עבור לתוכן

המחשב נתקע לאחר חזרה מכיבוי מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיה מוזרה.

הבעיה שתיארתי בכותרת, הייתה במחשב הנייח עד לא מזמן לחודשיים לפחות. המחשב כיבה את המסך, ובעת חזרה מהכיבוי מסך, הוא היה נתקע ומתעורר לאחר דקה. לאחר זמן מה זה השתנה, הוא חזר לעצמו רק אחרי כיבוי מסך נוסף.

איכשהו הבעיה עברה לה ולא עשיתי כלום ( הרבה זמן שאני חושב על פירמוט, אבל מחכה עוד טיפה בגלל שיפוצים כי במילא המחשב יהיה בצד כשנתחיל לשפץ את המיקום שהוא נמצא בו.

עכשיו הבעיה התחילה במחשב הנייד. בהתחלה זה היה משתחרר אחרי כמה שניות ( בדיוק אותה התופעה ), ועכשיו לוקח לזה דקה להשתחרר.

בשני המחשבים יש נורטון אינטרנט סקיוריטי מעודכן ( מקורי לצורך העניין ), פיירוול פועל, ואני מקפיד על נקיון מוירוסים וכו'. אבל אני פשוט עובד עצות.

משותף? וינדוס 7 64 ביט.

במחשב הנייד וגם הנייח יש מעבד I5 ובשניהם 4 ג'יגה ראם.

מדובר במחשב נייד של HP PAVILON DV6

מישהו נתקל בתופעה או שיש לו הצעות מה לעשות עם זה?

האמת שאני יכול להתחרפן מהשטות הזאת.

תודה לכולם. חג שמח ורק בשורות טובות עם מה שהולך בכרמל.

----

ניראה לי שעליתי על הבעיה ( לפחות בנייד )

שמתי לב שבכל חזרה מהכיבוי מסך, התמונה בשולחן העבודה שונתה.

הגדרתי תמונה אחת משלי ( ולא ערכת נושא של וינדוס ), והבעיה נכון לעכשיו לא קיימת.

צריך לראות עוד כמה נסיונות של כיבוי מסך ( ולטווח ארוך של כמה שעות ) וניראה אם זה באמת יעבוד.

----

כניראה שלא...

עדיין אותה הבעיה.

ניסיתי לעשות שחזור מערכת, אבל האחרון שהיה לי במחשב זה מ-ה 1/12, והבעיה הייתה קיימת גם בתאריך הזה.

פורסם

כדאי שתתקין מחדש. אח"כ אל תתקין שום תוכנה ותבדוק אם התופעה קיימת. אח"כ במידה והיא לא קיימת תוסיף תוכנות עד שתעלה על זו שעושה בעיות. במידה וזה קורה לפני התקנת תוכנות כנראה שהבעיה במערכת ההפעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים