עבור לתוכן

איזה צ'יפסטים מתאימים ל Athlon II x3 בתושבת AM3 ?

Featured Replies

פורסם

שלום !

יש לי שאלה בנוגע לצ'יפסטים...

איזה צ'יפסטים מתאימים ל Athlon II x3 בתושבת AM3 ?

פורסם

740G

760G

770

780G

785G

790GX

790X

790FX

880G

870

890FX

890GX

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

אבל מה ההבדלים ביניהם ואיזה מהם תומכים בכ.מסך משולב ?

פורסם

אתה יכול למצוא את התשובות בגוגל. אני יכול לענות אבל זה מיותר לחלוטין. כשקונים לוח אם לא מעניין לדעת את כל ערכות השבבים הזמינות. תציין תקציב ודרישות מהלוח ותקבל המלצה בהתאם.

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא עד 370 ש"ח, 4 סלוטים של זכרון, HDMI, ואם אפשר אז גם eSata ;)

פורסם

תעשה עוד השקעה קטנה וקח את זה

http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1158

מכיל HDMI , כרטיס מסך עם UVD שיעזור בפיענוח סרטי HD וגם יכול להריץ משחקים בהגדרות נמוכות , 4 סלוטים וESATA

פורסם

עוד אפשרות טובה במסגרת התקציב היא GA-MA78LMT-US2H. ההבדלים בין הלוח הזה והלוח שהציע giloman (שגם הוא יהיה בחירה טובה כמובן) הם בעיקר בשבב הגרפי, שאינו אמור להיות שיקול מכריע כי גם ה-GA-MA78LMT-US2H מסוגל להתמודד עם ניגון מדיה ועבודות משרדיות ללא שום בעיה. אולם, לא ציינת מהם השימושים המיועדים במערכת, אם תוכל לפרט קצת בנושא זה יעזור.

פורסם
  • מחבר

עוד אפשרות טובה במסגרת התקציב היא GA-MA78LMT-US2H. ההבדלים בין הלוח הזה והלוח שהציע giloman (שגם הוא יהיה בחירה טובה כמובן) הם בעיקר בשבב הגרפי, שאינו אמור להיות שיקול מכריע כי גם ה-GA-MA78LMT-US2H מסוגל להתמודד עם ניגון מדיה ועבודות משרדיות ללא שום בעיה. אולם, לא ציינת מהם השימושים המיועדים במערכת, אם תוכל לפרט קצת בנושא זה יעזור.

תודה רבה ! :xyxthumbs:

השימושים הם בעיקר ניגון מדיה ועבודות משרדיות, אני בונה מחשב שסביבות 1600 ש"ח...

רציתי 4 סלוטים של זיכרון לשידרוגים עתידיים... ו eSata זה נחמד במקום USB3...

אם אני ירצה כרטיס מסך יותר טוב בעתיד אז תמיד אפשר להוסיף חיצוני, ביתיים זה מספיק נראה לי...

הכרטיס מסך המובנה של GA-MA78LMT-US2H תומך ב W7 והגרפיקה שלו ?

נראה לי שאני אקנה את זה, תודה :xyxthumbs:

פורסם

1. 4 חריצי זיכרון הם לא בדיוק שיקול נכון. לרוב המשתמשים ייקח זמן עד שיצטרכו באמת יותר מ-4GB של זיכרון (כנראה שעד אז גם ישתלם יותר כבר להחליף שוב פלטפורמה) וגם אם נניח תצטרך להרחיב את הזיכרון לפני, גם לוח בעל שני חריצים תומך עד 8GB של RAM. לא שאני אומר לך לקנות לוח בעל 4 חריצי זכרון רק מנסה להגיד שזה לא צריך להיות שיקול מרכזי.

2. השבב הגרפי שהציע giloman טוב יותר מזה שב-GA-MA78LMT-US2H (בעיקר בכל הנוגע להאצת חומרה לתכני HD) ואולי זה כן שיקול מבחינתך. לדעתי זה גם לא צריך להיות שיקול מכריע עם התקציב מוגבל מכיוון שהמעבד הזה יתמודד עם כל תוכן HD ללא בעיה גם ללא האצת חומרה של כרטיס המסך. יחד עם זאת, אולי עדיף להשקיע עכשיו עוד סכום קטן יחסית בלוח (עבור השבב הגרפי) מאשר להוציא בעתיד סכום גבוה יותר על כרטיס מסך ייעודי רק למטרות ניגון מדיה.

אישית אני חושב שה-GA-MA78LMT-US2H יענה על הצרכים שלך בצורה טובה. וכן, הוא מאפשר להשתמש בממשק ה-Aero.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים