עבור לתוכן

מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים, הצעות בבקשה

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב לפני כשנתיים וחצי, המפרט שלו הוא :

Gigabyte GA-MA770-DS3/S3

AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4800+

2046MB Ram

Nvidia GeForce 9600 GT 512MB

PSU Cidev P4-500W

אני לא יודע אם שם של הלוח אם מדיוק, אבל זה מה שרשום על ה User Manual .

אז כך, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הכרטיס שלי כבר די מיושן ולא סוחב משחקים שיוצאים לאחרונה .

אפילו משחק World of Warcraft אני מריץ על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין הFPS שלי נמוך. אני מריץ רזולוציה גבוה 1920x1080 מכיוון שאין רזולוציה אחרת במסך שלי שאפשר לשחק איתה. אני די בטוח שאני אצטרך להביא גם ספק כח חדש יחד עם כרטיס חדש מפני שהספק כח הזה הוא לא מי יודע מה, מעולם לא שמעתי על החברה הזו CIDEV, והבאתי אותו מחנות מחשבים פרטית בעיר שלי כי הייתי חייב תחליף לספק שנרשף מקודם.

תקציב : עד 600-700 ש"ח .

פורסם

יש פה כמה בעיות

האחת היא שיש לך מעבד שגילו נראה היום במשחקים, ונדרש לשדרג אותו על מנת לקבל תוצאות גיימינג רציניות יותר.

השניה היא שיש לך ספק כח מהפשוטים ביותר שקיימים, פשוט ברמה שאני בעצמי קצת מתפלא שה9600GT שלך עומד איתן.

יש לך עד 700 שקלים שזה נהדר, אבל רק במקרה שאפשר לשדרג כרטיס בלבד, ואז הייתי יכול להמליץ לך על משהו ברמת ה-HD4890.

הבעיה היא שספק כח איכותי מתאים עולה 240 שקלים היום מינימום, מעבד אין ממש לאן, אתה יכול לשדרג לPHENOM II X4 920 אבל הוא נדיר ולא זול.

בעיה...

פורסם
  • מחבר

כמות הזכרון שלי היא בסדר ? יש אנשים שאומרים ש2GB זה מעט .

בכל זאת, אז מה אתה מציע לעשות ? ממש לא חשבתי שהמעבד שלי הוא בעיה . . .

עריכה: לאחר בדיקה בגוגל, הכרטיס שייעצת לי עליו עולה בסביבות האלף ש"ח.

פורסם

תכיר:

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963

בשביל להשתמש בו אתה צריך ספק כח איכותי... זה יעלה עוד 300 שקלים פחות או יותר

אתה צריך שדרוג רציני מ9600GT, הHD4890 הוא שדרוג רציני. אבל שדרוג רציני צריך גם להגיע מכח העיבוד שלך

משחקים היום דורשים מעבדים כפולי ליבה חזקים יותר.

פורסם
  • מחבר

אז שוב אני שואל, מה אתה אישית היית מציע לי לעשות במצב כזה ?

בין אם זה לשדרג או שמה השדרוג כל-כך מורכב שעדיף להרכיב מחשב חדש ?

אם זה בין שדרוג, אשמח לקבל לינקים כמו שפירסמת לכל הרכיבים בבקשה (אם זוהי לא טרחה כמובן).

פורסם
  • מחבר

anybody ? any suggestions ?

פורסם

בתקציב שיש לך לא תוכל להגיע למחשב גיימינג רציני.

אם אתה מחליף כרטיס מסך, אתה צריך להחליף גם ספק. התקציב שלך יספיק רק לכרטיס מסך, ללא המסך.

המעבד שלך מיושן. אבל כדי להחליף למעבד חדיש יותר, תצטרך להחליף גם את לוח האם ואת הזיכרון, וזה אומר מחשב שלם חדש.

לדעתי, יש לך שתי אופציות:

1. להגדיל את התקציב בעוד 250 ש"ח ולקנות כרטיס מסך + ספק. כרטיס המסך יהיה בינוני, וכנראה שיוגבל במידה מסוימת ע"י המעבד והזיכרון שלך (2GB זה כבר לא מספיק היום). קשה לי להעריך את גודל השיפור שתראה בנסיבות האלה. כלומר, אני בטוח שיהיה שיפור, אבל אני לא יודע בכמה.

2. לחסוך למחשב חדש.

פורסם

יש לי מפרט יותר גרוע משלך חוץ מהמעבד, וגם היה לי FPS נמוך בWOW שדרגתי מ2 ג'יגה ל6 ואין לי לאגים בשום משחק עכשיו אפילו החדשים כמו בלאק אופס.

אז אלא אם אתה מתכוון לשדרג את כל המחשב תנסה להוסיף ראמ קודם לדעתי, זה ממש לא יקר.

פורסם
  • מחבר

מעניין אם זה באמת יכול להיות פתרון זמני לבעיה עד שאקנה מחשב חדש.

לגבי התקציב, זהו פשוט סכום כסף שהתכוונתי להקציב לכרטיס מסך חדש, לא היה בראשי מחשב שלם חדש .

אבל- אם אוסיף למשל עוד 2 ג'יגה ראם למחשב, לא תהיה בעיה לקרוא את זה ב Windows XP ? נאמר לי שXP קורא רק שני ג'יגה .

פורסם

XP יזהה 3 גיגה בערך ,אתה תיהיה חייב להתקין

מערכת הפעלה של 64 ביט כדי לזהות יותר מזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים