עבור לתוכן

רכבת ישראל...מה הולך עם השירות הגרוע שלהם??

Featured Replies

פורסם

לא היתה פעם אחת ששאלתי איזה רציף אני לוקח וענו לי נכון..עיכובים בלי סוף, איחורים, מה נסגר???

פורסם

ואיזה בדיוק אינטרס יש לרכבת ישראל להשתפר?

זה לא כאילו לאנשים יש אלטרנטיבה וכמובן ששירות טוב (להגיע בזמן וכד') עולה כסף, אז למה לטרוח?

עריכה:

רק עכשיו שמתי לב שאנחנו בפורום "תכנות כללי"... מה נסגר?

פורסם

לא הבנתי, אתה מחפש דרך לתכנת את השירות של רכבת ישראל?

הועבר מפורום תכנות ( :nixweiss: ) לפורום כללי.

פורסם

הרכבת מתפקדת יפה למעט יום ראשון וחמישי.

פורסם

מוצ"ש, רכבת מאשקלון לת"א - רכבת כמעט ריקה, בלי עיכובים מיוחדים ברציפים, איחור בהגעה של 15 דקות.

בעבר נסעתי מספר פעמים בקו המהולל מירושלים לת"א - בימי חול רגילים לחלוטין ולא בשעות העומס - איחורים של חצי שעה היו סטנדרטיים לחלוטין.

ממש שירות דה-לוקס.

פורסם

הגעתי למצב שאני מרכיב מערכת שעות לפי העומס ברכבת. בימי בחינות אני קם שעה עוד יותר מוקדם, במידה והחולרות יחליטו להתקיל אותי עם שביתה של הרגע האחרון (כמו שקרה לפני שנתיים).

פורסם

בעבר נסעתי מספר פעמים בקו המהולל מירושלים לת"א - בימי חול רגילים לחלוטין ולא בשעות העומס - איחורים של חצי שעה היו סטנדרטיים לחלוטין.

וזה עבור קו שגם ככה לוקח לו בערך שעתיים...

פורסם

שימו לב שהקו לב"ש נסגר לשבועיים ומקביל הקו לאשקלון לשבוע וחצי

עומדת להיות לי בעיה רצינית

פורסם

שימו לב שהקו לב"ש נסגר לשבועיים ומקביל הקו לאשקלון לשבוע וחצי

עומדת להיות לי בעיה רצינית

קו ת"א -ב"ש , קו ת"א- ב"ש - דימונה, קו ת"א-ירושלים נסגר לתנועה מ10 עד ל16 בחודש. איך הגעת לשבועיים?

קו ת"א-אשקלון, קו ת"א ראשל"צ נסגר מה10 בחודש עד ה26 בחודש.

פורסם

אוי התבלבלתי בין אשקלון לב"ש

ת"א אשקלון לשבועיים ות"א ב"ש לשבוע

פורסם

אין מה לעשות עם זה.

אישית הרכבת מעולם לא עשתה לי בעיות מיוחדות, רק בדרך מנתב"ג הביתה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי, אתה מחפש דרך לתכנת את השירות של רכבת ישראל?

הועבר מפורום תכנות ( :nixweiss: ) לפורום כללי.

:lol:

לא שמתי לב שאני בתוכנות! חשבתי שאני בכללי בכלל למה לי לפתוח את זה בתראד של תוכנות..טוב גלשתי מהנייד והגבתי ממנו כנראה שהתבלבלתי..סורי!

אבל אני חייב לומר בקשר לשירות הזה הוא ממש גרוע..אני מתאכזב בכל פעם שאני עולה על רכבת, הטעו אותי אולי 5 פעמים מתוך ה 10 שנסעתי בחודשיים האחרונים, זה לא יאומן, יושב עם חבורה של אנשים ברציף אחד מחכה לרכבת, פתאום מחליטים רכבת ישראל להחליף רציפים בלי להודיע לאף אחד, ככה יצא שיחד איתי פספסו איזה 20 אנשים ת'רכבת בגלל שרכבת ישראל החמודים לא הודיעו.

היום למשל חיכיתי בראשונים, קונה כרטיס מהמוכרת והפעם אני שואל איזה רציף כדי לא להתבלבל, עונה לי רציף 2, אוקי סבבה 5 דק' הרכבת מגיעה עולה למעלה אני לא שם לב פתאום מודיעים ברמקול שהרכבת לבאר יעקב מגיעה לרציף 1, ולא מפרט איפה הרכבת עוצרת..אני מגיע למצב שאני מחכה עם בחור אחד לבד ברציף 2 וכל השאר רצים לרציף 1 ואף אחד לא מבין מה ולמה. דקה לפני שהרכבת נוסעת מודיעים שהיא עוצרת גם בלוד .(החלפה לב"ש), שם טיל לרכבת וכמעט מפספס שוב.

בשביל זה אני משלם כפליים לרכבת...בחזור שלי אני עולה על אוטובוס.

פורסם

על כל קרון יש שלט אלקטרוני שעליו כתוב לאן הרכבת נוסעת.

פורסם

ולא איפה היא עוצרת.

ולא שזה עוזר לך כי עד שהרכבת תגיע ואתה תקרא את מה שכתוב אתה בחיים לא תספיק לעלות עליה בזמן.

פורסם

אני לא מבין למה כל פעם אני שומע על מסלולים שנסגרים למשך שבוע-שבועיים, מה כבר יש לעשות בתקופה הזו? לנקות את הפסים? :facepalm:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים