עבור לתוכן

עזרה| בבחירת תשתית לאינטרנט בין בזק להוט

Featured Replies

פורסם

שלום, היום אני גולש על 4 מגה בתשתית של בזק וראיתי שיש מבצע ממש טוב של הוט על התשתית שלהם במהירות 12 מגה היום התקשרתי לבזק והודעתי להם שאני לא מעוניין לחדש את החוזה שיש לי כרגע כי מבחינת תשלום זה יוצא לי תוספת של כמה שקלים ואני מקבל בהוט 12 מגה, העבירו אותי לקישרי לקוחות בבזק והם הציעו לי 8 מגה באותו מחיר של 12 מגה בהוט (המחיר של בזק הוא כולל גם את ההחזקה ולכן הוא מגיע לאותו סכום של הוט) בזק לא יכלו להציע לי את המהירויות הגבוהות שלהם כי עדיין אין אצלנו תשתית NGN, השאלה היא מה כדאי לי לעשות להשאר בבזק או לעבור להוט? עם כל נציג של בזק שאני מדבר הוא אומר לי שבהוט אתה לא תקבל 12 מגה אלה עד 12 מגה שזה יכל להיות פחות מהמהירות שאני משלם עלייה.

פורסם

אל תאמין לאף אחד שאומר לך שבהוט לא תקבל 12. אני עם חוט מיום כאשר התחברתי לאינטרנט לראשונה (כבר 5 שנים) ותמיד קיבלתי לפחות 99% של מהירות שלקחתי. אני עכשיו ב 12 מגה ובודק מהירות התשתית מול אתר של הוט ואני מקבל תמיד לא פחות מ - 1.496- 1.497 MB/S שזה 11.98 mb/s. אני ב 014 ו מקבל הרבה פחות מהספק שלי (בבדיקה ב אתר שלהם 11.6 זה המקסימום).

לכן, אני מציע לך לעבור. 12 מגה באותו כסף שמציעים לך 8 מגה, נראה לי הבחירה ברורה. ;)

פורסם

התשתית של הוט בוודאות יותר טובה מזו של בזק

ככה היה אצלי ואני מניח שגם יהיה אצלך

אתה יכול לעבור בשקט, בטוח שתהיה מרוצה.

פורסם

התשתית של הוט בוודאות יותר טובה מזו של בזק

ככה היה אצלי ואני מניח שגם יהיה אצלך

אתה יכול לעבור בשקט, בטוח שתהיה מרוצה.

לפחות היא לא יותר גרוע מבזק, כפי שעובדי בזק מנסים לשכנע את לקוחות שרוצים לעבור ובאזורים מסוימים אפילו יותר טובה מבזק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה חברים!! אני כנראה ילך על ה 12 מגה של הוט.

פורסם

באמת עדיף לך HOT, גם אני עברתי ואני מאוד מרוצה!

אפילו שאומרים לך עד 12Mb, אתה תקבל תמיד את ה- 12 מ"ב ואם לא אתה יכול לפנות לתמיכה הטכנית והם יסדרו לך את זה.

בכל אופן מאז שהתחברתי ל UFI (לפני חצי שנה) לא הייתה אפילו תקלה אחת וקיבלתי תמיד את המקסימום שלי.

מידי פעם אני מבצע בדיקות מהירות כדי לראות שהם לא עובדים עלי ובכל בדיקה אני תמיד מקבל מעל 12 מ"ב (יוצא לי 12.51Mb).

פורסם

מחזק את מה שהחברים למעלה אמרו.

אני מבסוט מאוד מה-12MB ב-HOT.

הם אכן עומדים במילתם ומספקים לך 12MB אמיתי (לפחות מצידם).

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים