פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים שלום.יש לי בעיה במחשב.מעבד: amd athlon 3800windows 7 ulimate 32 bitהמחשב שלי עובד לאט, ולכן בדקתי במנהל המשימות על כמה המעבד וראיתי את זה:מצורפת תמונה למטה.נכנסתי לצג המשאבים וראיתי שפסיקות מערכת זה הבעיה.עכשיו רציתי לדעת איך אני מטפל בזה?תודה רבה.נ.ב. יש לי הפרש של 13 מעלות בין הליבות כשהמחשב במנוחה (50,37)תודה רבה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים מחבר בצילום זה לא ממש על 0 אבל לפעמים זה כן.וחוץ מזה רואים בתמונה את ההבדלים שאני מדבר עליהם
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים יש לך איזה תהליך ברקע שמאמץ לך רק ליבה אחת. כאשר אתה בוחר לצפות בתהליכים אמורה להיות אופציה לצפות בכל התהליכים כולל אלה של המערכת. בכל מקרה הבעיה פה לא ההבדל בין הליבות אלה שיש לך איזה תהליך (אולי כזה שלא רצוי כמו וירוס) שמעסיק ליבה אחת. נסה לבדוק וירוסים ורוגולות והשתמש בתוכנה כמו http://www.malwarebytes.org/ לבדוק אם משהו לא תמים רץ במערכת.
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים מחבר אני חוזר שוב על מה שאמרתי זה לא תהליך כך שהוא תסתכלו בתמונה למטהכשאני לוחץ על צג המשאבים הוא מראה לי משהו שכתוב פסיקות מערכת (יש תמונה למטה בתמונה הזאת זה על 32% אבל לפעמים זה מעל ל50%)[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים yosef13בתמונה שלך אתה מראה מצב של "אחרי העומס" ולכן לא נראה מי זולל משאבים. תראה לנו תמונה בזמן העומס (כשהליבה על 100%).
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים באמת מוזר. מעבד בתפוסת 56% (ליבה אחת מלאה +) והמערכת ב 90% מנוחה. אני עדיין חושב שעדיף שתבדוק מה רץ לך במערכת מבחינת וירוסים ותוכנות זדוניות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.