עבור לתוכן

קצת סדר עם כל החוטים

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב, מערכת וטלוויזיה שמחוברים בינהם, ויוצרים סבך חוטים מכוער ומתקל שפרוס על חלק נכבד מהקיר. עלה בדעתי שאיזו חברה חשבה על זה (הגיוני, לא) והמציאה פתרון טוב יותר מקשירתם באזיקונים. מישהו מכיר פטנט כזה?

תודה!

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי את הדבר הזה בערוץ קניות, זה איזה פטנט אמריקאקי כזה של הטיוי שופ אמריקה שמארגן סבח חוטים לגוש חוטים לבן ויפה. זה גם מציג בגרסה מקוצרת כל יום ב"קח בונוס" שזו תוכנית בין 19:00 ל19:30.

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי את הדבר הזה בערוץ קניות, זה איזה פטנט אמריקאקי כזה של הטיוי שופ אמריקה שמארגן סבח חוטים לגוש חוטים לבן ויפה. זה גם מציג בגרסה מקוצרת כל יום ב"קח בונוס" שזו תוכנית בין 19:00 ל19:30.

:lol: :lol: :lol:

הרגת אותי!

פורסם

הדבר הזה? מה השם? מה המוצר? מזה הפרחת הבלונים הזאת :lol:

פורסם

כשאתה מובטל וניתקו לך את ערוץ AXN אז אתה מגלה הרבה דברים מעניינים.....

פורסם

כשאתה מובטל וניתקו לך את ערוץ AXN אז אתה מגלה הרבה דברים מעניינים.....

אחי, גם בתור אחד ללא חיים (ועצוב להודות, אך אני בלי בת זוג זה כחצי שנה, סטוצים "נוט אינקלודד"), עדיין לראות ערוץ הקניות זה שפל המדרגה (אם כי משעשע לפעמים לראות את עצמם עושים צחוק מהעבודה, במיוחד ב "מחשב המילניום" פנטיום 3) :smoke:

פורסם

LOL, עם ה RIVA TNT 2 הכלול ועצם העובדה שהוא מסוגל להציג רק 10 FPS ב 3dmark2001 שאומרת שהוא מחשב 10!

שלא לדבר על המחיר האיכות והאמינות... כולם 10!

פורסם

למה אתם חושבים שאני זוכר את השם של המוצר. אני רק זוכר שהם מראים איזה סרט כזה של אישה מנקה עם שואב אבק ונאבק עם חבילת כבלים מאחורי הטלווזיה ואז הקריין האמריקאקי שואל כמו תמיד:

Are you tired of something ?

So you need the most AMAZINGEST cable something

don't delay order today.......

or something like that , I don't remember correctly.

עריכה: וזה לא שגיאה באנגלית, אלא בכוונה להמחיש עד כמה הקריין מתלהב מההכי הכי הכי הכי מדהים והכי טוב שתמיד מנסים למכור בדברים האלה.

פורסם

One word compares to the situation..... HOPELESS channel, HOPELESS salesman

פורסם

כך צינור תקע בו את כל החוטים ואז אתה יכול לצבוע את הצינור באיזה צבע שאתה רוצה. ;D :lol: :lol:

פורסם

פעם הייתה לי כמו מין ספירלה מפלסטיק שהייתי מלפף על החוטים, משהו שאבא שלי הביא לי מהמלון, אבל כבר לא נשאר כלום ואבא שלי כבר מזמן לא עובד במלון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים