עבור לתוכן

איך אתם מקטלגים את קבצי המוסיקה שלכם?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברשותי אוסף שירים נכבד. כדי לאתר שירים במהירות וביעילות אני מחפש תוכנה שתקלטג את השירים בצורה כזו שיהיה קל לאתר אותם בחיפוש קצר.

זמן רב השתמשתי ב- Advanced Mp3 Catalog Pro שעושה את העבודה מצוין, מהירה מאוד וסורקת נפלא, אך החיסרון הבולט הוא שאינה סורקת קבצי flac וכד'.

ניסיתי לעבור ל- Mp3 Collector של חברת Collectorz.com, שאין לה את החיסרון של האחרונה, אך היא לא יעילה כמוה.

באיזו תוכנת קטלוג אתם משתמשים לאוסף השירים והמוסיקה שלכם?

תודה רבה,

אורן.

פורסם

תיקיות ומיון ידני בעזרת התוכנה הראשונה?

מאוד יכאב לך להעביר מ-FLAC לפורמט אחר? אני לא יודע איזה ציוד יש לך אבל בציוד של האדם הממוצע אין שום הבדל בין FLAC ל-MP3.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני לא ממש מסתדר עם foobar, התרגלתי ואני מאוד אוהב את Winamp ומעדיף להישאר איתה.

אני היחיד כאן שמבקש לקטלג את השירים שלו? :nixweiss:

פורסם

תיקיות ומיון ידני

פורסם
  • מחבר

במקרה כזה בעייתי עד בלתי אפשרי להצליב נתונים לפי שילוב Meta Data עם נתוני ID Tag וכו'...

ובנוסף החיפוש של מערכת ההפעלה נורא איטי לעומת תוכנות קיטלוג בהם המידע נשמר ב- DB טקסטואלי :-\

פורסם

מה הבעיה של הmedia library של ווינאמפ? יש לי 10K שירים ואני ממיין לפי idtags גם בקבצי פלאק

פורסם

אני מקטלג לפי תיקיות ראשיות עם סגנון וארץ מוצא של הלהקה, ובתוכה אלבומים בתצורת band name - year - album name

את קבצי השיר עצמם אני מקטלג בעזרת הפיצ'ר היעודי של MediaMonkey, את 99% מהאלבומים הלועזיים הוא מזהה ברמה מצוינת.

דוגמה:

musarrenge.th.png

פורסם

אני בד"כ משתמש בתיקיות, אבל עדיין עורך את ה- ID3 עם Tag & Rename (תוכנה מצויינת גם כדי לשנות שמות של הרבה קבצים בבת אחת) כשצריך, כדי שגם אוכל למיין לפי ID3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים