עבור לתוכן

מחפש מחליף ראוי ל- E2160, כולל OC

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, צריך את עזרתכם בבקשה!

יש לי כרגע מעבד E2160 שרץ על OC ב- 3.2GHz אבל הוא כבר חלש למשחקים של הדור הקיים (למשל CoD BO).

אני מחפש מעבד שיחליף אותו, אבל צריך שיהיה בעל פוטנציאל OC רציני (כמו ה- E2160).

צריך להיות לתושבת 775 בלבד.

תקציב: עד 450 ש"ח ~.

שאר המפרט שעלול להשפיע:

לוח אם: Abit IP35-e

זכרון: 4GB Crucial Ballistix 800MHz - עמידים לוולט גבוהה, גם למטרות OC.

כ. מסך: Leadtek 8800GT 512MB + ZL Cooling

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

אהלן אח שלי.

ברצוני להתייחס לכרטיס המסך שלך לפני המעבד. לדעתי הוא חתיכת BOTTLENECK למעבד הנוכחי שלך.

כמובן שבשביל משחקים כבדים אתה מחפש FSB גבוה יותר למעבד לפני התדר שלו.

לכן אני ממליץ לך קודם כל לקנות כרטיס מסך. מתקדם יותר, נגיד כמו HD5770 או HD4850/4870.

אבל אם אתה מרגיש תקיעות במשחקים, ממש שיש לך פריזים אז אתה צריך לשדרג מעבד, במקרה ואתה לא מרגיש תקיעות תחליף כרטיס מסך.

המעבד שאני ממליץ עליו בחום : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17653/cat/24

אם תצליח לרדת עם המוכר ל-300 ש"ח - יצא טוב! המעבד בעל FSB 1333 סטוק! עם OC אתה תגיע איתו לFSB 1600+ שזה מצויין. התדר יגיע בסביבות ל-3.8.

לגבי הכרטיסי המסך, אני המלצתי לך על כמה שהם ממש טובים, אתה מוזמן לבדוק מחירים ולהתאים אותם לתקציב שלך.

אז הפתרון הוא : אם אתה מרגיש תקיעות - תשדרג מעבד, אם אתה מרגיש SLOW MOTION מבלי תקיעות - תחליף כרטיס מסך =]

בברכה רבה, אדי.

פורסם

בשביל BO אין לך מה לקחת דואל קור.

ואין שידרוג ל775 שעולה 450 ש''ח.

או שתעלה את התקציב או שתסתדר עם מה שיש

פורסם

אם אתה מוצא 8400 בזול תידע. אני גם מעוניין.

פורסם

‏Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore

הדגם החדש לא הישן נמכר בקיי אס פי ב380 שקל והוא הרבה יותר חזק ממה שיש לך עכשיו.

פורסם

הוא ביקש מעבד שיהיה יותר חזק משלו ועם אפשרות לאוברקלוק אז עם ה e6600 הוא יכול להגיע גם ל 4ghz על אויר אז למה לא?

פורסם

השאלה היא עד כמה ביצועים עדיפים יתן E6600 מה E2160, שניהם כפולי ליבה, ועד כמה שינוי יתן ה E6600 ב OC כמו של המעבד הקודם שלו?

פורסם

לשדרג ממעבד כפול ליבה אחד לשני לא ייתן בפועל הרבה. בחתך רוחב אפשר להגדיר את תוספת הביצועים (וכאן אני מתייחס למצב שבו שני המעבדים, הנוכחי והחדש ב-OC מרבי שמאפשר הקירור - אגב, באיזה קירור מדובר?) כמינימלית ולא מצדיקה את ההשקעה, אלא אם כן משיגים מעבד במחיר מציאה. אני אישית לא הייתי משקיע כמה מאות שקלים בעניין.

פורסם

אם משדרגים מתדר התחלתי של 1.8 או 2 ל 3, FSB מ 800 ל 1333 וCACHE מ 2MB ל6MB זה לא נותן שיפור משמעותי?

לפי בנצ'ים אמורים להיות ביצועים כמעט כפולים.

פורסם

התדר לא משמעותי פה כי מדובר על שני מעבדים ב-OC מרבי שמאפשר קירור אוויר מסוים, כך שהפרש התדרים הסופי ביניהם (בהנחה שרק הקירור מגביל) לא יהיה כל כך גדול כמו ההפרש בין תדרי הסטוק. לשאר הנתונים שציינת יש השפעה מסוימת אך היא באה לידי ביטוי בעיקר במבחני ביצועים סינטטיים ואילו בפועל ההשפעה שלהם הרבה פחות מובחנת, בטח כשזה נוגע למשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים