עבור לתוכן

PS3 מארה"ב

Featured Replies

פורסם

היי

בקרוב חבר חוזר מארה"ב ואני שוקל לבקש שיביא לי קונסולת PS3

האם בקונסולה מארה"ב אני אוכל לצפות בסרטים מהארץ?

האם כאשר אחבר את הקונסולה למחשב ברשת או שאחבר את הקונסולה לכוננן חיצוני אוכל לצפות בכל סרט שהורדתי?

או שקיימת איזושהי מגבלה?

האם אני מוגבל לאזור גם בקבצים שהורדתי?

או שע"י שימוש בקונסולה כסטרימר אני עוקף את המגבלה?

פורסם

בא נחלק את השאלות:

א. DVDים מוגבלים איזורית - אז לא תוכל לצפות. בלוריים בתיאוריה מוגבלים - רובם פתוחים.

ב. כונן חיצוני תוכל לחבר רק FAT32 וסרטים אם הם MKV - מומרים לVOB/MP4 , כל השאר תפתח בלי בעיה. לגבי ברשת - תתקין PS3 MEDIA SERVER וכמה טוויקים קטנים ואתה יכול לנגן הכל מהרשת.

ג. לקבצים להורדה אין הגבלה איזורית.

ליביו

פורסם

אני חושב, אבל לא בטוח, שמבחינת DVD אין הגבלה איזורית ב-PS3 או שאפשר לשנות איזור, לא בטוח 100% צריך לבדוק כשאגיע הביתה. מבחינת סרטי בלו ריי (דיסקים מקוריים) הוא יהיה מוגבל לאיזור אמריקה.

אין שום מגבלה עד כמה שאני יודע על חיבור כונן חיצוני, יתכן שאתה מוגבל ל-FAT32 כמו שנאמר, נשמע הגיוני.

לסרטים שהורדת, אין הגבלה איזורית, אלא אם זה קניה דיגיטלית ומגיע עם סוג של DRM שעוד לא שמעתי עליו.

ה-PS3 לא יודע לנגן קבצי MKV אבל הוא כן יודע לנגן את קידוד הוידאו שבתוכם. MKV הוא מה שנקרא פורמט קונטיינר (מכולה בעברית) ובתוכו הוא מכיל סטרימים של וידאו, אודיו וגם סטרים של כתוביות. יש תוכנה, שלדעתי הטובה ביותר, בשם PS3 Media Server שיודעת להמיר את הפורמט קונטיינר לפורמט AVI תוך כדי הזרמת הסרט למכשיר, מאחר שאין קידוד מחדש של הוידאו או האודיו, אין פגיעה באיכות. מהסיבה הזאת גם אין ממש סיבה לחבר כונן חיצוני עבור סרטים, כי אז צריך להמיר אותם מראש. בכל אופן לגבי סרטים שהם לא HD, שלרוב מקודדים ב-Xvid\AC3\AVI אין בעיה. המגבלה היחידה שאני יודע עליה שאי אפשר לעקוף מבלי קידוד מחדש היא סרטי WMV שמקודדים עם אודיו WMA Pro, ה-PS3 יוריד את האודיו לסטריאו במקום סראונד.

פורסם

אני בטוח ב100% ולא צריך לנחש.

אתה טועה.

גם לגבי הFAT32 , אני לא מנחש , אני יודע בוודאות.

ד"א תוכנה טובה להמרה אם אתה מתעקש להשתמש בדיסק חיצוני - MKV2VOB יסדר לך את כל הMKVים.

השאר כאמור פשוט פועלים בלי בעיה.

ליביו

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

זה ממש מרגיע ומקדם אותי לרכישת הקונסולה.

אשמח אם גם תענו של השאלה הנוספת שפתחתי כאן בפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=483320.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים