פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים שלוםמדובר בתוכנת diskeeper workstation של חברת exectuiveגירסה 7 ומשהועבדה מצוין , עד שיום חדלהבאתי להתקין אותה מחדשerror 1920service diskeeper failed to startverify that you have sufficient privileges to start system servicesמישהו יודע? מכיר? משער?ממש לא בא להניח שזה הרג'יסטרי ולהמר על restore pointאני לא אוהב את ההתעסקות עם זה תודהדרך אגבהורדתי מהאינטרנט את הגרסה האחרונהככה שזה לא בעיה בקובץ install ספציפי
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים אוקי הארור מציין שאלך לבדוק עם יש לך מספיק זכויות כדי להריץ system services - אז זו השערה שלי, תבדוק עם אתה מחובר על בטור האדמיניסטרטור במחשב, במידה ולא - נסה להתחבר בטור יוזר האדמין ולנסות להתקין דרכו.
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים מחבר לא , אני adminזה לא מה שיוצר את הבעיהלא חשבתי אחרת לרגע , אבל מישהו בבית שלי שינה משהו , ולכן בדקתי את האופציה הזאתההודעת השגיאה היא גם לא של windowsxp pro דרך אגב
פורסם 2003 בנובמבר 2922 שנים מחבר הבעיה נפתרה!בזכות גוגל האחד והיחידהפתרון נמצא בכתובת הבאה http://consumer.execsoft.com/support/support.asp#issueיש לבחור error 1920 ויוצגו לפניך צעדים כיצד לפתור את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.