פורסם 2010 בדצמבר 114 שנים אני תוהה בדבר המכנה המשותף לכל אותם משתמשים נגועים, מאחר וכל משפחתי בסלקום (מלבדי), בעלי סימים מדור 2 ו 3 - ללא כל בעיה.
פורסם 2010 בדצמבר 214 שנים אצלינו בחצור הגלילית, שום מכשיר סלקום לא פועל.אי אפשר להתקשר, אי אפשר לקבל ולשלוח SMS, אי אפשר לקבל שיחות.
פורסם 2010 בדצמבר 214 שנים ואין מים ואין אוכל ואנחנו ישנים באוהלים לא ברצינות, המכשיר שלי בסדר גמור. אני מהמר שמכשירים שעובדים עם 3G ויכולים להתחבר לרשתות אחרות אם הן משדרות מספיק קרובות, לא נפגמו. מצד שני זה ניחוש פרוע לגמרי.
פורסם 2010 בדצמבר 214 שנים מה 25.11 עד ל 2.12, יינתן זיכוי מלא עבור כל השיחות והסמסים שיצאו ממכשירי הרשת. הזיכוי ניתן לכלל לקוחות הרשת, גם לאלו אשר לא חוו תקלה כלל.הזיכוי ניתן באופן אוטומאטי ואין צורך ליצור קשר עם מרכזי השירות בשביל להינות מה"פיצוי".
פורסם 2010 בדצמבר 214 שנים LOL איזה פיצוי דפוק, זה אומר שמי שמרוויח ממנו הם דווקא אלה שבכלל לא סבלו מהתקלה, ואלה שכן - במילא לא הוציאו שיחות ולכן לא קיבלו שום פיצוי..
פורסם 2010 בדצמבר 214 שנים ^^^זה לא בדיוק נכון מאחר והתקלה לא התחילה ב-25.11 אלא הייתה רק ב-1.12 (ואולי גם קצת היום, ה-2.12).אז גם מי שנפגע מהתקלה למעשה ירוויח שכן הוא לא יצטרך לשלם על שיחות וסמסים בין ה-25 ל-30 לנובמבר.עם זאת, זה הרבה פחות ממה שתביעות ייצוגיות שכבר הגישו נגד סלקום (הגישו אחת על סך של יותר ממיליארד שקלים) היו עולות להם.כנראה זה בעיקר מהלך שנועד לטרפד את התביעות האלה, שהרי זה לא זיכוי מאוד גבוה (רבע ואפילו פחות מחשבון חודשי - בעצם הרבהפחות כי רוב מה שמשלמים הולך למכשירים וחבילות, לא סמסים ושיחות עצמם).
פורסם 2010 בדצמבר 214 שנים עדיין, זה אומר שמי שבאמת נפגע, מפוצה פחות מאשר מי שבכלל לא נפגע. זה מגוחך ברמה העקרונית, גם אם פרקטית כולם יוצאים "מורווחים" מהסיפור.
פורסם 2010 בדצמבר 214 שנים זה גם מגוחך שסלקום ושאר החברות הסלולריות מעלות מחירים בשביל שהרווחים שלהןלא ייפגעו מהירידה בדמי הקישוריות לפני שבכלל הורידו את דמי הקישוריות לרמה החדשה שלהם.אבל זה גם לא מפתיע אף אחד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.