פורסם 2002 במרץ 723 שנים יש לי מחשב, מערכת וטלוויזיה שמחוברים בינהם, ויוצרים סבך חוטים מכוער ומתקל שפרוס על חלק נכבד מהקיר. עלה בדעתי שאיזו חברה חשבה על זה (הגיוני, לא) והמציאה פתרון טוב יותר מקשירתם באזיקונים. מישהו מכיר פטנט כזה?תודה!
פורסם 2002 במרץ 723 שנים לפני כמה ימים ראיתי את הדבר הזה בערוץ קניות, זה איזה פטנט אמריקאקי כזה של הטיוי שופ אמריקה שמארגן סבח חוטים לגוש חוטים לבן ויפה. זה גם מציג בגרסה מקוצרת כל יום ב"קח בונוס" שזו תוכנית בין 19:00 ל19:30.
פורסם 2002 במרץ 823 שנים לפני כמה ימים ראיתי את הדבר הזה בערוץ קניות, זה איזה פטנט אמריקאקי כזה של הטיוי שופ אמריקה שמארגן סבח חוטים לגוש חוטים לבן ויפה. זה גם מציג בגרסה מקוצרת כל יום ב"קח בונוס" שזו תוכנית בין 19:00 ל19:30. :lol: הרגת אותי!
פורסם 2002 במרץ 823 שנים לפני כמה ימים ראיתי את הדבר הזה בערוץ קניות, זה איזה פטנט אמריקאקי כזה של הטיוי שופ אמריקה שמארגן סבח חוטים לגוש חוטים לבן ויפה. זה גם מציג בגרסה מקוצרת כל יום ב"קח בונוס" שזו תוכנית בין 19:00 ל19:30. הדבר הזה? מה השם? מה המוצר? מזה הפרחת הבלונים הזאת
פורסם 2002 במרץ 823 שנים כשאתה מובטל וניתקו לך את ערוץ AXN אז אתה מגלה הרבה דברים מעניינים.....אחי, גם בתור אחד ללא חיים (ועצוב להודות, אך אני בלי בת זוג זה כחצי שנה, סטוצים "נוט אינקלודד"), עדיין לראות ערוץ הקניות זה שפל המדרגה (אם כי משעשע לפעמים לראות את עצמם עושים צחוק מהעבודה, במיוחד ב "מחשב המילניום" פנטיום 3) :smoke:
פורסם 2002 במרץ 823 שנים LOL, עם ה RIVA TNT 2 הכלול ועצם העובדה שהוא מסוגל להציג רק 10 FPS ב 3dmark2001 שאומרת שהוא מחשב 10!שלא לדבר על המחיר האיכות והאמינות... כולם 10!
פורסם 2002 במרץ 823 שנים למה אתם חושבים שאני זוכר את השם של המוצר. אני רק זוכר שהם מראים איזה סרט כזה של אישה מנקה עם שואב אבק ונאבק עם חבילת כבלים מאחורי הטלווזיה ואז הקריין האמריקאקי שואל כמו תמיד:Are you tired of something ?So you need the most AMAZINGEST cable somethingdon't delay order today.......or something like that , I don't remember correctly.עריכה: וזה לא שגיאה באנגלית, אלא בכוונה להמחיש עד כמה הקריין מתלהב מההכי הכי הכי הכי מדהים והכי טוב שתמיד מנסים למכור בדברים האלה.
פורסם 2002 במרץ 823 שנים כך צינור תקע בו את כל החוטים ואז אתה יכול לצבוע את הצינור באיזה צבע שאתה רוצה. ;D :lol:
פורסם 2002 במרץ 823 שנים פעם הייתה לי כמו מין ספירלה מפלסטיק שהייתי מלפף על החוטים, משהו שאבא שלי הביא לי מהמלון, אבל כבר לא נשאר כלום ואבא שלי כבר מזמן לא עובד במלון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.