עבור לתוכן

רכבת ישראל...מה הולך עם השירות הגרוע שלהם??

Featured Replies

פורסם

רכבת ישראל מספקת שירות מחפיר

נסעתי מנהריה לחיפה ובחזרה

בקרון עומד ריח של עובש

החלונות מלוכלכים עד אטומים אתה רוצה לראות נוף ורואה את הליכלוך

הרכבת מתנדנדת ימינה ושמאלה, השלט האלקטרוני המשיך להראות תחנה הבאה עכו גם כשנכנסנו לנהריה.

בקיצור מספקת שירות בסיסי ותו לא.

פורסם

בנאדם שנכנס לכאן ומסתכל על כל התלונות שלכם עוד יכול לחשוב שכבר עדיף לו לשבת על הגג של הרכבת...

בחיים לא נתקלתי בבעיות המתוארות.

פורסם

ביום ראשון/חמישי נסיעה ברכבת פשוט בלתי נסבלת. למזלי אני עולה באשדוד וברוב המקרים אני מוצא מקום ישיבה, אבל מי שעולה ביבנה/רחובות עומד עד ת"א. אין מקום לזוז. המצב באמצע השבוע קצת יותר טוב. לבעית הצפיפות (שקיימת שנים ואף אחד ברכבת לא עושה כלום) תוסיף איחורים, מזגן שלא עובד, קרונות מלוכלכים, כיסאות לא נוחים, 3 מ"מ אבק על החלונות ותקבל חוויה לא נעימה במיוחד.

לפני שמתחילים עם הבכי "רק בישראל" מניסיון הרכבות באירופה לא יותר טובות מבחינת נוחות נסיעה. (מבחוץ הקרונות מרוססים בגרפיטי ובפנים הרבה לכלוך) באיטליה הרכבות במצב הרבה יותר גרוע. מה שכן רכבות באירופה מגיעות לתחנה על הדקה ואין צפיפות איומה. זה מה שחשוב.

פורסם

בנאדם שנכנס לכאן ומסתכל על כל התלונות שלכם עוד יכול לחשוב שכבר עדיף לו לשבת על הגג של הרכבת...

בחיים לא נתקלתי בבעיות המתוארות.

הכל תלוי באיזה ימים ושעות אתה נוסע ובאיזה קווים...

כשאין לחץ ועומס ברור שלא יהיו בעיות, השאלה היא איך הרכבת מתמודדת כאשר יש עומס והתשובה היא: רע מאד מאד.

נ.ב - שימו לב שבד"כ הקווים לנתב"ג מצויידים בקרונות חדשים (על מנת להרשים תיירים?).

פורסם

אני נסעתי ברכבת יום שישי שעבר

לא היה לחץ וזה לא מנע מהם לתת שירות גרוע

אולי הקרונות היו מלוכלכים עוד מיום חמישי ולכן ההתרשמות הגרועה.

רק להשוואה שנה שעברה נסעתי ברכבת הודית מאמריצר להרידואר, מחלקה ראשונה.

הביוב מהשרותים הציף את הקרון וכל מקום שנגעת בו השאיר שחור.

לעומת זאת ברכבת התחתית של ניו דלהי אתה יכול לאכול מהריצפה של הקרון. הכל מבריק ונקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים