עבור לתוכן

XGI !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

overload, מסיבה שלא מובנת לי( :cwm13:) את רק תוקף את XGI מאז ששמעת עליה...

אתה צריך לקוות שהחברה הזאת תצליח להוציא כרטיס טוב שיתחרה בכרטיסים הקיימים כי יותר תחרות=יותר טוב לצרכן

לא לא לא... ברור שאני רוצה ש XGI תיכנס לשוק, זה יעשה רק טוב.

אבל אני ממש מעוצבן מזה שהכרטיס הוא כישלון גמור, ואני לא מאמין שהדריברים הם מה שיהפכו אותו להצלחה, אז מה עם הביצועים טובים מי רוצה לראות משחקים באיכות כל כך נמוכה.

פורסם

תשמעו יש דבר אחד ששמתי לב אליו בבנצ'ים:

בחלק מהם הכרטיס עוקף את ה 9700 ובשאר הוא מציג ביצועים שאפילו אי אפשר לשחק איתם אין אפילו מקרה אחד שבאמצע בין שני המצבים האלה

לפי דעתי יש שתי אופציות:

או שהדרייברים באמת על הפנים ובגלל זה יש כאלה נפילות פתאום

או שיש אופטימיזציה לבנצ'ים מסויימים והשאר מראים את הביצועים האמיתיים

אני מאוד מקווה שהכרטיס יציג ביצועים טובים בסוף כי כמו שאמרו יותר תחרות יותר טוב לצרכן

אבל אני פוחד שזה באמת סתם תרגיל מסריח שעושים עלינו

פורסם

אני חושב שבינתיים היצרן התרכז בפיתוח של חלק מהכרטיס בשביל שיהיה לו מה להציג.

אני מאוד מקווה (וגם די בטוח) שהכרטיס יהיה הדבר החם הבא.

פורסם

אני לא מבין איך אפשר לבקר משהו שבכלל לא מוכן עדיין. גם הכרטיס בבטא, וגם הדרייברים בבטא. אין את אופציית הAA והAF. אז מה אתם מתחילים לסתום עליו את הגולל? זה הרי די ברור שXGI לא ימכרו את הכרטיסים האלה במצב שלהם כרגע כי אף אחד לא יקנה אותם. תנו להם לעשות את העבודה שלהם ולתת את המצב המוגמר של הכרטיס, ואז תשפטו.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

איכות - מזכירים שם שזה משהו שהם עובדים לתקן אותו, אף אחד לא ישחרר לשוק כרטיס שבמקום להראות מרקם עץ מראה לך מקל שחור

ביצועים - לא רעים, אבל אם היית קורא את הסיכום היית שם לב לחלק היותר משמעותי

Should they be successful, XGI's cards may well become serious alternatives to ATi's and NVIDIA's offerings, especially considering their comparatively low prices. XGI is aiming for a street price of about $300 (plus tax), which is rather inexpensive. This makes XGI's top model a good $100-200 less expensive than the flagship models of NVIDIA or ATi

בהקשר לציטוט הנ"ל שנלקח מהכתבה מהאתר בטח מצאתי שהפסקה הזו כנראה שונתה או עודכנה? הנה ציטוט:

Should they be successful, XGI's cards may well become serious alternatives to ATi's and NVIDIA's offerings, especially considering their comparatively low prices. XGI is aiming for a street price of about $449 (plus tax), which is rather inexpensive. This makes XGI's top model a good $50 less expensive than the flagship models of NVIDIA or ATi.

אז בהתחלה הכרטיסים היו אמורים להיות זולים בעד כדי 200 דולר ונכון לעכשיו זה 50 דולר? אני לא יודע מתי עדכנו את הפסקה האחרונה הזו באתר של טום אבל חבל שלא ציינו באמת שהיה עדכון. או שמשהו מוזר מאוד קורה פה ???

פורסם

אני בעד כל חברה שיכולה להוציא אותנו מהמונופול הענק של שתי החברות!!

אם יש עוד חברה וחברה מעולה כמו SIS שסוף סוף גם יכולה להוציא כרטיס מסך לא רע בכלל!

אני בעד!

אם הכרטיס הוא עדיין בגירסת הבטא שלו אז זה מובן שהוא יציג טקסטורות גרועות ודעויות ושלא לדבר אל

דרייברים!

אז תנו לחברה עוד זמן היא רק יצאה לשוק וכמו כל חברה חדשה היא עדיין צריכה לטפל בבעיות שיש להם אם החומרה

גם חברות ענק כמו NVIDIA ו-ATI לא יתחילו ישר להוציא כרטיס שעובד מאה אחוז טוב... NV1 היה כישלון למשל

וככה גם ה-RAGE אבל אחרי זה.... ;)

אני רק מקווה שהמצב לא יהיה דומה להתחהל של הפראליה :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים