עבור לתוכן

XGI !

Featured Replies

פורסם

XGI Volari Duo V8 Ultra הגיע, והוא ממש עלוב!

לכרטיס הזה יש 2 ליבות והוא בקושי עובר את ה 9700 של ATI !!

תראו איזה איכות מזעזעת הוא מציג (תעברו גם לעמודים הבאים):

http://www20.tomshardware.com/graphic/20031107/xgi-volari-09.html

איזה ביזבוז, אני לא מבין לאן נעלם כל הכוח של 2 הליבות אלו, מה ההיגיון בזה?

ממש חבל שSIS לא השקיעו באמת בכרטיס, היתה להם הזדמנות מצוינת לשבור את המונופול של ATI וNVIDIA, איזה בזבוז.

בקשר למה שהחברה אמרה על הדריברים שהם רק בטא וכל זה... נו באמת, כל חברה אומרת את זה כשהיא מוציאה כרטיס חדש, תמיד הם אומרים שהדריברים לא מתאים וצריך לחכות, אחרי שהם מוציאים את הדריברים השיפור הוא אולי 600 נ'ק ב3D MARK 2K אף פעם אין שיפור רציני באמת, אם השיפור היה כזה משמעותי החברה לא היתה מוציאה את הכרטיס מוקדם ומוציאה לכרטיס שם רע כבר בהתחלה.

פורסם

אם היית קורא גם את המילים, ולא רק מסתכל בתמונות, היית יודע שזה כרטיס בשלב בטא וגם הדרייברים בשלב בטא.

אני בטוח שהמוצר המוגמר יהיה הרבה יותר טוב.

מוזר שלא הזכירו את זה בחדשה עצמה... (מנהלים, תעשו משהו בענין?)

ועוד משהו מוזר, בחדשה התייחסו ל VOLARI V8 ככרטיס הדגל למרות שכרטיס הדגל הוא VOLARI DOU V8 ULTRA. הVOLARI V8 נועד להתחרות ב9500P

פורסם
  • מחבר

eranmor מצטער ערכתי את התגובה שלי לפני שראיתי את שלך, תקרא.

ואני שם כסף על זה שזה נכון!

פורסם

אם היית קורא גם את המילים, ולא רק מסתכל בתמונות, היית יודע שזה כרטיס בשלב בטא וגם הדרייברים בשלב בטא.

אני בטוח שהמוצר המוגמר יהיה הרבה יותר טוב.

מוזר שלא הזכירו את זה בחדשה עצמה... (מנהלים, תעשו משהו בענין?)

ועוד משהו מוזר, בחדשה התייחסו ל VOLARI V8 ככרטיס הדגל למרות שכרטיס הדגל הוא VOLARI DOU V8 ULTRA. הVOLARI V8 נועד להתחרות ב9500P

צודק , יתוקן.

פורסם

איכות - מזכירים שם שזה משהו שהם עובדים לתקן אותו, אף אחד לא ישחרר לשוק כרטיס שבמקום להראות מרקם עץ מראה לך מקל שחור

ביצועים - לא רעים, אבל אם היית קורא את הסיכום היית שם לב לחלק היותר משמעותי

Should they be successful, XGI's cards may well become serious alternatives to ATi's and NVIDIA's offerings, especially considering their comparatively low prices. XGI is aiming for a street price of about $300 (plus tax), which is rather inexpensive. This makes XGI's top model a good $100-200 less expensive than the flagship models of NVIDIA or ATi..
פורסם

האמת גם שמתי לב לאיכות העלובה שהכרטיס הציג כרגע והייתי די בהלם... אבל הכל הסתדר לי כשהבנתי שהמוצר עדיין לא מוכן

עמרי, מה עם הכותרת? ;D

overload, אני ממש לא מסכים איתך. קודם כל, בהרבה מבחנים הכרטיס מציג ביצועים לא רעים בכלל.

ובגלל שהכרטיס עצמו הוא בטא (שזה יכול להשפיע הרבה יותר מדרייברים [שגם הם בטא :P]), אני חושב שאי אפשר לבוא פה בטענות.

אני חושב שבגלל הביצועים והמחיר, יש פה מוצר מנצח.

פורסם

שמתם לב כמה התמונות של הXGI מטושטשות? זה פשוט זוועה. במקום טקסטורה של קיר לבנים יש כזה גוש עב"מ :bash:

פורסם

הם כבר נמכרים, לפחות דגם האולטרא- 425 יורו.

הנה ביקורת עלה אולטרא :

http://www.tecchannel.de/hardware/1271/index.html

ותמונה שמציגה באיזה GPU אמור כל XGI להתחרות:

פורסם

אבל זה אמור להיות זול לא?? 400 יורו אני כבר אקנה ב1300 שקל רדאון 9800SE וזהו

פורסם

בקשר למה שהחברה אמרה על הדריברים שהם רק בטא וכל זה... נו באמת, כל חברה אומרת את זה כשהיא מוציאה כרטיס חדש, תמיד הם אומרים שהדריברים לא מתאים וצריך לחכות, אחרי שהם מוציאים את הדריברים השיפור הוא אולי 600 נ'ק ב3D MARK 2K אף פעם אין שיפור רציני באמת, אם השיפור היה כזה משמעותי החברה לא היתה מוציאה את הכרטיס מוקדם ומוציאה לכרטיס שם רע כבר בהתחלה.

לדעתי אתה שוכח משהו קטן, הבטא שלהם אינו כמו הבטא של NVIDIA או ATI, זה הרי מוצר חדש לחלוטין וכל סט הדרייברים שלו חדש לחלוטין. כל נושאי איכות התמונה הם דברים שיפתרו...

נראה לי שגם קצת יותר מסובך לתכנת דרייבים שעובדים מול שני מעבדים...

לדעתי אחד הדברים שמצביע על פוטנציאל הינו הבנצ' הראשון של UNREAL שבו הוא עובר את ה 9700 ולעיתים אפילו את ה9800 .

אם לא היה לו כח גרפי , הוא לא היה מצליח לעשות זאת...

החסרון הוא שהם מדברים על יציאה לשוק רק בדצמבר , זה כבר מתחיל לנשוק לNV40 ו R400...

והמחיר אמור להיות 300$ כמו שDarK-MinD^ אמר.

פורסם

הם כבר נמכרים, לפחות דגם האולטרא- 425 יורו.

איפה ראית שהם נמכרים??

אני בספק אם הם יעיזו למכור כרטיס דגם בטא...

פורסם

פורום בחולף בדיון על הכרטיס מישוה ציין שהוא נמכר במחיר הנל.

פורסם
  • מחבר

אתם שוכחים משהו אחד!

זאת לא חוכמה לעבור את 9700 או 9800 בUT 04 כשהטקסטורות נראות כל כך גרוע, תחשבו רגע איזה תוצאות היה מוציא ה9800 עם רמות פרוט כל כך נמוכות! בערך 60FPS יותר מעכשיו (אני לא חושב שאני מגזים).

פורסם

זה לא קשור. זה לא שהדרייברים לא משהו, הם לא מוכנים! אפילו AA וAF אין בהם

פורסם

overload, מסיבה שלא מובנת לי( :cwm13:) את רק תוקף את XGI מאז ששמעת עליה...

אתה צריך לקוות שהחברה הזאת תצליח להוציא כרטיס טוב שיתחרה בכרטיסים הקיימים כי יותר תחרות=יותר טוב לצרכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים