עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עזרה : : שינוי מקש ה-FN ו-CTRL

Featured Replies

פורסם

כבר הרבה זמן שאני מחפש דרך לעשות זאת...

קניתי LAPTOP של LENOVO U550 אבל הבעיה אצלו שבמקום שה-CTRL יהיה בצד שמאל בסוף בסוף... יש את ה-FN, אני רוצה להחליף ביניהם,

מישהו יודע כיצד לעזור לי ?

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה המהירה, אבל הם לא עובדים כבר ניסיתי, זה משהו נורא ספציפי... ה-fn ב-ctrl... לא הצלחתי למפות אותם באמצעות תוכנות אלו...

שוב תודה!

פורסם

בפעם הבאה תנסה חיפוש בגוגל, יש על הנושא הזה הרבה דיונים בכל העולם - Remapping Keyboard Layout

אין צורך להיות כל-כך שלילי. מה גם, שכפי שהבחור אמר, זה לא עובד ל-Fn. למעשה אין שום דבר שעובד ל-Fn כי זה לא מקש ברמת מערכת ההפעלה בכלל.

התשובה היא - לבדוק האם קיימת אפשרות בBIOS. בThinkpad האחרונים לנובו הוסיפו אפשרות כזו לאחר שנים של בקשות ותלונות. יש סיכוי שגם בIdeapad (לא בדקתי). אם אין אפשרות שם - אין מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

אין מצב שאין מה לעשות זה נשמע לי מוזר מדי... חיפשתי עידכונים ל-BIOS שאולי יוכלו לעזור לי אבל לא הצלתי למצוא... אין את האופציה הזאת ב-IDEAPAD ה-BIOS מה שכן המחשב שלי יחסית חדש לכן יכול להיות ויש איפשהו עדכון לזה אני פשוט לא יודע לחפש טוב :|

אם בכל זאת קיים מישהו שיכול לעזור ... בבקשההה!

פורסם

אין צורך להיות כל-כך שלילי. מה גם, שכפי שהבחור אמר, זה לא עובד ל-Fn. למעשה אין שום דבר שעובד ל-Fn כי זה לא מקש ברמת מערכת ההפעלה בכלל.

הגישה לא באה מכיוון הרע של הדברים, חשבתי על חסכון בזמן שלו - במקום לחכות למענה בפורום.

ממה שקראתי הרעיון הזה אמור להתאים גם למקש ה-FN. במידה וזה לא עוזר הייתי מנסה לשלוח מייל לתמיכה של לנובו בארה"ב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.