עבור לתוכן

המון Packet Loss בשרתים של ספקית האינטרנט שלי.

Featured Replies

פורסם

ראיתי שאני מנסה להוריד מאתר מסויים אז מהירות ההורדה היא 50KB\S למרות שמהירות ההורדה אמורה להיות הרבה יותר גבוהה.

כשעושים בדיקת פינג כמו שממליצים באתרי התמיכה של ספקיות האינטרנט, הפינג למעשה מראה רק את הLATENCY ולא את ה THROUGHPUT

כאשר הTHROUGHPUT הוא החשוב למהירות ההורדה.

בדקתי באמצעות התוכנה PingPlotter וגיליתי שיש המון PACKET LOSS אצל השרתים של הספקית אינטרנט, ובאתרים בחו"ל אין הרבה PACKET LOSS.

PACKET LOSS כמובן משפיע על מהירות ההורדה.

השאלה, מה לעשות עכשיו, לבוא עם זה לספקית האינטרנט ולדרוש הסברים? או שהם פשוט יעשו לי איזה תרגיל שהכל יראה נורמלי למרות שזה לא יהיה ככה.

עריכה: הנה התוכנה המדוברת: http://www.pingplotter.com/gsg/install.html

פורסם

אפשר לשאול מי הספקית שלך?

פורסם
  • מחבר

בזק בין לאומי. שאומרים להיות טובים.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר את המשפט הזה ? תפרט בבקשה..

אתה יודע מה זה אומר? שזו אותה בדיקת ping/tracert שאתה עושה בCMD.

לא, זה לא אומר שזה אותה בדיקה שאתה עושה בCMD. זה צובר יותר נתונים סטטיסטים שמראים לך איזה אחוז PACKET LOSS יש לך, בניקוד לPACKET LOSS נקודתיים שאתה רואה בtracert. במילים אחרות, אתה עושה היקש לוגי שגוי.

פורסם

ראיתי שאני מנסה להוריד מאתר מסויים אז מהירות ההורדה היא 50KB\S למרות שמהירות ההורדה אמורה להיות הרבה יותר גבוהה.

בשעות העומס יש עומס על הקווים הבין-לאומיים. בבזק בינלאומי אומנם אין כלכך הגבלות על חבילות רגילות אבל המשתמשים האחרים מסוגלים לחנוק אותך. וחוץ מזה לתקשורת יש שני צדדים . אם הצד השני עמוס אז סביר שלא תקבל את הקצב המקסימאלי. רוב ההורדות נעשות בTCP ולרוב הpacketloss גורם לTCP להוריד את הקצב אבל הוא גם תמיד מנסה להעלות אותו עד שהוא מקבל packetloss . פעם לימדו אותנו על tcp slow start אבל היום יש סיכוי שהאלגוריתמים השתפרו אבל הכל אותו רעיון. יש packet loss , מורידים קצב ואז עולים בחזרה לאט לאט.

חוץ מזה המהירות שמוכרים לך היא מהירות מקסימום אין שום התחיבות על מינימום. בשביל לקבל תוצאות אופטימאליות תנסה להוריד בשעות השפל.

פורסם

בזק בין לאומי. שאומרים להיות טובים.

No

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים