עבור לתוכן

סקר: משחק אונליין בPS3

עד כמה אתה מרוצה ממשחק אונליין בקונסולת PS3? 1,105 הצבעות

1. 1. עד כמה אתה מרוצה ממשחק אונליין בקונסולת PS3?

• מצויין, אדיר
    • ככה ככה,יש מקום לשיפור
      0
    • ממש מעפן, אני לא משתמש
    • חבל שקניתי
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש קונסולת PS3 כאשר המטרה העיקרית שלי היא משחק אונליין ( לכן אני מעדיף את הPS3 על ה XBOX)

הייתי שמח אם תשתפו אותי בחוויות שלכם עם הקונסולה.

פורסם

זה מאוד משתנה ממשחק למשחק. ב-GTA4 אף פעם לא הצלחתי לשחק אונליין חוץ מאשר במוד של מירוץ, בכל השאר פשוט אין מספיק אנשים אם בכלל, ואני מדבר על כשהוא היה עוד משחק חדש. עם Bad Company הראשון היו לי בעיות שהיו קשורות לספקיות בארץ, נפתר בשימוש עם מנוי גיימר. Killzone גם עבד מעולה, לא שיחקתי כבר המון זמן. משחקים אחרים לא שיחקתי אונליין.

פורסם

B.D.B הוציא לי את המילים מהפה.

זה יותר משתנה ממשחק למשחק.

בכלליות אני שמתי לב שמשחקים של EA השרתים שלהם לא משהו, גם ב-GTA מקרטע קצת, אבל במשחקים של סוני (ראה ערך: אנצ'רטד2, KZ2, רזיסטנס, ועוד טובים אחרים) לא נתקלתי כלל בבעיות ולהפך המשחק רץ חלק וזרם.

פורסם

בתור אחד שיש לו PC , ו PS3 אוכל להגיד לך שלנטו רשת PC יותר עדיף לפחות לי .

גם מבחינת נוחות משחק לדוגמא לשחק משחק FPS בשלט של סוני זה לא משהו.. , הדבר היחידי שאולי ממש קורץ לי ברשת זה משחקי מרוצים/מכות מבחינת PS3.

פורסם

שטויות, מתרגלים. כמובן, שזה אף פעם לא כמו עם עכבר אבל אתה גם לא משחק מול אנשים עם עכבר. ובגלל שזה אמצעי שליטה פחות נוח, יש דגש הרבה יותר גדול על הכישורי שליטה ופחות על הפינג. במידה מסויימת זה אפילו יותר כייף עם גיימפד, כמובן שזה לא אופציה במשחקי מחשב כי יאנסו אותך בשניה. אבל כשכולם מוגבלים לגיימפד המשחק מרגיש הרבה יותר כייף. בשורה התחתונה, אף פעם כששחקתי קילזון או BC לא חשבתי לעצמי הלוואי שהיה לי עכבר במקום קונטרולר.

פורסם

מחזק את BDB, תוך פחות מחודש מתרגלים ואני כבר לא חושב בכלל על מקלדת ועכבר, באמת תלוי באיזה משחק משחקים אבל אנייכול להגיד ששני המשחקים שהכי נהניתי לשחק ברשתב PS3 הם בלי ספק BC2 ו Black Ops שגמר ליאת השבועיים האחרונים

פורסם

תמשיכו לחזק אחד את השני..

אני אמשיך להנות מלשחק כמו בן אדם בעכבר ומקלדת.. שלט של סוני גרוע בשביל הדברים הללו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים