עבור לתוכן

בעיה בהתקנת ווינדוס 7 על מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

היי,

קניתי מחשב חדש בלי שום מערכת הפעלה ועכשיו בבית חיברתי אותו ואת המסך, הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס 7.

המחשב כן עושה קולות "חשיבה" ומהבהב וקורא את הדיסק, אבל מבחינת המסך - לא מופיע עליו כלום, לחלוטין. בהתחלה עולה הלוגו של החברה (LG) ואז הוא עובר ל-power save mode והמסך נכבה.

יש למישהו רעיון מה לא בסדר או מה אני עושה לא טוב?

אני אוסיף גם שהמסך הגיע עם שני כבלים, אחד עם יציאות כחולות והשני עם לבנות, חיברתי אחד מהם ולאחר מכן את השני ובכל מקרה הוא ישר עובר ל-power save mode ובזאת זה נגמר..

תודה מראש!

פורסם

קנית מחשב עם כרטיס מסך מובנה או כרטיס מסך פיזי?

יש מצב שיש לך כרטיס מסך פיזי על לוח עם כרטיס מסך ואתה מחבר את המסך לחבור של הלוח ולא לתחתון?

פורסם
  • מחבר

קודם כל, אני בחורה.

דבר שני, לא ממש הבנתי את השאלה. יש לי כרטיס מסך של nvidia, ואני מחברת את המסך לחיבור היחיד שיש במארז.. (טוב טכנית יש שניים, אחד כחול ואחד לבן, אבל אני משתמשת רק באחד כל פעם).

בכל מקרה, ניסיתי לחבר למחשב גם מסך אחר ועדיין לא הופיע על הצג כלום..

פורסם

שלום :)

כמו שציינו לפני, אם יש עוד יציאות במחשב למסך, נסי אותן.

הבעיה שאת מתארת ניראת כמו בעיית חומרה (כול עוד הכבל מחובר לכרטיס המסך כמו שצריך) ואינה בעיית

תוכנה. מפני שהמחשב חדש הייתי ממליץ פשוט מאוד לקחת אותו בחזרה ולבקש שיבדקו אותו מולך.

אפשרות שנייה, אם יש לך ניסיון בחומרה תוכלי לפתוח את המחשב (עלול לפגום באחריות) ולהסתכל

שהכרטיס מסך מחובר היטב (ואם כן, לנתק ולחבר אותו מחדש).

אפשרות שלישית (אם השאר לא עבדו) זה לנתק את המחשב מהחשמל לגמרי ולהוציא את הבטרייה (של הלוח אם) למספר דקות.

אחרי מספר דקות יש לחבר את הבטרייה ואת כבל המתח (הכבל של החשמל) בחזרה. כתוצאה מכך הביוס (התוכנה

שנמצאת על הלוח אם) תתאפס ואולי הבעיה תיפתר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה :)

לפי איך שזה נשמע אני כנראה אאלץ לקחת מחר את המחשב בחזרה לחברה כדי שיסדרו את מה שזה לא יהיה שם.. סתם מבאס לקבל ככה מחשב חדש וישר לחזור לתיקון כזה מטופש..

פורסם

אני מבין אותך, קצת נשמע מוזר שהם לא בדקו את המחשב לפני.

בהצלחה! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים