עבור לתוכן

עזרה : : שינוי מקש ה-FN ו-CTRL

Featured Replies

פורסם

כבר הרבה זמן שאני מחפש דרך לעשות זאת...

קניתי LAPTOP של LENOVO U550 אבל הבעיה אצלו שבמקום שה-CTRL יהיה בצד שמאל בסוף בסוף... יש את ה-FN, אני רוצה להחליף ביניהם,

מישהו יודע כיצד לעזור לי ?

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה המהירה, אבל הם לא עובדים כבר ניסיתי, זה משהו נורא ספציפי... ה-fn ב-ctrl... לא הצלחתי למפות אותם באמצעות תוכנות אלו...

שוב תודה!

פורסם

בפעם הבאה תנסה חיפוש בגוגל, יש על הנושא הזה הרבה דיונים בכל העולם - Remapping Keyboard Layout

אין צורך להיות כל-כך שלילי. מה גם, שכפי שהבחור אמר, זה לא עובד ל-Fn. למעשה אין שום דבר שעובד ל-Fn כי זה לא מקש ברמת מערכת ההפעלה בכלל.

התשובה היא - לבדוק האם קיימת אפשרות בBIOS. בThinkpad האחרונים לנובו הוסיפו אפשרות כזו לאחר שנים של בקשות ותלונות. יש סיכוי שגם בIdeapad (לא בדקתי). אם אין אפשרות שם - אין מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

אין מצב שאין מה לעשות זה נשמע לי מוזר מדי... חיפשתי עידכונים ל-BIOS שאולי יוכלו לעזור לי אבל לא הצלתי למצוא... אין את האופציה הזאת ב-IDEAPAD ה-BIOS מה שכן המחשב שלי יחסית חדש לכן יכול להיות ויש איפשהו עדכון לזה אני פשוט לא יודע לחפש טוב :|

אם בכל זאת קיים מישהו שיכול לעזור ... בבקשההה!

פורסם

אין צורך להיות כל-כך שלילי. מה גם, שכפי שהבחור אמר, זה לא עובד ל-Fn. למעשה אין שום דבר שעובד ל-Fn כי זה לא מקש ברמת מערכת ההפעלה בכלל.

הגישה לא באה מכיוון הרע של הדברים, חשבתי על חסכון בזמן שלו - במקום לחכות למענה בפורום.

ממה שקראתי הרעיון הזה אמור להתאים גם למקש ה-FN. במידה וזה לא עוזר הייתי מנסה לשלוח מייל לתמיכה של לנובו בארה"ב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים