטיס טלוויזיה הבא:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3277#ov

באתר שלהם רשום "Support recording formats in MPEG1/MPEG2/MPEG4", אני לא סגור על זה שאם רשום "MEPG4" אז זה אומר שהוא תומך בH.264.

אז מה אתם חושבים? הכרטיס תומך או לא?

איי איי איי ,

קודם כל תבדוק אם מוכרים אותו בארץ , לא נראה לי שיש אותם במלאי ל-KSP או לאייבורי , לא לנעה מחשבים ולא וחברות מחשבים,

כאלה ואחרות ,

אני בכל מקרה הייתי שם , כל מה שאני ראיתי זה כרטיס מסך שעולה 60 שקל , פשוט , ולא יותר מזה ,

בטח ובטח לא ראיתי בארץ שום כרטיס טלויזיה שדומה ללינק שאתה שלחת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים