עבור לתוכן

סלקום? מה הקטע?

Featured Replies

פורסם

מה בוקר אין תקשורת :kopfpatsch:

פורסם

בוקר טוב

הרשת קרסה

למרות שהצליחו להתקשר אלי אנשים עם סלקום מוזר

פורסם

אני תוהה בדבר המכנה המשותף לכל אותם משתמשים נגועים, מאחר וכל משפחתי בסלקום (מלבדי), בעלי סימים מדור 2 ו 3 - ללא כל בעיה.

פורסם

אצלי הכל פועל בסלקום ולא חוויתי תקלות, כנ"ל לגבי משפחתי.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה סלקום עסקים + דור 3.5?

פורסם

סימים מדור 2 - בסך הכל מדי פעם העדר קליטה.

עוד סיבה לא לשדרג.

פורסם

אצלינו בחצור הגלילית, שום מכשיר סלקום לא פועל.

אי אפשר להתקשר, אי אפשר לקבל ולשלוח SMS, אי אפשר לקבל שיחות.

פורסם

ואין מים ואין אוכל ואנחנו ישנים באוהלים xD

לא ברצינות, המכשיר שלי בסדר גמור. אני מהמר שמכשירים שעובדים עם 3G ויכולים להתחבר לרשתות אחרות אם הן משדרות מספיק קרובות, לא נפגמו. מצד שני זה ניחוש פרוע לגמרי.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח יואב, אני חולה עלייך, אתה :screwy: ויש לך הומור חזק :xyxthumbs:

פורסם

מה 25.11 עד ל 2.12, יינתן זיכוי מלא עבור כל השיחות והסמסים שיצאו ממכשירי הרשת. הזיכוי ניתן לכלל לקוחות הרשת, גם לאלו אשר לא חוו תקלה כלל.

הזיכוי ניתן באופן אוטומאטי ואין צורך ליצור קשר עם מרכזי השירות בשביל להינות מה"פיצוי".

פורסם

LOL איזה פיצוי דפוק, זה אומר שמי שמרוויח ממנו הם דווקא אלה שבכלל לא סבלו מהתקלה, ואלה שכן - במילא לא הוציאו שיחות ולכן לא קיבלו שום פיצוי.. :screwy:

פורסם

^^^

זה לא בדיוק נכון מאחר והתקלה לא התחילה ב-25.11 אלא הייתה רק ב-1.12 (ואולי גם קצת היום, ה-2.12).

אז גם מי שנפגע מהתקלה למעשה ירוויח שכן הוא לא יצטרך לשלם על שיחות וסמסים בין ה-25 ל-30 לנובמבר.

עם זאת, זה הרבה פחות ממה שתביעות ייצוגיות שכבר הגישו נגד סלקום (הגישו אחת על סך של יותר ממיליארד שקלים) היו עולות להם.

כנראה זה בעיקר מהלך שנועד לטרפד את התביעות האלה, שהרי זה לא זיכוי מאוד גבוה (רבע ואפילו פחות מחשבון חודשי - בעצם הרבה

פחות כי רוב מה שמשלמים הולך למכשירים וחבילות, לא סמסים ושיחות עצמם).

פורסם

עדיין, זה אומר שמי שבאמת נפגע, מפוצה פחות מאשר מי שבכלל לא נפגע. זה מגוחך ברמה העקרונית, גם אם פרקטית כולם יוצאים "מורווחים" מהסיפור.

פורסם

זה גם מגוחך שסלקום ושאר החברות הסלולריות מעלות מחירים בשביל שהרווחים שלהן

לא ייפגעו מהירידה בדמי הקישוריות לפני שבכלל הורידו את דמי הקישוריות לרמה החדשה שלהם.

אבל זה גם לא מפתיע אף אחד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים