פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים אני נמצא בתל אביב, אחי בחיפה וצריך גישה למחשב, איך משיגים?לא מצאתי פה בתי קפה אינטרנט
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים אתה צוחק? 50% מחיפה זה WIFI...שילך לאחד מהשלושימליון בתי קפה אינטרנט שיש בחיפה בעיר התחתית ובמרכז הכרמל/חורב/סטלה-מאריס. אני מכיר אחד ספציפית במרכז הכרמל ליד היציאה מתחנת הרכבת התחתית.
פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים מחבר תודה אני יגיד לו, אם יש עוד מקומות אני אשמח לשמוע (הוא לא באוזר מרכז הכרמל, הוא באזור אחוזה)ואני לא מחפש WIFI אלה מחשב עם אינטרנט
פורסם 2010 בדצמבר 214 שנים הפיצוצייה במרכז הכרמל, ביציאה מהכרמלית. פתוח מספיק זמן אל תוך הלילה (עד אחת-שתיים?). באמת קשה לו לנסוע מאחוזה לכרמל?
פורסם 2010 בדצמבר 514 שנים ^בביתך? אולי אם ממש בא לך להיות נייד עם הנטסטיק הקרוב לביתך.תושבי מדינת המרכז,תתפכחו כבר
פורסם 2010 בדצמבר 514 שנים מה אתם רציניים?כל סניף ארומה אפשר להשכיר נייד תמורת השארת תעודה מזהה או איזה שהוא ערבון.
פורסם 2010 בדצמבר 514 שנים חבל על הזמן, אין מחשבים בצפון הארץ. גם אם היו, לא היה מה לעשות איתם כי לא פרסו עדיין תשתית חשמל באזור.
פורסם 2010 בדצמבר 514 שנים אצלנו בצפון משתמשים במחולל חשמל ידני.קצת קשה לי בזמן אוברקלוק.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.