עבור לתוכן

דיון בכי: קיבלתי מחשב נייד לימון (R400)

Featured Replies

פורסם

רכשתי ב-ebay מחשב נייד lenovo r400 מחודש ע"י לנובו. המחשב הגיע באריזה חתומה במצב חדש לחלוטין. בלי שום שריטה. ריח של חדש. לצערי למחשב יש אותה בעיה כמו למחשב של לבחור הזה:

זה כל כך מעצבן! :pissed: :'(

פעם שנייה אני נופל על מחשב נייד לימון.

בעיקרון המחשב באחריות בינלאומית וקוד דגם תופס בארץ. ביום ראשון אנסה לפתוח קריאת שירות. אם לא אצליח אצטרך לעשות תיקון קומבינה כלשהו. חוץ מזה אני מאד מרוצה. מחשב נייד בליגה אחרת לגמרי. שקט לחלוטין, לא מתחמם אפילו טיפה, מקלדת פצצה, אין טיפה פלסטיק מבריק. קשיח ואיכותי.

אה וצריך להעיף את הויסטה. לא החלטתי אם לעשות downgrade ל-XP (קיבלתי דיסק) או לעבור לחלונות 7. יש הצעות?

פורסם

7 בלי למצמץ בכלל.

פורסם

סליחה על הבורות, אבל מה זה מחשב לימון?

פורסם
  • מחבר

לימון = פגום.

פורסם

לימון מוסיף המון.

אכן תקלה מעצבנת, תעדכן מה קורה עם קריאת השירות. בכל מקרה דבר כזה אפשר לתקן עם דבק\אפוקסי במידה ואין אחריות.

פורסם
  • מחבר

הדבקה זה לא אופציה כי חייבים להרים את המשענת יד כדי לקבל גישה לרכיבים. (זיכרון, מקלדת, מעבד) חשבתי להדביק רצועת גומי בעובי 2-3 מ"מ על הכלוב מתחת למשענת. לדעתי יפתור את הבעיה. בכל מקרה, לא מדובר בתיקון מסובך.

פורסם

ישלחו לך palmrest חדש אם תבקש.

פורסם
  • מחבר

מי ישלח? המוכר אמר שיש אחריות ועלי לפנות למרכז שירות של לנובו.

פורסם

IBM ישראל ישלחו.

אם הבעיה בשלדה ולא בpalmrest, אז תצטרך להביא את המחשב אליהם.

שווה גם לבדוק - אולי אין צורך להחליף דבר, רק להסיר את הpalmrest ולהרכיב בצורה טובה יותר.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להרכיב בצורה טובה יותר. לא הצלחתי. עכשיו שמתי לב שגם המסך במצב סגור רופף. אני מקווה שזה קשור ל-palmrest.

פורסם
  • מחבר

יצרתי קשר עם לנובו ויש אחריות בארץ. הנציגה טוענת שאין איסוף מבית הלקוח ועלי להגיע ישירות למעבדה או לנקודת איסוף.

פורסם

זה נכון, עד כדי עניין של CRU שהם Customer Replaceable Units. כאלה הם פשוט שולחים לך בדואר או עם שליח ואתה שולח להם את החלק הפגום בחזרה. לפחות זה היה המצב בכל השנים שאני מתעסק איתם, ולא שמעתי על שום שינוי בתנאים.

משום שpalmrest מוגדר כCRU, הם אמורים לשלוח לך אותו (הנציגים הטלפוניים לא תמיד מודעים לנוהל זה, מניסיון).

עם זאת, כפי שציינתי, אין וודאות שהבעיה נעוצה דווקא בpalmrest - ייתכן שהבעיה היא במבנה, ואז בכל מקרה תצטרך להביא להם את המחשב.

פורסם
  • מחבר

מחר אסע לבאר שבע. 40 ש"ח נסיעה הלוך ושוב זה מחיר פעוט לשלם עבור תיקון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים