פורסם 2010 בדצמבר 115 שנים אוקיי יש לי מסך LCD שיש לו כבל HDMI-DVI. ובכרטיס מסך יש חיבור HD1 ו2 DVI עד כאן הכל בסדר עכשיו אני צריך מתאם שיחבר בין הקונסולה למסך כולל סאונד. דבר נוסף רצוי שהמתאם יהיה אם חיבורי HD כדי שאראה באיכות HD יש כזה בארץ???? אם לא יש בEBAY ?? ומה השם שלו אפשר גם בחיבור RCA אבל פחות מעדיף
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים מה?איזה מסך יש לך?יש לו רמקולים?יש לו חיבור HDMI? אם כן, פשוט תחבר בכבל HDMI...
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים מחבר מה?איזה מסך יש לך?יש לו רמקולים?יש לו חיבור HDMI? אם כן, פשוט תחבר בכבל HDMI...מסך LCD אם יציאת DVI רמקולים מחוברים לכרטיס קול ואני חייב את המתאם כי אין יציאת HDMI במסך מחשב יותר מובן??????????
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים אז אתה צריך משהו שיפריד HDMI ל-DVI+PL... בעיה.ואתה רוצה שהמחשב וה-PS3 יהיו מחוברים בו זמנית?
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים הוא צריך מיקסר\רסיבר בשביל פיצול הסאונד לשני ערוצים, או שפשוט להחליף בין המחשב לPS3 כל פעם (לא פרקטי)
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים מחבר אני רוצה לראות את הPS3 על המסך מחשב מה קשה להבין הרשת לא בעיה לזה יש לי כבל
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים יש כבל שמתחבר ל-PS3 שמוציא וידאו לטלויזיה רגילה (חיבור אדום לבן צהוב).יכול להיות שאפשר לחבר אותו ואז מתאם מהחיבורים אדום/לבן לחיבור אוזניות.וכבל DVI-HDMI ש מחובר במקל.אבל לא יודע אם ה-HDMI לא מתנתק כשמחברים כבל וידאו אחר.
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים את הכבל שהזכרתי, קיבלת עם המכשיר.כבל RCA ל-PL, אתה צריך לקנות.כבל DVI-HDMI, גם צריך לקנות.
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים מחבר את הכבל שהזכרתי, קיבלת עם המכשיר.כבל RCA ל-PL, אתה צריך לקנות.כבל DVI-HDMI, גם צריך לקנות.יש לי כבל DVI-HDMI הבעיה שלא יהיה לי קול אם אשתמש בו
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים יש כבל שמתחבר ל-PS3 שמוציא וידאו לטלויזיה רגילה (חיבור אדום לבן צהוב).יכול להיות שאפשר לחבר אותו ואז מתאם מהחיבורים אדום/לבן לחיבור אוזניות.וכבל DVI-HDMI ש מחובר במקל.אבל לא יודע אם ה-HDMI לא מתנתק כשמחברים כבל וידאו אחר. לא מתנתק.כמו שגימל אמר, אתה מחבר וידאו באמצעות HDMI-DVI וסאונד אתה מחבר את ה-RFA שקיבלת עם ה-PS3 לאיזה מגבר/רסיבר/מערכת עם כניסת AUXובהגדרות PS3 אתה קובע שהוידאו ל-HDMI והסאונד ל-RCA.לא ביג דיל
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים מחבר לא מתנתק.כמו שגימל אמר, אתה מחבר וידאו באמצעות HDMI-DVI וסאונד אתה מחבר את ה-RFA שקיבלת עם ה-PS3 לאיזה מגבר/רסיבר/מערכת עם כניסת AUXובהגדרות PS3 אתה קובע שהוידאו ל-HDMI והסאונד ל-RCA.לא ביג דילאתה יכול להביא לי את החנות שיש בה את זה או אפילו את השם של זה אני יחפש כבר
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=3658כבל מתאם מ- 3.5 PL(זכר) (סטריאו) ל-2 יציאות RCA (נקבה)יכול להיות שאתה צריך גם מתאם PL נקבה בשביל שתוכל לחבר לשם את הרמקולים שלך.
פורסם 2010 בדצמבר 215 שנים מחבר טוב חיברתי את הPS3 אם הכבל HDMI-DVI העברתי במיתוג של המסך לPS3 אבל לא רואים תמונה החזקתי את כפתור ההדלקה כמו שנהוג לעשות אך גם פה לא עזר פשוט רואים מסך שחור למה זה???דגם המסך SAMSUNG 931BFמה עושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.