עבור לתוכן

דיון מרוכז - 3DMark 11 | 06 | Vantage, תוצאות ועזרה בהפעלה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא סימפטי, לא חינוכי, מנהיג.

hwzoneownz.jpg

בקרוב (מאוד) - בביקורות חומרה

(המעבד בתדר 5000Mhz למי שתוהה)

• תגובות 788
  • צפיות 245.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ליאור איזה תוצאה !! יפה לך ! :yelclap:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אחרי הרבה זמן שלא העליתי :)

המפרט המדובר בצד.

נבדק בתצורה הבאה :

VANTAGE

Performance Stock

vantagestockhd5870perfo.th.jpg

Performance OC'd 900@1250

vantage900core1250memor.th.jpg

Extreme Stock

vantagestockhd5870extre.th.jpg

Extreme OC'd 900@1250

vantage900core1250memor.th.jpg

3DMark 11

Performance Stock

3dmark11stock5870perfor.th.jpg

Performance OC'd 900@1250

3dmark11hd5870performan.th.jpg

פורסם

ניסיתי להגיע לOC כמה שיותר גדול עם הHD6850 של Gigabyte ,אבל ניראה שגירסת הOC למרות שנראת דומה לגירסת הרגילה שמגיעה גם עם קירור הWindforce 2X מכילה בקר מתח שונה ואי אפשר להעלות את המתח ,אז נאצלתי לעצור ב930MHz לליבה ו1140 לזיכרונות ,לעומת זאת הגירסה ללא OC מגיעה עם בקר מתח שכן אפשר לשלוט דרכו על המתחים של הכרטיס , מוזר והאמת היא שההיתי מצפה שזה יהיה בדיוק הפוך :bash: , בכל מקרה גם את המעבד לא משכתי מעבר ל3.6GHz כי הזכרונות אצלי לא ממש אוהבים לעבור את ה400MHz ..

http://3dmark.com/3dm11/2627686

אני לא בטוח עד כמה זה יציב,אני לא ממש צריך את תוספת הביצועים בהתחשב ברזולוציה שבא אני משחק,אבל הכרטיס הזה דיי קריר.. ב3Dmark11 לא עובר את ה52 מעלות ..

פורסם

ניסיתי , שינוי המתח עובד על הגירסה ללא הOC , ואצלי יש את גירסת הOC שבא אי אפשר לשנות את המתח בעזרת שום תוכנה ..

פורסם

גם לא , ניראה שהתוכנה תומכת רק בכרטיסים מסודרות SO , את הכרטיס שלי היא בכלל מזהה כסדרת 5600 .. ובכלל לא משנה את המתח ..

פורסם

זו הסיבה שהעפתי את הGB 5870 שהיה לי (גרסא שאי היה אפשר לשנות בה מתח).

אני תמיד אומר - או רפרנס או גרסא מיועדת לOC כמו הDCII הSOC והlightning

פורסם

הקטע הוא שלפי מה שקראתי באינטרנט הגירסה הרגילה שמגיע ללא הOC מהמפעל עם אותו הקירור כן מאפשרת שינוי מתח , ככה אני לא מבין מה הלך להם בראש כשהם עשו את השטות הזאת , וחבל כי עם הקירור שיש על הכרטיס הזה הוא אמור להיות חיית OC ..

פורסם

א' - הקירור נראה יפה אבל הוא לא עד כדי כך סוס (מניסיון עם GTX460 ו5870) ביחס לסטוק.

ב' - הגרסא הרגילה כנראה PCB רפרנס רק עם קירור של GB או בקרי מתח כמו של הרפרנס.

פורסם

לא אמרתי שהקירור "סוס" ,אבל זה כן קירור מעולה ובשילוב עם ליבת הBarts הקרירה ,יש פה הרבה פוטנציאל לOC ,ובמקום מסויים Gigabyte דיי הרסו את הפואנטה בכרטיס הOC , הם מוציאים כרטיס עם Custom PCB שאמור להכיל רכיבים "טובים יותר" מהרכיבים הסטנדרטיים ,ואז דוחפים לשם בקר מתח שלא נתמך על ידי שום תוכנה קיימת ,את התוכנה שלהם הם לא מתאימים לאותו בקר, ויוצר מצב הזוי שבו הכרטיס ה"זול יותר" ללא OC כן נתמך לשינוי מתח וככה מראה יותר פוטנציאל לOC מאשר אחיו ה"איכותי יותר" והיקר יותר .. וזה לא שהם הוציאו גרסת SO שכן אמורה להתמך על ידי התוכנה שלהם כדי לשנות מתח ,אז שלפחות יתאימו את התוכנה שלהם לגירסת הOC היקרה של הכרטיס .. לפעמים החברות האלו עושות דברים בלי לחשוב בכלל.

פורסם

ה5850 שלי ממש משאיר לך אבק אני הוצאתי 4550 עם אוברקלוק

פורסם

אתה שוכח רק את העובדה הפשוטה ,שאתה משווה פה PH2 X4 945@4GHz עם 5850 שעבר OC גבוהה ,לעומת E8400@4GHz וHD6850 שאי אפשר לעלות בו מתחים ולכן התדרים שהגעתי אליהם הם 923 לליבה ו1150 לזכרונות ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים